J-Law és Bradley Cooper immár harmadik alkalommal dolgoztak együtt, s hamarosan mi is megcsodálhatjuk munkájuk gyümölcsét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelentek a Serena első karakterposzterei
2014. június 20. 21:17
|
|
Katy Perry Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 156714 offline
|
De várom már!!<3
2014. június 20. 21:39
Nagyon kíváncsi vagyok erre a filmre is,mint ahogy az összesre amiben Jennifer fog szerepelni
2014. június 20. 22:04
"Következő projektje pedig egy takarítónőről fog szólni, s októberben kezdik forgatni." Ühm, Joy Mangano multimilliomos feltaláló, nem takarítónő.
2014. június 21. 06:51
nagyon kiváncsi vagyok a filmre, több okból is. Jennifer nagyon tehetséges színésznő és minden filmjét imádom így már most abban reménykedem,hogy ez sem lesz csalódás. Bradley dettó nagy alakja a szakmának és együtt még jobb párost alkotnak. Emelett nagyon jónak tűnik a színészstáb szóval csak jó sülhet ki ebből a filmből
2014. június 21. 08:24
|
|
SzellőSzellivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.17. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 187850 offline
|
Kíváncsi vagyok a filmre!
Biztos nagyon jó lesz!
2014. június 21. 08:27
Jók lettek ezek a poszterek. Kíváncsi leszek erre a filmre. Én örülök neki, hogy végül Jennifer kapta meg a címszerepet.
2014. június 21. 09:40
Na nagyon kiváncsi vagyok a filmre, biztosan nagyon jó lesz *-* A képek is tök jók.
Amúgy örülök hogy Jennifer ennyi munkát kap színészként, mert az egyik kedven színésznőm és sok sikert neki a továbbiakban.^^ A másik új filmjére is kíváncis vagyok *--*
Amúgy örülök hogy Jennifer ennyi munkát kap színészként, mert az egyik kedven színésznőm és sok sikert neki a továbbiakban.^^ A másik új filmjére is kíváncis vagyok *--*
2014. június 21. 09:43
Nagyon kíváncsi vagyok a filmre,mert borzasztóan szeretem Jennifert!
2014. június 21. 09:53
Kiváncsi vagyok a filmre, a poszterek is nagyon jók.
2014. június 21. 10:30
Nagyon jól sikerültek a poszterek, nekem nagyon tetszenek. Bradley és Jen újra együtt egy filmemben? Biztos nagyon jó lesz, tuti meg fogom nézni. Kár, hogy vége a Kiválasztott forgatásának, olyan jól összeszokott csapat voltak. :/ Viszont az új filmjére nagyon kíváncsi vagyok, biztos érdekes.
2014. június 21. 11:25
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
jól sikerültek a poszterek, és én is örülök, h végül Jen kapta meg a szerepet. Véleményem szerint Jennifer és Bradley nagyon jó páros a képernyőn.
Érdkesnek tűnik a történet, kíváncsi leszek rá.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: