Összebújva aludt Justin és Selena - fotók
2014. június 24. 08:40
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Amúgy, meg akik a "se veled, sem nélküled" kapcsolatól irkálnak, honnan tudjátok? Ezt csak az az ember értheti meg, akinek már volt egy IGAZ szerelme az életben. Mert akinek volt már, nem igazán tudja elfelejteni... De, majd megértitek. Vagy nem.
2014. június 24. 10:46
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Nyilvn azért nem engedik el egymást mert együtt élték át az elsőt akkor meg érthető h ez van de akkor se értem h miért nem hagyják őket lehet csak simán barátok extrákkal..
2014. június 24. 11:05
|
|
BigbangTopúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.07. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 211394 offline
|
Borzasztó!
2014. június 24. 12:37
|
|
Barnabs2297új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.30. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 226823 offline
|
ÖCSÉM ILYEN SZÁNALMAS EMBERT!!!
ELHÁNYOM MIND MAGAM ITT A GÉP ELŐTT!!!
ÖT PERCE VANNAK EGYÜT ÉS EGYÜTT ALSZANAK ?
EGSZÓVAL: SZÁNALMAS!!!
ELHÁNYOM MIND MAGAM ITT A GÉP ELŐTT!!!
ÖT PERCE VANNAK EGYÜT ÉS EGYÜTT ALSZANAK ?
EGSZÓVAL: SZÁNALMAS!!!
2014. június 24. 18:19
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
Hát egyszer eggyütt vannak egyszer meg nem, apám döndtsék már el hogy mit akarnak. amúgy cukik
2014. június 24. 18:31
|
|
CoLaylavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 323 Csatolások: 2 Azonosító: 228081 offline
|
Imádom Selenát, utálom Biebert... Ezért szerintem nem meglepő, hogy szerintem Justin csak rossz hatással van Selenára. Justin egy igazi *********(ezek a csillagok jelképezzenek minden olyan szót amit a Bieber-utálók gondolnak). Selena ennél 1000x jobbat is találna. Nem értem, nem hiszem, hogy Selena magától ilyen.. Én már azt is el tudom képzelni, hogy csak azért csinálják, mert a menedzserek ezt mondták!
2014. június 24. 18:56
|
|
deaddreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.15. Hozzászólás: 581 Csatolások: 84 Azonosító: 219343 offline
|
Nah komyolyan mondom.... Most már csak azért is lenyakozom mindkettőt, hogy az legyen róluk az utolsó cikk: Hisztérikus tinédzser brutális áldozatává vált Selene Gomez és Justin Biber...
Unom ezt a sok hülye cikket. Miért van az, hogy nincs itt más csak a fiatal sztárok nevetséges botrányai és nemi élete?!
Unom ezt a sok hülye cikket. Miért van az, hogy nincs itt más csak a fiatal sztárok nevetséges botrányai és nemi élete?!
2014. június 24. 19:27
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! De miért??!!!
( Selena egyanltalán nem érdemli meg ezt a **************************-t
(( miééért?????? Ja, és Mária Maslow, egyanltalán nem cukik
((
2014. június 24. 20:56
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Most már minden cikk róluk fog szólni? Selena és Justin együtt sétáltak,egy buliban,együtt aludtak,együtt...nem tudom miért kell mindenből cikket írni!
2014. június 24. 22:26
Már minden róluk szól? Ne ércsétek félre szeretem Selly-t csak már minden hogy együttvannak szakitottak együttvannak szakitotak, barátok nem lehetnek? De hogy még véletlenül se nem vagyok ilyen érzéketlen de barátok nem lehetnek? Mindent nem kell felkavarni.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: