Összebújva aludt Justin és Selena - fotók
2014. június 22. 13:48
|
|
Falling Awakevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 180 Csatolások: 25 Azonosító: 155291 offline
|
hurrá..és ez olyan nagy hír..na most megyek és futok 3 kört
2014. június 22. 13:53
Szerintem Selena jobbat érdemelne!
Ne értsetek félre mind a 2 sztárt bírom csak szerintem jobb ember is van Justinál...
De ha ő boldog akkor a Jelena rajongók is!
Grat..
Ne értsetek félre mind a 2 sztárt bírom csak szerintem jobb ember is van Justinál...
De ha ő boldog akkor a Jelena rajongók is!
Grat..
2014. június 22. 13:59
|
|
Jadenfanúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.12.12. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 216697 offline
|
Nem ezt a képet töltötte fel Justin és nem ehhez a képhez írta ezt a szöveget:„Szeretet feltétel nélkül”. Hanem egy másikhoz...
de nem baj, a lényeg hogy együtt vannak!!!
de nem baj, a lényeg hogy együtt vannak!!!
2014. június 22. 14:06
Unalmaas emberek...
Most már akadjunk le a témáról.
2014. június 22. 14:16
|
|
timike94új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.12. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 175404 offline
|
Valoban nagyon fura ez az egesz. Szerintem csak egymasnak okoznak azzal fajdalmat, hogy eroltetik ezt a kapcsolatot. Nem tudom elhinni, hogy boldog es kiegyensulyozott a parkapcsolatok mikor hetente szakitanak. Ezzel csak felemszetik egymast...
2014. június 22. 14:22
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Mikor érem meg a napot, mikor a zenei munkásságukról lesz hangos a sajtó, hogy mennyire jó albumot hoztak össze?
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. június 22. 14:27
|
|
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline
|
Idézet (timike94 @ 2014.06.22. 14:16)
Valoban nagyon fura ez az egesz. Szerintem csak egymasnak okoznak azzal fajdalmat, hogy eroltetik ezt a kapcsolatot. Nem tudom elhinni, hogy boldog es kiegyensulyozott a parkapcsolatok mikor hetente szakitanak. Ezzel csak felemszetik egymast...
Ez szerintem te magad se gondoltad komolyan. Ne haragudj, meg de ismered őket személyesen? Ott vagy?
Sose volt bajom a két tini sztárral. De kutya legyek ha ez már nem hírverés, meg feltűnési viszketegség. A legnevetségesebb pedig az, hogy ha már ennyire nyomni akarják az egész drámájukat médiába, akkor találnának ki valami koncepciót. Mert komolyan kiveszi már azt be, hogy ennek két drágaságnak a kapcsolata hétről-hétre olyan drámai fordulatot vesz, hogy azt már Rómeó és Júlia is megirigyelné..
2014. június 22. 14:30
|
|
Betti The Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 211791 offline
|
Most komolyan. Miért vannak még együtt, ha tudják, hogy 2 nap múlva szétmennek. Elvesztegetik a fiatalságukat erre az értelmetlen kapcsolatra. De nem is érdekel! ...
2014. június 22. 14:34
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Betti The Fan - egyetértek. Engem sem érdekel!
2014. június 22. 15:12
Betti The Fan-nem is tudod mennyire egyetértek veled...
2014. június 22. 15:14
A TESCO-ban akciós a 2rétegű WCpapír.Ez kb. olyan hír.Szerintem ebből nem derül ki,hogy együtt vannak-e,de ha mégis,akkor csak gratulálni tudok nekik.
2014. június 22. 15:52
Mért kell minden egyes lépésükről beszámolni? Más sztárpárok mért tudják a nyilvánosságot kizárva élni a magánéletüket?
Idézet (Netti35 @ 2014.06.22. 14:27)
Sose volt bajom a két tini sztárral. De kutya legyek ha ez már nem hírverés, meg feltűnési viszketegség. A legnevetségesebb pedig az, hogy ha már ennyire nyomni akarják az egész drámájukat médiába, akkor találnának ki valami koncepciót. Mert komolyan kiveszi már azt be, hogy ennek két drágaságnak a kapcsolata hétről-hétre olyan drámai fordulatot vesz, hogy azt már Rómeó és Júlia is megirigyelné..
2014. június 22. 16:00
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
Jó oké! Ez is csak egy hír. De ha nem írták volna ki akkor meg az lenne a baj. Engem nem nagyon érdekel ez a Selena Justin veled vagy nélküled kapcsolat. Csupánb Selena adatlapján voltam és ott olvastam a róla megjelenő cikkeket.
De tőlem csináljanak azt amit akarnak
2014. június 22. 16:13
Elég lesz már a "se veled-se nélküled kapcsolatból". Ez már nagyon unalmas.
2014. június 22. 16:20
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
"Ha nem tetszik, nem kell olvasni"
Akadjatok már le erről az idióta szövegről. Egyrészt mert el kell olvasnom ahhoz, hogy eldöntsem, tetszik-e, másrészt meg rohadtul szólásszabadság van, azt és oda írok, ahová akarok.
Ritka unalmas már a kapcsolatuk. Selenának egy mondatát nem lehet komolyan venni, nem értem egyszerűen. Teljesen logikátlan az egész nőszemély. És azt sem hiszem el, hogy nemrég még szapulták egymást, most meg feltétel nélkül szereti? Én ezt már nem tudom követni, de nem is gond, mert van egy olyan érzésem, hogy csak a médiának csinálják a parádét, ha már értékelhetőt egy jó ideje nem tud alkotni egyikük sem.
Akadjatok már le erről az idióta szövegről. Egyrészt mert el kell olvasnom ahhoz, hogy eldöntsem, tetszik-e, másrészt meg rohadtul szólásszabadság van, azt és oda írok, ahová akarok.
Ritka unalmas már a kapcsolatuk. Selenának egy mondatát nem lehet komolyan venni, nem értem egyszerűen. Teljesen logikátlan az egész nőszemély. És azt sem hiszem el, hogy nemrég még szapulták egymást, most meg feltétel nélkül szereti? Én ezt már nem tudom követni, de nem is gond, mert van egy olyan érzésem, hogy csak a médiának csinálják a parádét, ha már értékelhetőt egy jó ideje nem tud alkotni egyikük sem.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.