Június 19-én kezdetét vette a Queen + Adam Lambert nagyszabású észak-amerikai turnéja Chicagóban, amin a jelenlévők hallhattak néhány örök slágert, és láthattak egy őrületes show-t és divatot megelevenedni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elindult a Queen + Adam Lambert-turné
2014. június 21. 11:14
|
|
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline
|
ki nem állhatom ezt a fiút olyan öntelt
2014. június 21. 11:30
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Vicces az öntelt szót attól hallani, akinek Justin Bieber a kedvence.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. június 21. 11:55
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
No és az önálló karrierrel mi újság?
Mióta ez a projektet csinálja egyáltalán nem szimpatizálok vele. Emlékszem, hogy az Idol után ki akartak adatni egy feldolgozásokból összeállított anyagot, amire nem volt hajlandó, mert saját dalokat szeretett volna megjelentetni. Erre most se csinál mást, mint az Idolban: más dalait énekli.
Ezek a göncök,wáá. Freddie általában atlétában és sztreccs gatyóban nyomta végig a showt, mindössze a nyitó és záró nótáknál öltözött be.
Füles se volt a fülébe, hallotta a közönség reakciót, nem tekingetett körbe, mint egy kisgyerek, aki elveszett a játszótéren. A felvétel nagyon torz, gondolom rajongói...akinek ezt élvezet hallgatni, annak örülök.
Mióta ez a projektet csinálja egyáltalán nem szimpatizálok vele. Emlékszem, hogy az Idol után ki akartak adatni egy feldolgozásokból összeállított anyagot, amire nem volt hajlandó, mert saját dalokat szeretett volna megjelentetni. Erre most se csinál mást, mint az Idolban: más dalait énekli.
Ezek a göncök,wáá. Freddie általában atlétában és sztreccs gatyóban nyomta végig a showt, mindössze a nyitó és záró nótáknál öltözött be.
Füles se volt a fülébe, hallotta a közönség reakciót, nem tekingetett körbe, mint egy kisgyerek, aki elveszett a játszótéren. A felvétel nagyon torz, gondolom rajongói...akinek ezt élvezet hallgatni, annak örülök.
Sarah0315
2014. június 21. 12:15
Idézet (devilrose @ 2014.06.21. 11:55)
No és az önálló karrierrel mi újság?
Adam önálló lemeze is készülőben van, de ezt nyilván tudod, mert a megjegyzésed előtt utánanéztél.
Ha úgy öltözne, mint Freddie, akkor még több ok lenne arra, hogy az ezt ellenzők prédikáljanak arról, hogy át szeretné venni a helyét. Ő nem akar a "második Freddie" lenni - mert tudja és említette is, hogy ő egy volt a millióból-, hanem próbálja a saját személyiségét, egyéniségét belevinni ebbe az egész Queen+Adam Lambert dologba.
A turné biztos nagy durranás lesz kár, hogy nem tudok részt venni egyiken sem, de ha te, Glamster esetleg ott leszel valamelyik állomáson, akkor örömmel fogom olvasni a beszámolódat.
Glamster
2014. június 21. 12:23
Biztos jó turné lesz,de Freddie-t tényleg lehetetlen pótolni.RIP
2014. június 21. 12:43
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (JeanetteG. @ 2014.06.21. 12:15)
Adam önálló lemeze is készülőben van, de ezt nyilván tudod, mert a megjegyzésed előtt utánanéztél.
Ha úgy öltözne, mint Freddie, akkor még több ok lenne arra, hogy az ezt ellenzők prédikáljanak arról, hogy át szeretné venni a helyét. Ő nem akar a "második Freddie" lenni - mert tudja és említette is, hogy ő egy volt a millióból-, hanem próbálja a saját személyiségét, egyéniségét belevinni ebbe az egész Queen+Adam Lambert dologba.
A turné biztos nagy durranás lesz kár, hogy nem tudok részt venni egyiken sem, de ha te, Glamster esetleg ott leszel valamelyik állomáson, akkor örömmel fogom olvasni a beszámolódat.
Szerintem felesleges törődni a trollokkal, csak azt tudják fújni, Freddie mit csinálna másképp, és hogy ők mióta nem szimpatizálnak Adammel (sose tették). Na meg azért Freddie fellépőruháit sem kellett félteni, és azóta eltelt már több, mint 20 év
A turné telt házas már hónapok ótam és 25-30 ezer ember várja őket állomásról, állomásra, így igazából ennyi számít
Megyek-megyek, egy állomásra kaptam sajtós jegyet, egyet pedig vettem, nagyon izgatott vagyok!! Hihetetlen látványos, a vokál nagyon rendben van, és jó végre egy teljes élő zenés shown részt venni, igényes zenével.
2014. június 21. 13:04
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Glamster, egyszer majd te is felnősz. Nehéz lesz, de sikerülni fog.
Úgy vélem, ha te leírhatod az imádatodat szélsőséges formában, úgy más az ellenkezőjét szintén megteheti. Attól még nem válik trollá.
Úgy vélem, ha te leírhatod az imádatodat szélsőséges formában, úgy más az ellenkezőjét szintén megteheti. Attól még nem válik trollá.
Sarah0315
2014. június 21. 13:16
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Nagyon szeretem a Queent, minden számukat és bár nehéz elfogadni, hogy Freddie már nem énekelhet velük, szerintem Adam volt a legjobb választás, mert jó hangja van. Nem hasonlíthatóak össze, de az a véleményem, hogy jók együtt!
Glamster
2014. június 21. 13:21
|
|
Glamster☾ |
|
Devilrose, eléggé felnőttem már, köszi, nehogy már te mondd meg nekem. Hiába szeretnél ebbe a vitába belemenni (ez tesz téged trollá!), nem fog menni, mert nem érdekel, ne haragudj.
Én örülök, hogy láthatom őket egy csodás városban, a többi 20 ezer ember is örül, te meg ne nézd meg, ha annyira ellenedre van - mindenkinek van választása.
Szerintem az sokkal felnőttebb viselkedésre vall, hogy én nem megyek oda olyan előadó cikkéhez "mocskolódni" - nem csak elsőre, de századszorra sem -, akit nem szeretek, hanem sokkal inkább azzal törődök, kit kedvelek - ráadásul nem mondom meg tiniknek, mit kellene csinálniuk és hogyan kéne szeretniük egy adott sztárt.
DE ez csak az én véleményem.
Nem tudom, neked hol ömlengtem mostanában, pusztán tényeket írtam le és fordításokat, de igazából "who cares", úgy is csak azt fújod, ami az agyadban van.
További szép napot neked!
Én örülök, hogy láthatom őket egy csodás városban, a többi 20 ezer ember is örül, te meg ne nézd meg, ha annyira ellenedre van - mindenkinek van választása.
Szerintem az sokkal felnőttebb viselkedésre vall, hogy én nem megyek oda olyan előadó cikkéhez "mocskolódni" - nem csak elsőre, de századszorra sem -, akit nem szeretek, hanem sokkal inkább azzal törődök, kit kedvelek - ráadásul nem mondom meg tiniknek, mit kellene csinálniuk és hogyan kéne szeretniük egy adott sztárt.
Nem tudom, neked hol ömlengtem mostanában, pusztán tényeket írtam le és fordításokat, de igazából "who cares", úgy is csak azt fújod, ami az agyadban van.
További szép napot neked!
2014. június 21. 14:17
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Azért Freddie-t nem kellett volna lemajmolni. Szeretem Adamet, jó hangja van, de Freddie utánozhatatlan, ő egy egyéniség volt és senki nem érhet a nyomába. Kár ilyen turnét csinálni, Adam inkább adjon ki végre egy saját albumot, és induljon saját turnéra, úgy sokkal jobb lenne, és még jobban megszeretném. Őszintén szólva már hiányoznak a saját számai és a klipjei is
2014. június 21. 14:19
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
hát Adam gyönyörűséges hangja a Queenel párosítva egyszerűen zseniális *----* mindig is rajongtam a Queenért, és amikor megtudtam, hogy Adamet akarják frontembernek, szabályosan meghaltam *ww* annyira jó lehetett élőben hallani *oooo*
2014. június 21. 14:58
Biztos látványos és izgalmas turné lesz, kíváncsi lennék rá.
2014. június 21. 17:37
|
|
SztracsatellaFagyi95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.18. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 227837 offline
|
Akik nem szeretik Adam-et és nem szimpatizálnak ezzel a felállással, azok miért olvassák el ezt a cikket és szólnak hozzá baromságokat? Akinek nem tetszik ne kattintson rá, ennyi.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.