Dracula Untold (2014)
Rendező: Gary Shore
Írók: Matt Sazama, Burk Sharpless
Szereplők: Luke Evans, Dominic Cooper, Samantha Barks, Charlie Cox, Sarah Gadon
Bemutató: October 17, 2014 (USA)
Dracula Untold / Az ismeretlen Dracula (2014)
2014. június 21. 12:29
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
10 felhasználónak tetszik:
Lindsay019,
Toxic,
idone,
Direction Rajongo6,
Lady Suzy,
Alison Lerman,
Christo,
jexxica,
Minimanó94,
An_d_a
2014. június 28. 11:12
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
OMG! Luke Evans, Charlie Cox és Dominic Cooper egy filmben? :3 Fejenként 1 pont már biztos megvan az értékelésnél!
Amúgy is kíváncsi vagyok, szeretem a Dracula feldolgozásokat, de már annyi variácóban megfilmesítették, érdekel, most mit hoznak ki belőle. Látom, Samantha Baba Yaga lesz, aki köztudottan szláv eredetű negatív lény volt, én legalábbis az oroszoknál hallottam róla. Rettenetesen kíváncsi vagyok, ezt hogy akarják beleépíteni.
Amúgy is kíváncsi vagyok, szeretem a Dracula feldolgozásokat, de már annyi variácóban megfilmesítették, érdekel, most mit hoznak ki belőle. Látom, Samantha Baba Yaga lesz, aki köztudottan szláv eredetű negatív lény volt, én legalábbis az oroszoknál hallottam róla. Rettenetesen kíváncsi vagyok, ezt hogy akarják beleépíteni.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2014. július 04. 00:00
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Könyörgöm mondjátok, hogy nem Az ismeretlen Dracula címen adják le hazánkban, mert akkor falnak megyek. -.-
2014. július 04. 09:15
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Alison Lerman @ 2014.07.04. 00:00)
Könyörgöm mondjátok, hogy nem Az ismeretlen Dracula címen adják le hazánkban, mert akkor falnak megyek. -.-
Nah basszus, pedig az lesz. Elég félreértelmezhető, már megint. Mondjuk én már kibuktam azon mikor tegnap láttam a Deliver Us from Evil előzetesét a tvben és azt a címet kapta, hogy Távozz tőlem, Sátán... Én nem értem, amit szó szerint le lehet fordítani és nem hangzik hülyén, azzal miért kell babrálni?
2015. március 15. 19:30
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Imádom ezt a filmet!
Először moziban néztem, aminek tényleg megvan egy bizonyos érzésvilága, de miután itthon is megnéztem a kis szobámban, meg kellett állapítanom, hogy bizony csúcs egy film! Totál más megvilágítása a jó öreg és ismert, meg megfilmesített Drakula filmnek.
Nekem mindenképpen 10/ 10-es.
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.