Starity

Beast - Good Luck

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. június 20. 19:09 #1
- törölt felhasználó -    
Egyenlőre még csak ilyen minőségű képeket találtam. unsure.gif
Az album maga Black és White verzióban került ki, de sajnos a black változatról még csak egy-két silányabb képet találtam. mellow.gif
Viszont a lényegen és a tényen nem változtat, hogy maguk a képek hangulata nagyon tetszik és a srácok is mind édesek és imádni valóak. wub3.gif
heart.gif DooJoon heart.gif GiKwang heart.gif YoSeob heart.gif JunHyung heart.gif HyunSeung heart.gif DongWoon heart.gif
3 felhasználónak tetszik: Vick019, cl92-pd99, Betti90
2014. június 20. 22:36 #2
- törölt felhasználó -    
laugh.gif Jaj, de édesek! heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif Róluk soha nem készül rossz kép, ráadásul szerintem ezt a szót nem is ismerik! biggrin.gif laugh.gif Nagyon hálásak vagyunk a képekért GomNaNa! laugh.gif meghajolo.gif wink.gif laugh.gif
Jaj annyira aranyosak, főleg ŐK heart.gif Yo Seob heart.gif Gi Kwang heart.gif Dong Woon heart.gif
2014. június 22. 17:59 #3
- törölt felhasználó -    
Végre találtam a black verzióból is képeket, sajnos Hyun Seung-ról és GiKwang-ról nincsenek.sad.gif De idővel biztos róluk is felkerülnek. smileeee.gif
Dong Woo-nak az a hosszú fehér paróka elég érdekes. blink.gif laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: Vick019, Betti90
2014. június 22. 23:18 #4
- törölt felhasználó -    
A black verzió GiKwang-ról és HyunSeung-ról. heart.gif wub.gif wub.gif
2 felhasználónak tetszik: Vick019, Betti90
2014. június 24. 16:08 #5
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Követelem vissza Hyunseung-nak a Shadow-s haját, akkor sokkal jobban állt neki, viszont Dongwoon ne változtasson semmit, így jó ahogy van laugh.gif
2014. június 24. 16:26 #6
- törölt felhasználó -    
Idézet (Betti90 @ 2014.06.24. 16:08)
Követelem vissza Hyunseung-nak a Shadow-s haját, akkor sokkal jobban állt neki, viszont Dongwoon ne változtasson semmit, így jó ahogy van laugh.gif

Igen azért kár, hogy HyunSeung haját nem hagyták szőkén, ez nem áll annyira jól neki.
Amúgy el kell, hogy keserítselek, ugyanis DongWoon haja jelenleg lila. ITTegy kép is. Az én szemem ezt még most se szokta meg, ráadásul Hyun Seung haja most már sötétbarna (kép)
Én ezen mondjuk már meg sem lepődöm, de ajánlom, hogy JunHyung hajához hozzá ne nyúljanak. mad.gif
1 felhasználónak tetszik: Betti90
2014. június 24. 16:34 #7
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Idézet (GomNaNa @ 2014.06.24. 16:26)
Igen azért kár, hogy HyunSeung haját nem hagyták szőkén, ez nem áll annyira jól neki.
Amúgy el kell, hogy keserítselek, ugyanis DongWoon haja jelenleg lila. ITTegy kép is. Az én szemem ezt még most se szokta meg, ráadásul Hyun Seung haja most már sötétbarna (kép)
Én ezen mondjuk már meg sem lepődöm, de ajánlom, hogy JunHyung hajához hozzá ne nyúljanak.  mad.gif

Szerintem ez a sötétbarna haj, annyira öregíti Hyunseungot, a szőkével sokkal fiatalabbnak tűnt.
Dongwoon haja Lila??? Abban a tudatban voltam, hogy barnás árnyalata van a hajának..
2014. június 24. 16:41 #8
- törölt felhasználó -    
Idézet (Betti90 @ 2014.06.24. 16:34)
Szerintem ez a sötétbarna haj, annyira öregíti Hyunseungot, a szőkével sokkal fiatalabbnak tűnt.
Dongwoon haja Lila??? Abban a tudatban voltam, hogy barnás árnyalata van a hajának..

Már az első show műsoros fellépésükkor lila volt DongWoon haja, kicsivel később pedig HyunSeung haja is bebarnult. De viszont DongWoon-nak nem áll annyira rosszul, viszont HyunSeung-ot tényleg öregíti ráadásul még az arca is annyira be van esve. Kéne neki valami hízó kúra vagy nem tudom, nekem legalábbis úgy tűnik, hogy a Shadow óta azért fogyott. unsure.gif
2014. június 24. 16:51 #9
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Idézet (GomNaNa @ 2014.06.24. 16:41)
Már az első show műsoros fellépésükkor lila volt DongWoon haja, kicsivel később pedig HyunSeung haja is bebarnult. De viszont DongWoon-nak nem áll annyira rosszul, viszont HyunSeung-ot tényleg öregíti ráadásul még az arca is annyira be van esve. Kéne neki valami hízó kúra vagy nem tudom, nekem legalábbis úgy tűnik, hogy a Shadow óta azért fogyott.  unsure.gif

igen, mondom, hogy nagyon öregnek tűnik Hyunseung most, és lehet azért is mert az arca és vékonyodott.
nem tudom, nekem akkor is jobban tetszett Dongwoon, azzal a vörösesbarna árnyalattal.
Hyunseung itt mennyivel jobban nézett ki
2014. június 24. 16:58 #10
- törölt felhasználó -    
Idézet (Betti90 @ 2014.06.24. 16:51)
igen, mondom, hogy nagyon öregnek tűnik Hyunseung most, és lehet azért is mert az arca és vékonyodott. 
nem tudom, nekem akkor is jobban tetszett Dongwoon, azzal a vörösesbarna árnyalattal.
Hyunseung itt mennyivel jobban nézett ki

Igen, itt azért jobb ránézni. Reméljük, hogy még látjuk szőkén és, hogy az arca is visszanyeri a régi formáját.
2014. augusztus 16. 19:19 #11
- törölt felhasználó -    
Végre rá leltem a black verzió összes képére heart.gif heart.gif
1. rész. wub.gif wub.gif
2014. augusztus 16. 19:22 #12
- törölt felhasználó -    
2. kupac wub.gif wub.gif heart.gif
2014. augusztus 16. 19:26 #13
- törölt felhasználó -    
A white verzió képei jobb minőségben és pár kiegészítéssel heart.gif Beast heart.gif
1 felhasználónak tetszik: Vick019
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!