A Televisa egyik legfiatalabb üdvőskéje, Allison Lozz lehetne Pedro Damian új sorozatának a főszereplője, ha elfogadná az ajánlatot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Allisson Lozz visszatér a telenovellák világába?
2014. június 22. 09:22
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
2014. június 22. 09:39
Nos,ha be is adja a derekát akkor remélem jól fog szerepelni
2014. június 22. 09:45
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Én imádom Allissont és nagyon örülnék annak ,ha ismét bebizonyítná azt ,hogy igenis megállja a helyét a fiatal színésznők között. És remélem ,hogy meggondolja ezt az ajánlatot.
1 felhasználónak tetszik:
Timi love
2014. június 22. 09:54
Allisson egy csodálatos színésznő, én nagyon boldog lennék, ha visszatérne a színészethez. Remélem, hogy elfogadja ezt az ajánlatot. A felmerült színésznők közül ő lenne a legjobb a szerepre.
2014. június 22. 10:20
|
|
ildikocskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 286 Csatolások: 43 Azonosító: 158246 offline
|
Én reménykedem abba ,hogy talán meggondolja magát ,mert nagyon boldog lennék akkor.
1 felhasználónak tetszik:
Timi love
2014. június 22. 10:29
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Ha tényleg igaz,hogy Jehova tanú lett (több helyen is írták ezt),akkor kizárt,hogy elvállalja.Ugyanis állítólag az egyház tiltja a médiában való szereplés minden formáját.
2014. június 24. 14:21
Nos nem izgat a dolog, én viszont a helyébe nem vállalnám el..
2014. július 06. 19:52
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
annyira imádom Allisont. neki köszönhetően ismertem meg a telenovellák világát, hisz ő juttatott el engem az rebeldéig. remélem visszatér!!! <3
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.