Starity

Elindult a Queen + Adam Lambert-turné

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. június 21. 09:20 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Június 19-én kezdetét vette a Queen + Adam Lambert nagyszabású észak-amerikai turnéja Chicagóban, amin a jelenlévők hallhattak néhány örök slágert, és láthattak egy őrületes show-t és divatot megelevenedni.
A teljes cikkhez kattints ide!
2014. június 21. 09:26 #2
Bariska
Bariska
visszatérő vendég

StátuszI love the Christmas Day ! :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 141
Csatolások: 0
Azonosító: 227246
De jó képek smileeee.gif Adam heart.gif
2014. június 21. 09:34 #3
- törölt felhasználó -    
adamnek fantasztikus hangja van.Igaz hogynem pótolhatja Freddie Mercuryt de nagyon jól megálja a helyét.
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2014. június 21. 10:07 #4
- törölt felhasználó -    
Jó képek azok..biztos jó lesz
2014. június 21. 10:28 #5
- törölt felhasználó -    
nagyon tetszenek ezek a képek:)
Adaaam *__* smileeee.gif :* <3
2014. június 21. 10:32 #6
zswaggers
zswaggers
Zend▲y▲c

Státuszsoy peor
Hozzászólás: 1404
Csatolások: 124
Azonosító: 223468
Én nem szeretem Adam-et!
2014. június 21. 11:01 #7
- törölt felhasználó -    
szeretem Adam-et de az a korona szörnyű rajta sad.gif heart.gif
2014. június 21. 11:14 #8
acsadrienn20
acsadrienn20
Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3

StátuszTudod mi történik ha azérem egyikoldalát látod?Lemaradsz az érem másik oldaláról
Hozzászólás: 7060
Csatolások: 1908
Azonosító: 181337
ki nem állhatom ezt a fiút olyan öntelt
2014. június 21. 11:30 #9
Glamster
Glamster

Vicces az öntelt szót attól hallani, akinek Justin Bieber a kedvence. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2014. június 21. 11:55 #10
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3098
Azonosító: 123383
No és az önálló karrierrel mi újság?
Mióta ez a projektet csinálja egyáltalán nem szimpatizálok vele. Emlékszem, hogy az Idol után ki akartak adatni egy feldolgozásokból összeállított anyagot, amire nem volt hajlandó, mert saját dalokat szeretett volna megjelentetni. Erre most se csinál mást, mint az Idolban: más dalait énekli.
Ezek a göncök,wáá. Freddie általában atlétában és sztreccs gatyóban nyomta végig a showt, mindössze a nyitó és záró nótáknál öltözött be.
Füles se volt a fülébe, hallotta a közönség reakciót, nem tekingetett körbe, mint egy kisgyerek, aki elveszett a játszótéren. A felvétel nagyon torz, gondolom rajongói...akinek ezt élvezet hallgatni, annak örülök.
1 felhasználónak tetszik: Sarah0315
2014. június 21. 12:15 #11
- törölt felhasználó -    
Idézet (devilrose @ 2014.06.21. 11:55)
No és az önálló karrierrel mi újság?
Mióta ez a projektet csinálja egyáltalán nem szimpatizálok vele. Emlékszem, hogy az Idol után ki akartak adatni egy feldolgozásokból összeállított anyagot, amire nem volt hajlandó, mert saját dalokat szeretett volna megjelentetni. Erre most se csinál mást, mint az Idolban: más dalait énekli.
Ezek a göncök,wáá. Freddie általában atlétában és sztreccs gatyóban nyomta végig a showt, mindössze a nyitó és záró nótáknál öltözött be.
Füles se volt a fülébe, hallotta a közönség reakciót, nem tekingetett körbe, mint egy kisgyerek, aki elveszett a játszótéren. A felvétel nagyon torz, gondolom rajongói...akinek ezt élvezet hallgatni, annak örülök.

Adam önálló lemeze is készülőben van, de ezt nyilván tudod, mert a megjegyzésed előtt utánanéztél. rolleyes.gif

Ha úgy öltözne, mint Freddie, akkor még több ok lenne arra, hogy az ezt ellenzők prédikáljanak arról, hogy át szeretné venni a helyét. Ő nem akar a "második Freddie" lenni - mert tudja és említette is, hogy ő egy volt a millióból-, hanem próbálja a saját személyiségét, egyéniségét belevinni ebbe az egész Queen+Adam Lambert dologba.
A turné biztos nagy durranás lesz kár, hogy nem tudok részt venni egyiken sem, de ha te, Glamster esetleg ott leszel valamelyik állomáson, akkor örömmel fogom olvasni a beszámolódat. happy.gif
2014. június 21. 12:23 #12
- törölt felhasználó -    
Biztos jó turné lesz,de Freddie-t tényleg lehetetlen pótolni.RIP
2014. június 21. 12:43 #13
Glamster
Glamster

Idézet (JeanetteG. @ 2014.06.21. 12:15)
Adam önálló lemeze is készülőben van, de ezt nyilván tudod, mert a megjegyzésed előtt utánanéztél. rolleyes.gif 
Ha úgy öltözne, mint Freddie, akkor még több ok lenne arra, hogy az ezt ellenzők prédikáljanak arról, hogy át szeretné venni a helyét. Ő nem akar a "második Freddie" lenni - mert tudja és említette is, hogy ő egy volt a millióból-, hanem próbálja a saját személyiségét, egyéniségét belevinni ebbe az egész Queen+Adam Lambert dologba. 
A turné biztos nagy durranás lesz kár, hogy nem tudok részt venni egyiken sem, de ha te, Glamster esetleg ott leszel valamelyik állomáson, akkor örömmel fogom olvasni a beszámolódat. happy.gif

Szerintem felesleges törődni a trollokkal, csak azt tudják fújni, Freddie mit csinálna másképp, és hogy ők mióta nem szimpatizálnak Adammel (sose tették). Na meg azért Freddie fellépőruháit sem kellett félteni, és azóta eltelt már több, mint 20 év laugh.gif Ráadásul van különbség a Queennel énekelni 2 hónapig, mint kiadni egy disco-feldolgozás lemezt, de mindegy, fő, hogy ők tudják wink.gif
A turné telt házas már hónapok ótam és 25-30 ezer ember várja őket állomásról, állomásra, így igazából ennyi számít pardon.gif

Megyek-megyek, egy állomásra kaptam sajtós jegyet, egyet pedig vettem, nagyon izgatott vagyok!! Hihetetlen látványos, a vokál nagyon rendben van, és jó végre egy teljes élő zenés shown részt venni, igényes zenével. thumbsup.gif
2014. június 21. 13:04 #14
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3098
Azonosító: 123383
Glamster, egyszer majd te is felnősz. Nehéz lesz, de sikerülni fog. smileeee.gif
Úgy vélem, ha te leírhatod az imádatodat szélsőséges formában, úgy más az ellenkezőjét szintén megteheti. Attól még nem válik trollá.
1 felhasználónak tetszik: Sarah0315
2014. június 21. 13:16 #15
Lilly-chan
Lilly-chan

StátuszBooks are a uniquely portable magic. /Stephen King/
Hozzászólás: 1048
Azonosító: 139065
Nagyon szeretem a Queent, minden számukat és bár nehéz elfogadni, hogy Freddie már nem énekelhet velük, szerintem Adam volt a legjobb választás, mert jó hangja van. Nem hasonlíthatóak össze, de az a véleményem, hogy jók együtt! smileeee.gif
2014. június 21. 13:21 #16
Glamster
Glamster

Devilrose, eléggé felnőttem már, köszi, nehogy már te mondd meg nekem. Hiába szeretnél ebbe a vitába belemenni (ez tesz téged trollá!), nem fog menni, mert nem érdekel, ne haragudj.
Én örülök, hogy láthatom őket egy csodás városban, a többi 20 ezer ember is örül, te meg ne nézd meg, ha annyira ellenedre van - mindenkinek van választása.
Szerintem az sokkal felnőttebb viselkedésre vall, hogy én nem megyek oda olyan előadó cikkéhez "mocskolódni" - nem csak elsőre, de századszorra sem -, akit nem szeretek, hanem sokkal inkább azzal törődök, kit kedvelek - ráadásul nem mondom meg tiniknek, mit kellene csinálniuk és hogyan kéne szeretniük egy adott sztárt. smileeee.gif DE ez csak az én véleményem.
Nem tudom, neked hol ömlengtem mostanában, pusztán tényeket írtam le és fordításokat, de igazából "who cares", úgy is csak azt fújod, ami az agyadban van.
További szép napot neked!
2014. június 21. 14:17 #17
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Azért Freddie-t nem kellett volna lemajmolni. Szeretem Adamet, jó hangja van, de Freddie utánozhatatlan, ő egy egyéniség volt és senki nem érhet a nyomába. Kár ilyen turnét csinálni, Adam inkább adjon ki végre egy saját albumot, és induljon saját turnéra, úgy sokkal jobb lenne, és még jobban megszeretném. Őszintén szólva már hiányoznak a saját számai és a klipjei is
2014. június 21. 14:19 #18
Kitty miau
Kitty miau
Heichou

StátuszSie sind das Essen und wir sind die Jäger!
Hozzászólás: 1240
Azonosító: 168976
hát Adam gyönyörűséges hangja a Queenel párosítva egyszerűen zseniális *----* mindig is rajongtam a Queenért, és amikor megtudtam, hogy Adamet akarják frontembernek, szabályosan meghaltam *ww* annyira jó lehetett élőben hallani *oooo* heart.gif
2014. június 21. 14:58 #19
- törölt felhasználó -    
Biztos látványos és izgalmas turné lesz, kíváncsi lennék rá. smileeee.gif
2014. június 21. 17:37 #20
SztracsatellaFagyi95
SztracsatellaFagyi95
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 227837
Akik nem szeretik Adam-et és nem szimpatizálnak ezzel a felállással, azok miért olvassák el ezt a cikket és szólnak hozzá baromságokat? Akinek nem tetszik ne kattintson rá, ennyi.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Brian May Brian May 2368.