Már csak néhány nap és megjelenik Alizée új albuma, a Blonde. Ez alkalomból a Pure Charts találkozott az énekesnővel, aki készségesen válaszolt pár kérdésre.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mylène Farmerről énekel új albumán Alizée
2014. június 20. 19:13
|
|
Melle Ketrinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. június 20. 21:00
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233919 Azonosító: 59785 offline
|
Hétfőn végre Blonde... annyira várom már.
A dal pedig igazán szép tiszteletadás Mylène felé. Bár azért arra kíváncsi lennék, hogy ha Lili nem találja meg a dalt, akkor mi lett volna a sorsa, ki kapta volna meg.
2014. június 20. 22:11
Nagyon szép tőle, hogy ennyi idő után is mélységes tisztelettel van iránta, és őszintén felnéz rá. Mondjuk Alizée sokat is köszönhet Mylene-nek, hisz ő indította el a pályán, de az tényleg 14 éve volt, azóta akár el is feledkezhetett volna róla, de nem
A Blonde-ot meg már én is nagyon várom!! ^^
A Blonde-ot meg már én is nagyon várom!! ^^
Szandi0820
2014. június 20. 22:19
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233919 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (meyah_ @ 2014.06.20. 21:33)
Fogalmam sincs kik ők 
Akkor talán legyél olyan kedves és ezt az információt tartsd meg magadnak, mivel senki nem kíváncsi rá. Hozzászólások gyűjtésére ott van a Gumiszoba, nem muszáj azokhoz a cikkekhez kommentelni, ahol azt sem tudod, kiről szól.
2014. június 21. 07:12
Szerintem jó interjú lett, én jobban megismerhettem,mert eddig annyira nem kutattam utána
2014. június 24. 12:48
|
|
Melle Ketrinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline
|
Nem tudom, ki más kaphatta volna meg ezt a dalt, de szerintem Alizée talán tényleg a legalkalmasabb rá, hogy előadja. Meghallgatva a számot amúgy, szerintem nagyon jól szólna majd a rádiókban is, ha kiadják kislemezként
Szandi0820
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.