Az utolsó Éhezők viadala-film kamerái péntekről szombatra virradóra forogtak utoljára.
A teljes cikkhez kattints ide!
Befejeződött A kiválasztott forgatása
2014. június 21. 20:49
|
|
LilaSzamócaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.03. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 223650 offline
|
Én már nagyon IZGATOTTAN várom.
2014. június 21. 20:52
Nagyon várom!
Bár elég nagy hülyeség,hogy a második részt egy évvel később adják ki...
Bár elég nagy hülyeség,hogy a második részt egy évvel később adják ki...
2014. június 21. 21:05
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Remélem ez azt jelenti, hogy hamarosan kapunk végre egy előzetest az első részhez. Tudom, nincs szükségük a promotálásra, mert így is milliók ülnek majd be a mozikba, de azért illene kiszúrni valamivel a rajongók szemét.
A forgatás vége miatt pedig Josh végre megint barna lett, aminek szintén nagyon örülök, mert szerintem sokkal jobban áll neki.
A forgatás vége miatt pedig Josh végre megint barna lett, aminek szintén nagyon örülök, mert szerintem sokkal jobban áll neki.
2014. június 21. 21:08
Istenem már annyira várom a filmeket,felfoghatatlan mennyire megszerettem azt az egész történetet (és Josht/Peetat)! <3 Nagyon elkeserít, hogy két részben fogják leadni, de így végül is több pénzt keresnek vele, később felejtik el a történetet és annak is van egyfajta hangulata amikor a sok rajongó várja a premiert és azon tanakodik, hogy ezt és ezt vajon hogyan oldották meg. Egy év sok idő, de megéri rá várni.
2014. június 21. 21:19
Úristen már nagyon várom az Éhezők viadala 3. részét, nagyon szeretem.^^ A könyvet már olvastam gy tisztába vagyok a történettel, és kívncsi vagyok hogy keltik életre újra a könyvet.^^ Meg Peeta és Katniss kapcsolatának végkifejletére.^^ Bár szerinte nem illenek össze, mindkettő karaktert imádom és örülnék ha a végén együttmaradnának, persze ez ígyis lesz. (bocsi a pici spoiler-ért xd)
2014. június 21. 21:24
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz!!! A könyv a mai napig az egyik kedvencem és remélem a film is nagyon jó lesz!!!
2014. június 21. 21:26
|
|
MidnightLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.28. Hozzászólás: 519 Csatolások: 1 Azonosító: 221951 offline
|
Már nagyon várom
2014. június 21. 22:08
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Kíváncsi vagyok rá
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: