Selena Gomez és Justin Bieber újra együtt
2014. június 20. 21:31
Én is kezdem unni.......
Jajj most együtt
most külön
most megint külön
most megint együtt
komlyan csak róluk szóla a média uncsiiii
Jajj most együtt
most külön
most megint külön
most megint együtt
komlyan csak róluk szóla a média uncsiiii
2014. június 20. 21:31
|
|
SteveRogersWifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.11. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 225895 offline
|
Ez már kezd szánalmas lenni vagy maradjanak stabilan együtt vagy szakítsanak a fenébe.
2014. június 20. 21:35
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
jó, akkor most ki lett mondva. most már nem kell itt találgatni, meg minden második nap új infót mondani, mert már kicsit sok...
2014. június 20. 21:37
Én tényleg leszarom ezeket a dolgokat, de most elolvastam ezt a cikket, és semmi olyan információ nem volt benne, hogy "gyütt vannak". Látták őket kézenfogva, vagy csókolózni? Vagy mivan?
2014. június 20. 21:37
|
ESZSB_fanvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.03.11. Hozzászólás: 175 Csatolások: 10 Azonosító: 222525 offline
|
Elegem van ebből a két sz*r kavaróból.Selenát eddig nagyon szerettem,de mára ez a szeretetem iránta nem kicsit enyhült.Vannak jó számai és filmjei,amit továbbra is szeretek,meg azt hogy mennyit segít embereken,de nekem ez sok.Hol ezzel a pasival lóg,hol azzal.És aztán egy harmadik mellett köt ki.Szerintem már nekik az hozza a a hírnevet,azzal maradnak a köztudatban hogy egymással enyelegnek,majd szakítanak.Hányok tőlük
Sel meg már szánalmas(Justin mostanában mindenkinél ezt éri el,de ebből a szempontból ő a jobb)ugyanis már kihasználja hogy ilyen jól néz ki és minden pasit el tud csábítani.annak idején Mileytól is elvette szerelmét...
2014. június 20. 21:40
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Én nem akarok ítélkezni, hiszen nem ismerem őket személyesen, de nekem az jön le, hogy Selena egy kedves, jólelkű, csendes lány, Justin viszont mint a forgószél: képes átgázolni mindenen és mindenkin, amit nem tesz jóvá azzal, hogy néha kedveskedik vagy adományoz... nem értem, mi vonzza őket egymáshoz, és talán tudat alatt Justin miatt nem kedvelem Selenát sem...
2014. június 20. 21:43
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Kivancsi leszek,hogy mi lesz ebbol!
2014. június 20. 21:46
Lehet, hogy csak a közös dalukon dolgoztak. Ez nem biztosít semmit.
De ez a
poobear jóvoltából már valami
ott hátul Selena van.
De ez a
poobear jóvoltából már valami
2014. június 20. 21:51
Remélem nem derül ki rövid időn belül hogy ez csak kacsa volt, mert már jó lenne ha rendbe tudnák hozni egyszer és mindenkorra a dolgaikat.
2014. június 20. 21:54
|
|
Iceman9519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 205030 offline
|
Elég undorító már ez, találhatna magának Sel egy igazi férfit. Persze én is egyre jobban hiszem azt hogy csak érdek kapcsolat ez az egész.
2014. június 20. 21:58
|
|
swaggy2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.12. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 219140 offline
|
Jelena nemáár
2014. június 20. 22:02
Ez már nekem is kezd halálosan unalmas lenni. Selena meg már találjon valami más módot, hogy reklámozza magát, mert így az életben nem fogják komolyan venni szakmailag.
2014. június 20. 22:04
komolyan ez olyan se veled se nélküled kapcsolat... két hónapig nem fogják kibírni
ennyi
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: