Így készül a nyárra Demi Lovato
2014. június 19. 20:00
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Szerény kis társadalmunk problémája az, hogy az emberek a picit molettebb lányokat visszataszítónak találják, és ez nem csak a magyarokra, hanem effektíve a világon lévő összes emberre értetődő. Lövésem sincs arról, hogy miért pont a gebe csontkollekció az etalon, de az biztos, hogy javában nagy szerepet játszanak a modellek - bőven elég megnézni, hogy a szuper -, illetve a topmodellek többsége hány kiló a magasságához képest. Viszont Demi ide, Demi oda k*rva jó alakja van. Én lassan egy éve gyúrok ilyenre, de hízás helyett, újabban csak fogyással szembesültem. Ráadásul a férfiak többsége egyszerűen rühelli, hogyha a nőn nincs mit fogni. Fantasztikus alakja van, szép a bőre, van feneke, van combja és még melle is. Nem is értem, hogy valaki hogyan láthatja kövérnek, miközben voltaképp csak formás idomai vannak. Igen is ilyen nőket kéne modellként mutogatni és nem azokat a vágott nád pálcikákat, akiknek zörögnek a csontjai, ha végig ballagnak a kifutón. A reiki amúgy nagyon hasonlít az autogén tréningre, ahogyan olvastam. Olyan régóta szeretnék ilyeneket kipróbálni, de se időm, se türelmem és jelenleg energiám sincsen rá. A bioételekről meg annyit, hogy én nem hiszek bennük. Áldásomat adom rá, hiszen pénzéből van elég, de annyiszor tapasztaltam, hogy a multikba felrámolt "biónak" titulált termékek ugyanazok amik a "nem biók" és valami k*rva drága mindegyik.
2014. június 19. 20:00
|
|
blondieeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.13. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 227568 offline
|
namost igazan nem mondhatja senki hogy kover! bebizonyitotta hogy nagyon is szep az alakja, es ezzel minden rosszindulatu kommenteloknek befogta a szajat! ugyes vagy Demi
szeretunk
a szeploi pedig nagyon cukik
2014. június 19. 20:02
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Csinos de az arca nem szép.
Rá fért a pihenés úgy látom.
Rá fért a pihenés úgy látom.
2014. június 19. 21:10
Nagyon szép a képeken
Nem értem hogy mondhatják rá az emberek hogy kövér, iszonyat jó alakja van.
2014. június 19. 22:24
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
én teljes mértékben Beyla-val értek egyet. Sok nő még csak nem is mer álmodni ilyen alakról...örülök nagyon hoyg kipihente magát és szurkolok hogy minden zökkenőmentesen menjen majd világkörüli turnéján.
2014. június 19. 22:26
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Rohadt jó az alakja
Imádlak Demi, gyönyörű vaaaagy <3
2014. június 19. 23:19
|
|
AndiSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.09. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 223976 offline
|
Szinte szó szerint egyetértek azzal, amit Beyla írt.
Elképesztő formában van, kár, hogy ezt sokan nem így látják. Borzasztóan irigylem az alakját és az idomait, mert én elég vékonyka vagyok, és mindent megadnék egy hasonló külsőért. Nagyon imádom, és izgatottan várom a turnét.
2014. június 19. 23:51
|
|
vamphannavámpircsaj ;) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.09. Hozzászólás: 2339 Csatolások: 1 Azonosító: 165036 offline
|
Nagyon szep alakja van. Meg hogy kover,ebbol latszik milyen "kover".
Nem tudtam hogy vannak szeploi,de azokkal sokkal szebb kar hogy ritkan megy igy nyilvanossag ele,pedig igy sokkal gyonyorubb.
2014. június 20. 06:47
Tényleg szép alakja van.
Am nem is tudtam, hogy szeplős.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

2 felhasználónak tetszik: