Starity

Benedict Cumberbatch

15 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. június 29. 11:58 #121
BarbieFan
BarbieFan
asshole™
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 6814
Csatolások: 315
Azonosító: 166047
Idézet (Kitty miau @ 2014.06.29. 10:44)
akkor a jövőheti infokat már szolgáltatom is :3 noh először Ben filmjei:D A Sötétségben.Star Trek lesz a HBO-n júl. 5.én 14.40kor, 10.én 18.50kor és 11.én 9.25kor, a Sherlock lesz 5.én 9kor (s02e03) az AXN-en, A másik Boleyn lány lesz az ARTE-n 2.án 20.50kor és 4.én 13.30kor, Az utolsó ellenség a Filmbox Extrán lesz ma 20.00kor, A nagy kvízválasztó 1.jén 22.05kor a Fem3on, A szabadság himnusza a Filmbox Extrán ma 18.05kor és 5.én 19.10kor, az Utazás a világ végére pedig a Film Cafén lesz 5.én 0.55kor wub.gif
és akkor most jön Martin :3 neki sajtos csak egy filmje lesz a közeljövőben, az Ali G Indahouse, az pedig az RTL2n lesz 6.án 0.40kor wub.gif 
ha valami nem volt érthető, akkor nyugodtan írjatok:D

Ahogy elnézem, most napokig a tv elött fogunk ülni XD rohog.gif
Köszönjük wub.gif
3 felhasználónak tetszik: CumberAddicted, Kitty miau, ONE DIRECTION20
2014. június 29. 13:42 #122
Kitty miau
Kitty miau
Heichou

StátuszSie sind das Essen und wir sind die Jäger!
Hozzászólás: 1240
Csatolások: 0
Azonosító: 168976
ha megtudom, akkor a jövőhét utáni hetet is hozom wink.gif wub.gif heart.gif
7 felhasználónak tetszik: BarbieFan, arisel, Tomforever, ZiLLee., Stay Strong Bogi, CumberAddicted, ONE DIRECTION20
2014. június 29. 17:50 #123
Stay Strong Bogi
Stay Strong Bogi

Státusz...
Hozzászólás: 553
Csatolások: 861
Azonosító: 190255
Sziasztok:D
Először is Kitty miau gratulálok az 1 éves rajongásodhoz^^ Én még sajnos zöldfülű vagyok (kb. 3 hónap).smileeee.gif
Ma az egyik magazinban észrevettem egy cikket amit először nem is szándékoztam elolvasni, de valamiért állandóan visszalapoztam oda. Végül rászántam magam. Egy igazán pici piros alapon fehér betűs iromány és a képen Emma Watson van, és a filmipar legszexibb nőjéről és férfijáról ír. Ez a sor olvasható benne "A férfiak kategóriájában a Sherlock Holmes sorozat, valamint a Sötétségben - Star Trek című mozi sztárja, Benedict Cumberbatch győzedelmeskedett, maga mögé utasítva a Bosszúállók rosszfiúját, Tom Hiddlestont és Henry Cavillit."
Csak én nem lepődök meg a végeredményen?biggrin.gif laugh.gif
6 felhasználónak tetszik: arisel, ZiLLee., CumberAddicted, BarbieFan, Kitty miau, ONE DIRECTION20
2014. június 29. 19:52 #124
BarbieFan
BarbieFan
asshole™
Hozzászólás: 6814
Csatolások: 315
Azonosító: 166047
Idézet (Stay Strong Bogi @ 2014.06.29. 17:50)
Először is Kitty miau gratulálok az 1 éves rajongásodhoz^^ Én még sajnos zöldfülű vagyok (kb. 3 hónap).smileeee.gif
Ma az egyik magazinban észrevettem egy cikket amit először nem is szándékoztam elolvasni, de valamiért állandóan visszalapoztam oda. Végül rászántam magam. Egy igazán pici piros alapon fehér betűs iromány és a képen Emma Watson van, és a filmipar legszexibb nőjéről és férfijáról ír. Ez a sor olvasható benne "A férfiak kategóriájában a Sherlock Holmes sorozat, valamint a Sötétségben - Star Trek című mozi sztárja, Benedict Cumberbatch győzedelmeskedett, maga mögé utasítva a Bosszúállók rosszfiúját, Tom Hiddlestont és Henry Cavillit." 
Csak én nem lepődök meg a végeredményen?biggrin.gif  laugh.gif

Igen en is olvastam ezt, csaj a neten valahol egy cikkben.. es ezen nem csodalkozom, hisz o a legjobb pasi a vilagon wub.gif rohog.gif
6 felhasználónak tetszik: ZiLLee., CumberAddicted, Stay Strong Bogi, Tomforever, Kitty miau, ONE DIRECTION20
2014. június 30. 09:30 #125
Kitty miau
Kitty miau
Heichou

Idézet (Stay Strong Bogi @ 2014.06.29. 17:50)
Csak én nem lepődök meg a végeredményen?biggrin.gif  laugh.gif

hát csúnya volna ha nem ő lett volna a legszexibb wink.gif és vannak emberkék akik még ezek után is harcsaképűnek titulálják mellow.gif
4 felhasználónak tetszik: arisel, ZiLLee., CumberAddicted, Tomforever
2014. június 30. 16:15 #126
CumberAddicted
CumberAddicted
visszatérő vendég

StátuszI'm not a sociopath, I'm just an introvert person. Do your research!
Hozzászólás: 120
Azonosító: 226953
Nagyon örülök,hogy ennyire egy hullámhosszon vagyunk! biggrin.gif Meglepve olvastam,hogy ami slash dolgot illeti nem lettem "megharapva" XD

Kitty miau, nagy gratula Neked és hála az infókért! smileeee.gif

Stay Strong Bogi, ikrem druszája, szeretettel üdvözölek körünkben én is! biggrin.gif
Azt hiszem volt egy kérdés is,hogy van-e közös nevük... Remélem jól értettem... Nos,nekem van egy ötletem vagy javaslatom,de nyugodtan jöhet másé is természetesen. wink.gif Szerintem a CumberBunch türhetõ és a bunch szó jelentésében is benne van a lényeg,merhogy csokrot vagy csoportot jelent.
3 felhasználónak tetszik: ZiLLee., BarbieFan, Kitty miau
2014. június 30. 16:58 #127
CumberAddicted
CumberAddicted
visszatérő vendég

Idézet (Kitty miau @ 2014.06.30. 09:30)
hát csúnya volna ha nem ő lett volna a legszexibb wink.gif és vannak emberkék akik még ezek után is harcsaképűnek titulálják mellow.gif

Vérlázító,hogy egyesek képtelenek elolvadni az Õ csudagyönyörû szemeitõl ! biggrin.gif Viccet félre téve néha tényleg nem értem... dry.gif Jó ,én sem azonnal "estem bele" ,de tagathatatan,hogy birtokában van egyfajta sajátságos vonzerõnek... happy.gif senki nem mondhatja rá,hogy csúnya,azt meg fõleg nem,hogy harcsaképû! tongue.gif Igen is a legszexibb és legkülölegesebb pasi a világon! wub.gif Anyum is mindig mondja,hogy nagyon messze áll a csúnyától és akik le harcsaképûzik rohadtúl irigyek rá. Hozzá kell szokni a látványához,de az alakításait nézve két pillanat alatt beleszeretsz... heart.gif Ilyen szabályos arccal, ilyen tekintettel és szájjal amúgy ki az a rövidlátó aki nem talál benne szépet?! Mondjuk Nektek nem is kell bizonygati... biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: arisel, Tomforever, Kitty miau, ZiLLee.
2014. június 30. 18:42 #128
arisel
arisel
új tag

StátuszИ не стреляй в лебедей
Hozzászólás: 39
Azonosító: 210992
Idézet (CumberAddicted @ 2014.06.30. 16:58)
Vérlázító,hogy egyesek képtelenek elolvadni az Õ csudagyönyörû szemeitõl ! biggrin.gif Viccet félre téve néha tényleg nem értem... dry.gif Jó ,én sem azonnal "estem bele" ,de tagathatatan,hogy birtokában van egyfajta sajátságos vonzerõnek... happy.gif senki nem mondhatja rá,hogy csúnya,azt meg fõleg nem,hogy harcsaképû! tongue.gif Igen is a legszexibb és legkülölegesebb pasi a világon! wub.gif Anyum is mindig mondja,hogy nagyon messze áll a csúnyától és akik le harcsaképûzik rohadtúl irigyek rá. Hozzá kell szokni a látványához,de az alakításait nézve két pillanat alatt beleszeretsz... heart.gif Ilyen szabályos arccal, ilyen tekintettel és szájjal amúgy ki az a rövidlátó aki nem talál benne szépet?! Mondjuk Nektek nem is kell bizonygati... biggrin.gif

ez olyan cuki volt wub.gif igen tényleg ő a legjobb pasi biggrin.gif
én már úgy vagyok vele, hogy nekem már soha nem tud semmilyen színész vagy énekes úgy igazán megtetszeni mint ő anno.. nála nincs jobb blush.gif... hm nekem apám azt mondta rá hogy nyúl szemei vannak o.o
3 felhasználónak tetszik: Kitty miau, CumberAddicted, ZiLLee.
2014. június 30. 22:31 #129
Tomforever
Tomforever
♥Sherlock♥

Státusz''Get lost in the best city in the world''
Hozzászólás: 1938
Csatolások: 377
Azonosító: 36468
Idézet (arisel @ 2014.06.30. 18:42)
ez olyan cuki volt  wub.gif igen tényleg ő a legjobb pasi  biggrin.gif 
én már úgy vagyok vele, hogy nekem már soha nem tud semmilyen színész vagy énekes úgy igazán megtetszeni mint ő anno.. nála nincs jobb blush.gif... hm nekem apám azt mondta rá hogy nyúl szemei vannak o.o

Pedig nincs is neki nyúlszeme mellow.gif mellow.gif
Ő nem az a tipikus szépfiú, de ahogy CumberAddicted mondta, hozzá kell szokni a látványhoz majd azonnal beleszeretsz biggrin.gif és ez mindnyájunkkal így volt wub.gif
Imádom az egész arcát, úgy tökéletes ahogy van biggrin.gif érdekes de én nekem az orra ami a legjobban tetszik (ne kérdezzétek miért laugh.gif laugh.gif )
4 felhasználónak tetszik: arisel, Kitty miau, CumberAddicted, ZiLLee.
2014. június 30. 23:59 #130
arisel
arisel
új tag

StátuszИ не стреляй в лебедей
Hozzászólás: 39
Azonosító: 210992
Idézet (Tomforever @ 2014.06.30. 22:31)
Pedig nincs is neki nyúlszeme  mellow.gif  mellow.gif 
Ő nem az a tipikus szépfiú, de ahogy CumberAddicted mondta, hozzá kell szokni a látványhoz majd azonnal beleszeretsz biggrin.gif és ez mindnyájunkkal így volt  wub.gif 
Imádom az egész arcát, úgy tökéletes ahogy van  biggrin.gif érdekes de én nekem az orra ami a legjobban tetszik (ne kérdezzétek miért  laugh.gif  laugh.gif  )

jéé nekem is o.o xdd
3 felhasználónak tetszik: Tomforever, Kitty miau, CumberAddicted
2014. július 01. 09:09 #131
Tomforever
Tomforever
♥Sherlock♥

Idézet (arisel @ 2014.06.30. 23:59)
jéé nekem is o.o xdd

Dejóó, végre nem vagyok ezzel egyedül laugh.gif laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: Kitty miau, CumberAddicted, arisel
2014. július 01. 09:32 #132
Kitty miau
Kitty miau
Heichou

igazából én is így vagyok, hogy mielőtt megismertem, egy rakatnyi színész tetszett, most meg mindenkiben azt látom, hogy miben hasonlít Benre és csak az tetszik benne x33 hinnye ez kicsit sikornyásos megfogalmazódás lett xddd jah és szerintem a CumberBunch jáó lesz *--* wub.gif heart.gif
3 felhasználónak tetszik: arisel, CumberAddicted, Tomforever
2014. július 01. 12:06 #133
CumberAddicted
CumberAddicted
visszatérő vendég

Nyúlszemü? ohmy.gif Anyum élettársa elõszeretettel hívja Pinokiónak... dry.gif smileeee.gif Pedig képzeljétek nekem is tetszik az orra! biggrin.gif A nagyim, aki Ben rajongó amúgy, mindig oda van attól ha profilból veszik, szörnyülködik... tongue.gif Szerintem is úgy jó ahogy van. Orrostul szemestül. smileeee.gif Én egyébként nagyon nem olyan vagyok akit csak a külsõ érdekel,de Bennél az a helyzet,hogy nem lehet nem észre venni. Nagyon érdekes arányai vannak,legalábbis elsõre,de mégis hihetetlenül arányos az arca... Tényleg nem egy szokványos szép fiú, mert egyes vonásai nagyon is markánsak,de valahogy van benne valami lágyság is. Leginkább azon ámulok,hogy milyen szép színei vannak... Az eredeti hajszíne például,meg az hogy göndör happy.gif heart.gif
3 felhasználónak tetszik: Tomforever, Kitty miau, arisel
2014. július 01. 13:04 #134
CumberAddicted
CumberAddicted
visszatérő vendég

Van aki olvasott Benhez "kapcsolódó" könyvet?
Van olyan regény aminek a feldolgozásában szívesen látnátok?
Nekem lenne egy-két ötletem... Például a Fantom. heart.gif

Most fejeztem be William Golding Tengeri trilógáját. Még mindig a hatása alatt vagyok,mert remek regény. Nagyon örülök,hogy Bennek hála felfigyeltem rá,ugyanis hiába olvasok rengeteget nem hallottam másról csak a Legyek Uráról. Kicsit ugyan bánom,hogy nem a film megnézése elõtt olvastam,de szerintem akkor is ennyire magával regadó lett volna. Csak ajánlani tudom! smileeee.gif

Jelenleg az Utolsó Angol úriember van tervbe véve nálam,de egyelõre várnom kell rá... Elkezdtem eredeti nyelven olvasni neten,de végre kiadták magyarul is! Kíváncsi leszek milyen,mert Madox Fordhoz még nem volt szerencsém...
Sorry,kicsit hosszú lett! blush.gif
3 felhasználónak tetszik: Tomforever, Kitty miau, arisel
2014. július 01. 13:37 #135
Tomforever
Tomforever
♥Sherlock♥

Idézet (CumberAddicted @ 2014.07.01. 13:04)
Most fejeztem be William Golding Tengeri trilógáját. Még mindig a hatása alatt vagyok,mert remek regény. Nagyon örülök,hogy Bennek hála felfigyeltem rá,ugyanis hiába olvasok rengeteget nem hallottam másról csak a Legyek Uráról. Kicsit ugyan bánom,hogy nem a film megnézése elõtt olvastam,de szerintem akkor is ennyire magával regadó lett volna. Csak ajánlani tudom! smileeee.gif 
Jelenleg az Utolsó Angol úriember van tervbe véve nálam,de egyelõre várnom kell rá... Elkezdtem eredeti nyelven olvasni neten,de végre kiadták magyarul is! Kíváncsi leszek milyen,mert Madox Fordhoz még nem volt szerencsém... 

Az utolsó angol úriember nekem is a következők között van. Én is elkezdtem angolul olvasni, de kicsit lassan haladok az angol könyvekkel és mivel ez elég hosszú nagyon örültem a magyarnak. Már be is szereztem az első kettőt wub.gif wub.gif
2 felhasználónak tetszik: CumberAddicted, Kitty miau
2014. július 01. 13:54 #136
CumberAddicted
CumberAddicted
visszatérő vendég

Idézet (Tomforever @ 2014.07.01. 13:37)
Az utolsó angol úriember nekem is a következők között van. Én is elkezdtem angolul olvasni, de kicsit lassan haladok az angol könyvekkel és mivel ez elég hosszú nagyon örültem a magyarnak. Már be is szereztem az első kettőt wub.gif  wub.gif

Igen,én is lassan olvasok angolul és fárasztó is,szóval feladtam... Megakartam rendelni,de nem jött össze,így mentem könyvtárba. Jelenleg nincs sajna bent, egy hónapot várhatok... sad.gif Remélem nem az lesz mint a Goldingal,hogy ki kell hagynom egy évet,mert nincs meg a kövi rész! ohmy.gif
2 felhasználónak tetszik: Tomforever, Kitty miau
2014. július 01. 16:56 #137
CumberAddicted
CumberAddicted
visszatérő vendég

Feltöltöttem Ben egy trailert smileeee.gif http://starity.hu/sztarok/benedict-cumberbatch/videok/
2 felhasználónak tetszik: Kitty miau, ZiLLee.
2014. július 01. 18:29 #138
Kitty miau
Kitty miau
Heichou

Idézet (CumberAddicted @ 2014.07.01. 13:04)

nah jáó tudni hogy végre magyarul is kiadták Az utolsó angol úriembert *--* és hála a Madagaszkár pingvinjeis videóért meghajolo.gif heart.gif
1 felhasználónak tetszik: CumberAddicted
2014. július 01. 21:09 #139
ZiLLee.
ZiLLee.
új tag
Hozzászólás: 54
Azonosító: 151982
ahhoz mit szóltok, hogy hétvégén Martin azt nyilatkozta, hogy következő rész 2015. karácsonyára várható?! ezelőtt mikor azt modták karácsony, én kis naív egyből az ideire asszociáltam...mondjuk még ez sem készpénz
2 felhasználónak tetszik: Kitty miau, CumberAddicted
2014. július 01. 21:14 #140
ONE DIRECTION20
ONE DIRECTION20
morsa

Státuszte quiero más que nunca
Hozzászólás: 1999
Csatolások: 8
Azonosító: 210787
húú találtam egy jó képet biggrin.gif
http://i2.cdnds.net/14/01/618x500/uktv-0701_sherlock-2.jpg