Összebújva aludt Justin és Selena - fotók
2014. június 22. 12:19
mikor fejezik már be? Milyen érdekes hogy bíberkéről az utóbbi időben egy szót sem hallunk, mert már biztos unalmas h részegen ül volán mögé úgyhogy megint Selenát használja alibinek. Amúgy szerintem semmi olyan nincs a képen ami miatt arra gondolhatnánk hogy megint járnak, ez maximum egy baráti összejövetelnek látszik. Majd ha csókolózós képet tesz közzé azt megnézem.
2014. június 22. 12:19
|
|
Noémi Kaulitzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 204915 offline
|
már a farkam ki van velük....nemigaz hogy nemtudnak tönteni hogy miapicsa LEGYEN MÁR.....
2014. június 22. 12:22
|
|
Iceman9519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 205030 offline
|
Elég szégyen hogy így kell fenn tartaniuk az érdeklődést maguk körül. Már JB csillaga se úgy ragyog mint egykoron, Sel meg az elmúlt időszakban csak azt hangoztatja hogy komolyan akarja magát vetetni az emberekkel és producerekkel ennek ellenére még mindig benne van ebben a kapcsolatban és egy legalja zs kategóriás filmet vállalt el. Pedig a tavalyi Spring Breakersel és az albumával(akármennyire is megosztóak voltak)legalább előre lépett de ez az idei év abszolút öngól volt eddig neki és csak a saját hibájából. Imádom őt de be kell ismerni hogy nagyon nem csinálja jól a dolgait az elmúlt időszakban
2014. június 22. 12:24
|
|
AnitaRiszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.20. Hozzászólás: 249 Csatolások: 25 Azonosító: 202274 offline
|
Azt nem tudom hogy mért nem közlik le mindketten hogy együtt vannak e vagy nem. Jó lenne ha megcsinálnák mert nem lenne ez a borzalmas találgatás. A képről szólva alszik esküszöm, az emberek amikor alszanak különböző pózt felbírnak venni, vagyis ez a kép nem jelenti azt hogy együtt vannak. Különben ehhez nem lenne muszáj cikket írni csak képet feltölteni és leírást írni csak éppenséggel ahhoz nem egy-kettő kép kellene!
2014. június 22. 12:29
Idézet (Iceman9519 @ 2014.06.22. 12:22)
Elég szégyen hogy így kell fenn tartaniuk az érdeklődést maguk körül. Már JB csillaga se úgy ragyog mint egykoron, Sel meg az elmúlt időszakban csak azt hangoztatja hogy komolyan akarja magát vetetni az emberekkel és producerekkel ennek ellenére még mindig benne van ebben a kapcsolatban és egy legalja zs kategóriás filmet vállalt el. Pedig a tavalyi Spring Breakersel és az albumával(akármennyire is megosztóak voltak)legalább előre lépett de ez az idei év abszolút öngól volt eddig neki és csak a saját hibájából. Imádom őt de be kell ismerni hogy nagyon nem csinálja jól a dolgait az elmúlt időszakban 
egyetértek. Én is szeretem őt, de mostanában már csak a 'Jelenáról' hallunk, mert Selenának sincs már annyi filmje meg fotózása dalt pedig már talán lassan egy éve nem adott ki.
2014. június 22. 12:34
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Egyetértek! Szeretem, de mostanság ˝Jelanától˝ hangos a sajtó!
2014. június 22. 12:39
|
|
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline
|
Talán csak barátok
2014. június 22. 12:48
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Fogadjunk, hogy legkésőbb 1 hét múlva szakítanak! Bár...az rekord lenne -.-
2014. június 22. 12:49
Szerintem aranyosak. Én nagyon szerettem a Jelena párost,mert Selena jó hatással volt Justinra. Justin pedig senki mást nem szeret úgy ahogy Selt kivéve a családját. Mindenesetre én örülnék ha megint összejönnének,több szempontból is jobb lenne
#Jelena #sajátvélemény #nemérdekelatied
2014. június 22. 12:51
|
|
vikitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 218677 offline
|
Szerintem aranyosak,nemértem miért van ezzel mindenkinek akkora baja,nem tehetnek róla,hogy mindehol errő írnak,feltételezem nem ők akarták,nekik se lehet jó,szeretik egymást biztosan sok dzép emlékük van,nemcsoda,hogy barátok akartak lenni,csak ez nem ilyen egyszerü,szerintem ha valaki nem kiváncsi erre nem olvas cikket róuk,engem érdekel és ezért megyek rá ,szurkolok nekik és remélem együtt lesznek,de ha nem az ő dolguk.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: