A fiatal énekesnő imádja a bő, rockos cuccokat, amiben csak ritkán mutatja meg nőies alakját, ám most kivételt tett rajongóival!
A teljes cikkhez kattints ide!
Így készül a nyárra Demi Lovato
2014. június 19. 15:09
2014. június 19. 15:12
Na ez jó lehetett Deminek.Végre volt egy kicsit kikapcsolódni,és formába tudta hozni magát testileg és lelkileg is egyaránt.
2014. június 19. 15:19
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Szandi!
Pont ilyen cikkre számítottam csodálatos lett^^
Demi megérdemelte ezt az egy hetes kitérőt hiszen tényleg nagyon sokat beletett az év első felébe. Arról nem is beszélve amikor betegen állt a NLT színpadára. Gyönyörű testalkata van. Ilyenkor nézhetnének kicsit magukba azok akik megállás nélkül csak azt mondják Demire,hogy dagadt. Tényleg dagadt. Én is szeretnék ilyen dagadt lenni. A szeplőit pedig nem kell ragoznom mivel irtó cukin állnak neki.
Az pedig,hogy kitartóan edz és még a reiki gyógymódot is használja biztosan jót fog neki tenni!
Csodálatos egy nő ^^
Demi megérdemelte ezt az egy hetes kitérőt hiszen tényleg nagyon sokat beletett az év első felébe. Arról nem is beszélve amikor betegen állt a NLT színpadára. Gyönyörű testalkata van. Ilyenkor nézhetnének kicsit magukba azok akik megállás nélkül csak azt mondják Demire,hogy dagadt. Tényleg dagadt. Én is szeretnék ilyen dagadt lenni. A szeplőit pedig nem kell ragoznom mivel irtó cukin állnak neki.
Csodálatos egy nő ^^
2014. június 19. 15:19
Cuki Demi a szeplkkel. Jó, hogy kipihente magát. A
kedvenc sztáromnak, Deminek a legjobb jár.
kedvenc sztáromnak, Deminek a legjobb jár.
2014. június 19. 15:21
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Demi mióta szeplős?
jó lehetett neki,végre egy kicsit tudott magára is figyelni
jó lehetett neki,végre egy kicsit tudott magára is figyelni
2014. június 19. 15:23
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Persze! Kijárt már neki a pihenés!
2014. június 19. 15:44
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nemis tudtam,hogy Demi szeplős...
2014. június 19. 15:59
|
omrayfanni2003visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.12.10. Hozzászólás: 241 Csatolások: 33 Azonosító: 216630 offline
|
Dzsenifer3 én se tudtam.
2014. június 19. 16:00
Nem is tudtam hogy szeplős.. ahogy már mindenki mondja így én is mondom
2014. június 19. 16:16
Eddig én sem tudtam, hogy szeplős, de szerintem is aranyos és biztos csak nyáron ilyen. Amúgy irigylem az ilyen kiruccanások miatt, szívesen mennék vele akárhová. :3
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: