Starity

Így készül a nyárra Demi Lovato

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. június 19. 16:18 #21
Stay Strong Bogi
Stay Strong Bogi

Státusz...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 553
Csatolások: 861
Azonosító: 190255
Idézet (szavy @ 2014.06.19. 15:38)
Ez a bikinis kép hány éve készült róla? Mert hogy most nem ekkora, az is biztos.

Húhú! Várható volt, hogy az utálkozók most is találnak kifogást a testsúlyára amikor ő nyíltan megmutatta azt. Gratulálok. Hogy az emberek miért ekkora tahók azt nem tudom. Bár valószínűleg te is csak azok közé a lányok közé tartozol akik meglátnak egy bikinis képet egy hírességről és az irigységtől elsárgulva máris a súlyával dobálóznak, még ha azt nem is úgy fogalmazza meg,hogy dagadt. Egyébként mi az, hogy ekkora? Számodra ő egy szelet kenyér akire azt kell mondani, hogy ekkora?biggrin.gif Eléggé furcsa megfogalmazási módszered van. Tudod, hogy a tisztelet mennyire nincs benne ebbe a kommentedbe?biggrin.gif De én megint csak nevetni tudok ezeken a kommenteken mert süt róla az irigység és az,hogy milyen jó dolog egy sztárt piszkálni csak mert rohadt jó alkata van. *taps* neked!biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Névnélküli, Liliánaa, AndiSalvatore
2014. június 19. 16:19 #22
- törölt felhasználó -    
Odáig vagyok a cuki szeplőiért, kár, hogy csak ritkán láthatjuk. Ugyanígy vagyok az alakjával is. Nem csontsovány, még is annyira dögös, sajnálom, hogy sokszor elrejti a dupla méretű ruháival. Remélem sikerült feltöltődnie teljesen. rolleyes.gif

Idézet (ONE DIRECTION20 @ 2014.06.19. 15:21)
Demi mióta szeplős? biggrin.gif

Világéletében voltak szeplői, amit csak a személyes képein lehet észrevenni, mert a nyilvános eseményeken el van "rejtve" alapozóval, ilyenkor nyáron pedig még jobban előjönnek neki. smileeee.gif

Idézet (szavy @ 2014.06.19. 15:38)
Ez a bikinis kép hány éve készült róla? Mert hogy most nem ekkora, az is biztos.

Bármennyire hihetetlen is, ez egy pár napos kép. Nem értem, mi olyan döbbenetes rajta. rohog.gif Deréktájon világéletében vékony volt, még azután is, amikor kijött a kezelő központból és felszedett x kilót. A combjai és a feneke az, ami neki "problémásabb", de folyamatosan dolgozik rajta, és akkor majd azokra se fogja tudni senki azt mondani, hogy "mert most nem ekkora, az is biztos." meghajolo.gif Ha folyton olyan ruhákat hordana, mint amiben a harmadik képen van, ami a testéhez simul és kiemeli az alakját, akkor nem sokan tudnák rá az "ekkora", "nagy darab" vagy a "kövér" jelzőket használni. beer.gif
3 felhasználónak tetszik: Névnélküli, Liliánaa, AndiSalvatore
2014. június 19. 16:21 #23
BalogBarbikaaa
BalogBarbikaaa
visszatérő vendég
Hozzászólás: 428
Csatolások: 0
Azonosító: 221342
nem is tudtam h szeplős ohmy.gif de jól áll neki ♥
2014. június 19. 16:22 #24
- törölt felhasználó -    
Wow! Soha nem kedveltem igazán Demit, illetve nem foglalkoztam vele, de azt hallottam, hogy sokan állítják róla: "kövér". Ha ezek a képek nincsenek megphotoshoppolva, akkor most már legalább tudom, hogy ezek a beszólások is csak alaptalan utálkozói hazugságok. smileeee.gif Nem mellesleg szerintem tök cuki így szeplősen, nem kéne mindig agyonsminkelni biggrin.gif
2014. június 19. 16:25 #25
Jenny Lawliet
Jenny Lawliet
Love Me Till It Hurts
Hozzászólás: 3505
Csatolások: 87
Azonosító: 130326
Keményen sok alapozó lehetett a pofáján, mert eddig soha nem láttam, hogy szeplős. Érdekes, hogy más lányokat ilyen alakkal már ledagadtoznak itt egy-ketten, de Demike tökéletes.
2 felhasználónak tetszik: szavy, Elody
2014. június 19. 16:32 #26
Névnélküli
Névnélküli
új tag
Hozzászólás: 16
Azonosító: 226343
Konkrétan rosszul vagyok, amikor azt olvasom, hogy valaki azt írja, hogy Demi kövér...Hol kövér? Szerintem rengeteg ember szeretne így kinézni. Ez a baj a mai társadalommal, és szerintem még lesz is jó pár évig. Az, aki nem kórosan sovány, már rögtön kövér. Deminek gyönyörű, nőies alakja van, igazi latin csaj. Formás popsival, és combbal. Szeretnék én ilyen "kövér" lenni. cool.gif
2014. június 19. 16:33 #27
Névnélküli
Névnélküli
új tag
Hozzászólás: 16
Azonosító: 226343
Konkrétan rosszul vagyok, amikor azt olvasom, hogy valaki azt írja, hogy Demi kövér...Hol kövér? Szerintem rengeteg ember szeretne így kinézni. Ez a baj a mai társadalommal, és szerintem még lesz is jó pár évig. Az, aki nem kórosan sovány, már rögtön kövér. Deminek gyönyörű, nőies alakja van, igazi latin csaj. Formás popsival, és combbal. Szeretnék én ilyen "kövér" lenni.

Idézet (Jenny Lawliet @ 2014.06.19. 16:25)
Keményen sok alapozó lehetett a pofáján, mert eddig soha nem láttam, hogy szeplős. Érdekes, hogy más lányokat ilyen alakkal már ledagadtoznak itt egy-ketten, de Demike tökéletes.

Nem tudom miért nem lehet megadni a tiszteletet másnak. Az állatoknak van "pofája", az embereknek maximum arca.

szerk: bocsánat a kétszer küldésért.
2 felhasználónak tetszik: Liliánaa, AndiSalvatore
2014. június 19. 16:39 #28
Korinaa
Korinaa

Státusz"Here I am, next to you, the sky's so blue in Malibu." - Miley Cyrus
Hozzászólás: 920
Azonosító: 211504
Nem értem,hogy miért mondják rá azt,hogy kövér vagy csúnya. Elképesztő alakja van és egy gyönyörű nő smileeee.gif imádom Demit,örülök,hogy pihenéssel töltötte az idejét smileeee.gif
2014. június 19. 16:39 #29
Korinaa
Korinaa

Státusz"Here I am, next to you, the sky's so blue in Malibu." - Miley Cyrus
Hozzászólás: 920
Azonosító: 211504
Egyébként én sem tudtam,hogy szeplős biggrin.gif
2014. június 19. 16:40 #30
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Idézet (Stay Strong Bogi @ 2014.06.19. 16:18)
Húhú! Várható volt, hogy az utálkozók most is találnak kifogást a testsúlyára amikor ő nyíltan megmutatta azt. Gratulálok. Hogy az emberek miért ekkora tahók azt nem tudom. Bár valószínűleg te is csak azok közé a lányok közé tartozol akik meglátnak egy bikinis képet egy hírességről és az irigységtől elsárgulva máris  a súlyával dobálóznak, még ha azt nem is úgy fogalmazza meg,hogy dagadt.. *taps* neked!biggrin.gif

Így van, most lebuktattál. Irigy vagyok. Főleg Demire. Az alakjára, a sikerére, a tehetségére, meg mindenére. Tényleg rögtön csak azzal tudtok jönni, hogy "mert irigy vagy rá". Találjatok ki valami újat.

A te elfogultságod egy fokkal sem jobb. Nem kell ennyire képmutatónak lenni. Ilyenek az emberek: megbámulnak és kibeszélnek mindent és mindenkit az első adandó alkalommal. Ez bennünk van. Aki azt mondja, hogy ő nem ilyen, az letagadja. Ha elmegy melletted az utcán egy nő olyan ruhába, ami nem túl előnyös neki, és látszik, hogy itt-ott van rajta fölösleg, biztosan meglökdösöd a barátnődet, hogy "láttad?".
1 felhasználónak tetszik: Elody
2014. június 19. 16:53 #31
Liliánaa
Liliánaa
új tag

StátuszProfilom szerkesztés alatt áll! :)
Hozzászólás: 77
Azonosító: 225475
Csak döbbenten pislogok, amikor egy ember egy másik élő emberre olyan jelzőket használ, hogy "a pofáján" és "ekkora". Még a saját állataimról sem beszélek így, nem hogy egy élő hús-vér emberről, de biztos engem neveltek a szüleim rosszul. És akkor még a 10-13 évesek vannak lenézve ezen az oldalon. Nincs bajom a negatív véleménnyel, ha az tisztelettel és kulturáltan van megfogalmazva.

Egyébként hasonlót szerettem volna írni én is mint Névnélküli. biggrin.gif (De azzal is egyetértek, amit Szandiii írt, hogy rengeteg előnytelen ruhadarabot szeret hordani az elmúlt időszakban.) Demi le se tagadhatná a latin vérét, megvannak azok a formás idomai ami egy latin nőt jellemez és elképesztő szexi, állíthat bárki bármit. A fél karom odaadnám az alakjáért! Elmondhatatlanul büszke vagyok rá, amiért megmerte ezeket a képeket osztani, tudván, mennyi rosszindulatú megjegyzést fog kapni. Ez is azt mutatja, hogy az elmúlt évek alatt milyen messzire jutott és sz**ik rá, hogy ki mit gondol róla!! heart.gif
1 felhasználónak tetszik: Névnélküli
2014. június 19. 17:04 #32
- törölt felhasználó -    
nem tudom egyesek miért gúnyolják, nagyon gyönyörű és eddig annyira nem figyeltem meg,hogy szeplős így is szép nagyon
2014. június 19. 17:04 #33
- törölt felhasználó -    
Egyszerűen gyönyörű! Nagyon jó alakja van. Eddig még fel sem tűnt, hogy szeplős, de jól áll neki. heart.gif
2014. június 19. 17:18 #34
- törölt felhasználó -    
Nincs mese, Demi igazi bombanő smileeee.gif heart.gif
Az a szeplős kép meg aranyos, Demi tényleg mindenhogy gyönyörű smileeee.gif heart.gif
Örülök, hogy tud pihenni, az a világkörüli turné elég húzós lesz ősztől smileeee.gif
2014. június 19. 17:21 #35
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó Demi alakja!!És nagyon,de nagyon sokat dolgozik!!!
2014. június 19. 17:30 #36
Lillaa11
Lillaa11
új tag

StátuszTe tetted-e e tettetett tettet, te tettetett tettek tettese, te!
Hozzászólás: 57
Azonosító: 196714
Csak így tovább... <3
2014. június 19. 17:37 #37
- törölt felhasználó -    
Demetria egyszerűen csodálatos nem tudok mást mondani heart.gif *-* A cikk pedig remek lett mint mindig smileeee.gif
2014. június 19. 17:43 #38
- törölt felhasználó -    
mindig is példát mutat mindenkinek biggrin.gif <3 nagyon szép, és tökéletes alakja van:)
2014. június 19. 17:43 #39
- törölt felhasználó -    
Demi csodás nő.<33333333333333
Nagyon szép alakja van.
2014. június 19. 17:54 #40
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
lattam a kepeket fb-n es megkell mondjam nagyon szep lany. Az alakja mindig is jo volt, o legalabb nem csontvaz. Sokkal jobb alakja van selenanal pl meg taylor swift es meg sorolhatnam.. Nem tudom miert csak most fogadta el magat, de legalabb idoben smileeee.gif
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok