Összebújva aludt Justin és Selena - fotók
2014. június 25. 16:26
Nagy szerencséje van Selenácskának mert Austin Mahone Justin Bieber Nick Jonas
2014. június 25. 16:40
ez a se veled se nélküled kapcsolat csak az utálók miatt van, ezt írta Justin: "Meg kellett hoznunk ezt a nehéz döntést, hogy szünetet tartunk. Az emberek azt hitték azért szakítottunk, mert megcsaltam őt, de ez iszonyatosan messze van a valóságtól. Minden az utálat miatt volt, amit kaptunk. Sokan kívánták a halálát, és még sorolhatnám. Ez segített meghozni azt a döntést, hogy csak akkor állíthatjuk meg ezt, ha szakítunk egymással. Szakítottunk, majd nemsokára rájöttünk, hogy az élet rövid és nem hagyhatjuk, hogy akiket szeretünk csak úgy kilépjenek az életünkből. Titokban tartottuk a kapcsolatunkat körülbelül 4 hónapig, és most pedig már elkezdtünk együtt megjelenni a nyilvánosság előtt. Nem hagyhatjuk, hogy a pletykák tönkretegyék a kapcsolatunkat, és csak úgy elmondom, a selfie-k csak bónuszok!"
szóval ez mind a haterek miatt van
szóval ez mind a haterek miatt van
2014. június 25. 16:42
|
|
larrystylinson4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.13. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 216734 offline
|
Erre csak egy valamit tudok mondani: Egészségükre. Mindenki kezdi unni ezt az egészet, szerintem ha egy kapcsolat ennyire könnyen szétmegy, majd áll össze újból, az nem egészséges, de ők tudják.
2014. június 25. 18:29
Már eldönthetnék .Szerintem annyira nem illenek össze Selena találhatna valakit aki jobban illik hozzá .
2014. június 25. 21:17
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
Remélem igaz:)) mármint ebből egyértelmű számomra: D
2014. június 26. 12:14
Ez a kép amolyan semmit mondó.Nem hinném,hogy ebből le lehetne következtetni,hogy együtt vannak.Legalább is gondolom én.Nekem is van egy fiú barátom,sőt nem is egy akikkel voltunk kint a parkba és egymásra hajtottuk fejünket.Nem hinném,hogy már járásnak bizonyulna.Vagy együtt járok azzal a pár fiú haverommal ezek szerint ? Érdekes és elgondolkodtató..
Más részt,ha már járnak is,hogy ez a ,,se veled,se nélküled'' kapcsolat már nem is mondható kapcsolatnak az ő esetükben.Emberek ! Ezeknek már nem lehet mit hinni.Ha együtt vannak legyen,ha külön akkor külön.Nincs mit ez ellen tenni bár mennyire is szeretnénk,ha ezt befejeznék.
Más részt,ha már járnak is,hogy ez a ,,se veled,se nélküled'' kapcsolat már nem is mondható kapcsolatnak az ő esetükben.Emberek ! Ezeknek már nem lehet mit hinni.Ha együtt vannak legyen,ha külön akkor külön.Nincs mit ez ellen tenni bár mennyire is szeretnénk,ha ezt befejeznék.
2014. június 26. 13:07
|
|
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline
|
Ezaz ujra JELENA..!!!
♥♥♥
2014. június 26. 16:29
Az kemény, napszemüvegben aludni! Egyébként meg tényleg, kit érdekelnek már? Annyira idegesítőek, a csapból is ők folynak! És képzeld, azért kattintottam rá, hogy leírjam a véleményem, hogy mennyire unom őket...
Mert, talán, ha sokan írják már, akkor nem tesznek be ilyen cikkeket... EZÉRT? HOGY MINÉL KÖZELEBB KERÜLJEK A CÉLOMHOZ!
2014. június 26. 20:17
Őszintén!
Érdekel még bárkit is ez a páros?Így együtt?
Mert én már rég nagyon meguntam ezt a hercehurcát körülöttük.
Érdekel még bárkit is ez a páros?Így együtt?
Mert én már rég nagyon meguntam ezt a hercehurcát körülöttük.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: