Íme, a világ legcsúnyább kutyája
2014. június 23. 20:40
Szerintem szép.. nem tehet róla, hogy megsérült. Én csak sajnálni tudom azokat akik csúnyázzák. De legalább van gazdija a drágának
2014. június 23. 20:49
Nem tehet róla, hogy így néz ki, valószínűleg a szeme és a foga is a sérülések miatt áll így. Sajnálom szegényt, főleg hogy csúnyának nevezik...
2014. június 23. 22:09
BeHappyGirl
Szegény kutyus! Ha ilyet látok,mindig összeszorul a szívem. Ez a kutya súlyos égési balesetet szenvedett! Én inkább azt mondom,hogy csodálom,hogy felépült egy ilyen komoly balesetből! Erős kutyus! Biztos pofon vágnám egyszer-kétszer azt az embert,aki kitalálta ezt a versenyt! Szégyen,hogy még léteznek ilyen emberek! Ami a kutyust illeti,tényleg nagyon megható,hogy felépült egy ilyen balesetből! Ez a mai világ... !
Totálisan egyetértek
Szegény kutyus! Ha ilyet látok,mindig összeszorul a szívem. Ez a kutya súlyos égési balesetet szenvedett! Én inkább azt mondom,hogy csodálom,hogy felépült egy ilyen komoly balesetből! Erős kutyus! Biztos pofon vágnám egyszer-kétszer azt az embert,aki kitalálta ezt a versenyt! Szégyen,hogy még léteznek ilyen emberek! Ami a kutyust illeti,tényleg nagyon megható,hogy felépült egy ilyen balesetből! Ez a mai világ... !
Totálisan egyetértek
2014. június 23. 23:04
|
|
SzellőSzellivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.17. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 187850 offline
|
Szerintem aranyos!
Csak az a baj, hogy a gazdája kihasználja ezt, hogy így néz ki..
2014. június 24. 10:04
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
nem a kutyus undorító, hanem ez a verseny, az ember, aki ezt kitalálta, illetve azok az emberek, akik képesek egy állatot, egy ugyanolyan érző és élő kis lényt undorítónak titulálni. szerintem.
hatalmas kínai meztelen kutya rajongó vagyok, az esetek nagy részében ők is "nyerik meg" ezt a "versenyt", aztán utána hetekig lehet az emberek fröcsögését hallgatni, mert például az a fajta hajlamos arra, hogy kihulljanak a fogai, akárcsak epilepsziára, ami egy idő után teljesen tönkreteszi őket, és "csúnyák" lesznek. íme Miss Ellie, a verseny idején tizenöt éves, vak kutyus. mi a csúnya benne? az, hogy beteg? hogy nem lát? hogy egy betegség miatt nem tudja a szájában tartani a nyelvét? érzékeny a bőre, szét ég, bőrbetegsége lesz, mert a gazdája nem tud vele - akár - bánni, gondoskodni róla, és van olyan gerinctelen, hogy képes arra felhasználni a szerencsétlen, és inkább szánnivaló kutyusát, hogy bezsebeljen rajta 1500 dollárt, amit jobb esetben talán jótékony célokra használ, de ez nem mindenkire jellemző sajnos. ez az undorító, és csúnya, nem pedig ezek az állatok. ilyen alapon nyugodtan megszervezhetnénk a világ legcsúnyább embere versenyt is - biztos csodás érzés lenne a nyertesnek ezzel a megtisztelő címmel élni az életét.
az más csak mellékes, hogy szerintem egy gazdi, aki tényleg szereti a kutyusát, kénytelen őt csúnyának látni, neki ő lesz a kedvenc és tökéletes állata, és azért fogja szeretni, mert aranyos, mert ragaszkodó - nem ilyen versenyekre hurcolni, hanem inkább gondozni, minél többet törődni vele, ha már olyan traumákon esett át, mint az idei "győztes" is. viszont, ha a nyereményét tényleg a többi állat megsegítésére szánja, az egy plusz pont, remélem tényleg tartani fogja magát a gazdája az ígéretéhez...
hatalmas kínai meztelen kutya rajongó vagyok, az esetek nagy részében ők is "nyerik meg" ezt a "versenyt", aztán utána hetekig lehet az emberek fröcsögését hallgatni, mert például az a fajta hajlamos arra, hogy kihulljanak a fogai, akárcsak epilepsziára, ami egy idő után teljesen tönkreteszi őket, és "csúnyák" lesznek. íme Miss Ellie, a verseny idején tizenöt éves, vak kutyus. mi a csúnya benne? az, hogy beteg? hogy nem lát? hogy egy betegség miatt nem tudja a szájában tartani a nyelvét? érzékeny a bőre, szét ég, bőrbetegsége lesz, mert a gazdája nem tud vele - akár - bánni, gondoskodni róla, és van olyan gerinctelen, hogy képes arra felhasználni a szerencsétlen, és inkább szánnivaló kutyusát, hogy bezsebeljen rajta 1500 dollárt, amit jobb esetben talán jótékony célokra használ, de ez nem mindenkire jellemző sajnos. ez az undorító, és csúnya, nem pedig ezek az állatok. ilyen alapon nyugodtan megszervezhetnénk a világ legcsúnyább embere versenyt is - biztos csodás érzés lenne a nyertesnek ezzel a megtisztelő címmel élni az életét.
az más csak mellékes, hogy szerintem egy gazdi, aki tényleg szereti a kutyusát, kénytelen őt csúnyának látni, neki ő lesz a kedvenc és tökéletes állata, és azért fogja szeretni, mert aranyos, mert ragaszkodó - nem ilyen versenyekre hurcolni, hanem inkább gondozni, minél többet törődni vele, ha már olyan traumákon esett át, mint az idei "győztes" is. viszont, ha a nyereményét tényleg a többi állat megsegítésére szánja, az egy plusz pont, remélem tényleg tartani fogja magát a gazdája az ígéretéhez...
2014. június 24. 10:15
|
|
Violettafan2003új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 47 Csatolások: 23 Azonosító: 226212 offline
|
Szegény, de azért cuki!
2014. június 24. 10:33
|
|
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 652 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline
|
itsjustme teljes mértékben egyetértek!!! inkább az emberek undorítóak!
2014. június 24. 11:24
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Ennek a versenynek nincs semmi értelme. Lehet, hogy nem a legszebb kutya a világon, de a külsõ nem minden. Nem a kinézete miatt kell szeretni, Õ nem tehet róla. Ez a cím szõrnyen megalázó és undorító.
1 felhasználónak tetszik:
JBT1
2014. június 24. 12:02
|
|
papucsállatkaúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 183161 offline
|
Nincs csúnya kutya.
De ezt csak az értheti meg, akit ért olyan hatalmas szerencse, hogy egy ilyen állat legyen a társa. Csodálatosak és - szégyen, nem szégyen - sokszor többre tartom őket az embereknél.
De ezt csak az értheti meg, akit ért olyan hatalmas szerencse, hogy egy ilyen állat legyen a társa. Csodálatosak és - szégyen, nem szégyen - sokszor többre tartom őket az embereknél.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.