30 sztár kap csillagot a Hírességek sétányán
2014. június 21. 10:45
|
|
Karaba Boglárkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 234 Csatolások: 0 Azonosító: 180145 offline
|
Pitbull??ő miért kap csillagot?
2014. június 21. 11:06
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Te jó ég Peter Jackson *-* Eszméletlenül megérdemli. A világ legjobb filmrendezője, legaranyosabb embere, és a legjobb film megalkotója, Gyűrűk Ura és Hobbit. ♥ Természetesen a többeknek is gratulálok. Hatalmas dolog csillagot kapni!
2014. június 21. 11:13
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Jennifer Garnernek valóban kijárt már egy csillag a Hírességek sétányán. Több mint egy évtizede dolgozik a filmiparban és nagy eséllyel az évszázad kémsorozatának lehet mondani az Aliast, ahol azért nem semmi alakítást nyújtott. Borzasztóan örülök annak, hogy végre - még, ha egy kicsit is -, de elismerik a munkáját. Ugyan mostanában limonádé filmekben szerepel és valahogy annyira nem veszi véresen komolyan a filmszakmát, ám ettől függetlenül az egyik legprofibb ezt illetően. Azzal meg szerintem újabban mindenki egyetért - aki persze nézi az Agymenőket -, hogy Jim Parsonsnak is ott a helye. Pitbull nekem is szemet szúrt. Ennyi erővel az összes kis dizni nyikhaj kaphatna egy ilyen elismerést.
2014. június 21. 11:13
|
|
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline
|
gratulálok nekik
2014. június 21. 11:18
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Sokat nem értek, hogy miért is kap, hiszen vannak millió éve dolgozó sztárok az iparban, mégsem kapnak csillagot, de, aki 2 éve van itt, az meg igen...
2014. június 21. 11:32
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Cristoph teljességel megérdemli, nagyszerű színész.
Ennio Morricone pedig... Fantasztikus amit az az ember művel
2014. június 21. 11:59
kurrek egyetértek.Pl. én Danielt nem értem.Ok,szerepelt a HP-ban meg a Feketeruhás nőben,de ennyi.Helyette akkor már kaphatott volna Emma Watson is.
2014. június 21. 12:17
|
|
SupernaturalFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.14. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 219272 offline
|
Hát nem teljesen értek egyet...
2014. június 21. 12:34
|
|
Emily Thornevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.06. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 216405 offline
|
Én nem igazán értek egyet! Csillagot kapni nagy dolog így nem értem hogy pl. Pharrell Williams és Pitbull miért kap. Más sztárok ezerszer jobban megérdemelnék. De van akinek örülök, pl. Daniel, Jennifer, Jim, Peter és Will. Nekik szívből gratulálok
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: