Jelena*-*♥
nagyon édesek
Selena Gomez és Justin Bieber újra együtt
2014. június 21. 11:31
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Meddig fogják még ezt a teljesen lehetetlen és kissé értelmetlen kapcsolatot húzni? Talán el kéne dönteni, hogy most mit is akarnak. Egyébként .. Csak nekem rémlik úgy,hogy Selena nemrégiben azt nyilatkozta, hogy nem akar se bulizni (megtette), se pasizni(megtette)?:I
2014. június 21. 11:33
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Nekem is van párom, így meg tudom érteni ezt a hatalmas lávot, ami dúl köztük és voltaképp ők a huszonegyedik század Rómeója és Júliája, de egyszerűen nevetnem kell, ha meghallom ezeknek a nyáladzós ömlengéseit. Hány és hány pár ment már szét mióta világ a világ, mégis egy teljes év után úgy akarják lenyomkodni a közép torkán, mintha őket egymásnak szántotta volna a sors. Még meg is érteném, ha egy olyan párkapcsolatról lenne szó, ami minimum öt éve tartott, de könyörgöm, épphogy együtt voltak tizenkét hónapot!
Nekem ne akarja senki se bemesélni azt, hogy egy év alatt így megismerték a másikat. Egy év alatt épphogy rájössz arra, hogy a párodnak milyen tulajdonságai vannak, és szerintem megvolt az oka annak, hogy szétmentek. Bár nekem mindig is az volt a véleményem, hogy kamu kapcsolat volt és jelenleg is az. Hányinger ez a drámázás már - szerintem az emberek legkisebb gondja is nagyobb, minthogy ezek most rilísönshippben vannak fészbukkon vagy sem...
2014. június 21. 11:57
Idéznék egy májusi cikkből: „Most már teljesen spiritualista, és teljesen lemondott Justin Bieberről és a szexről”
Én akkor is jót röhögtem ezen, és mondtam, hogy nem lesz ebből semmi, és lám, igazam lett.
Rohadtul unom már ezt a drámázást.
Én akkor is jót röhögtem ezen, és mondtam, hogy nem lesz ebből semmi, és lám, igazam lett.
Rohadtul unom már ezt a drámázást.
2014. június 21. 12:14
|
|
abogika001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 204499 offline
|
ebből nem látszik túl sok!
de ha mégis együtt lennének: Selena ne tedd!! Justin csak tönkre tesz!
2014. június 21. 12:42
|
|
JLaw70visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 207138 offline
|
Ez most komoly? Ti még mindig ezen lógtok? Egyáltalán nem unjátok? Most én is mindenhol elkezdeném hirdetni, hogy újra együtt a Jelena, de mire végigmondanám a mondatot, már szakítottak is! Szerintem mire megírták a cikket ismét szakítottak! Nem lehet leszakadni a témáról? Nem feltételezgetni kéne, hanem megbizonyosodni, arról, hogy most éppen járnak vagy nem járnak! Attól még, hogy elmentek autózni egy kört, az nem azt jelenti, hogy "újra" járnak. De az is előfordulhat! És mi van ha együtt járnak? Nem szabad? És mi van ha nem? Kéne? Arról nem akartok beszámolni, hogy tegnap éjjel milyen volt a székletük? (ezzel nem akarok senkit megbántani, ez csak az én véleményem!)
2014. június 21. 12:55
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Ez már komolyan rosszabb mint Nicole és Lewis. Maradjanak együtt ha szeretik egymást, de ez már túlzás körülöttük.
2014. június 21. 13:01
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Fogadjuk hogy 2 hét múlva meg arról fognak pletykálni hogy durván összevesztek és szakítottak. -.-
2014. június 21. 13:25
Eldönthetnék már végre
Külön vagy együtt. Valamelyik nyilatkozzon már..#Jelena
2014. június 21. 13:25
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
Ebből a képből milyen sok minden látszik!
2014. június 21. 13:59
|
|
BogieeMalikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.05. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 223732 offline
|
Most vajon meddig maradnak együtt?
2014. június 21. 15:02
Ennél jobb képek is előkerültek, sőt meg egy videó is. Örülök nekik
2014. június 21. 15:12
Harmadszorra lesznek együtt.Hát,gratulálok,de szerntem ez csak egy tipikus csiki-csuki kapcsolat.Aztán úgyis szétmennek(megint).
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: