Lezárult a bírósági eljárás: a két sztár már papírforma szerint is szingli.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kimondták Jennifer Lopez és Marc Anthony válását
2014. június 19. 09:40
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
JLo ezt buktad. Marc személyében egy fantasztikus partnert hagyott elkallódni. Esetében kétlem, hogy valaha is megállapodna végérvényesen egyetlen pacák mellett... Marcnak erre sokkal nagyobb esélye van. Hát, sok sikert mindkettőnek a továbbiakra. Csak tényleg ne a gyerekek igyák meg a levét...
2014. június 19. 09:51
Nem tudom pontosan, hogy mi állt a válás hátterében, de szerintem összeillettek... Persze, ezt nem én fogom megmondani.
2014. június 19. 09:53
Szerintem összeillettek....de nekik lehet,hogy így jobb.
2014. június 19. 10:20
Szerintem ők kifejezetten jó párost alkottak, ezért sajnálom a válást. Remélem hogy boldogok lesznek..
2014. június 19. 10:20
Sajnálom hogy Jennifer elvált Marc-től,mert ők igazán összeilletek,jó lett volna ha megtudják oldani,de sajnos nem. Jennifer és Marc is túl hamar vigasztalódtak valaki mással,amit nagyon hamar elkapkodtak.
2014. június 19. 10:29
Összeillettek és nagyon sajnálom hogy elváltak,de biztos okkal történt...
2014. június 19. 11:27
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Nagyon jóóó páros voltak. Sajnálom
2014. június 19. 13:01
|
|
LocaLocaLocaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 209090 offline
|
Szerintem is szépek voltak együtt...
2014. június 19. 13:25
|
|
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline
|
Szépek voltak együtt. Hát sajnálom a válást...
2014. június 19. 14:23
Ahogy olvastam a címet, gondoltam, mi az isten, hiszen már három éve elváltak. De persze el is felejtettem, hogy meddig tartanak az ilyen ügyek.
Amúgy sajnálom őket, remélem, Jennifer tényleg megtalálja majd a boldogságot valaki mással.
Amúgy sajnálom őket, remélem, Jennifer tényleg megtalálja majd a boldogságot valaki mással.
2014. június 19. 15:25
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Annyira jól néztek ki együtt sajnálattal értesültem a hírőr,remélem még összejőnek hiszen a 2 csodálatos gyerekről sem szabad megfelejtkeznünk.
Nekik is gondolniuk kellet volna a gyerekekre meg kellet volna oldani a problémákat.
Nekik is gondolniuk kellet volna a gyerekekre meg kellet volna oldani a problémákat.
2014. június 19. 16:46
|
Nagy Krisztinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.29. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 226765 offline
|
Szép pár voltak és a lényeg, hogy ők gyerekkoruk óta szerették egymást, együtt nőttek fel, olyan tisztelettel beszélnek a másikról, hogy hihetetlen. Hasonló volt a sorsuk, a gyerekkoruk, a Marc pályája hamarabb elindult, de mindig segítették egymást és Marc kijelentette, hogy ez így is marad mindig. Neki mindig JL lesz az igazi, az egyetlen, a legjobb. Mindketten kelet Harlemben születtek, vallásos nevelést kaptak, Marc mai napig nagyon vallásos, JL viszont áttért - Madonna hatás - a szcientológiára, ezen kezdődtek az első viták, amikor arról volt szó, hogy a gyerekeket meg kell keresztelni. Szóval ők szeretik egymást, ha külön élnek, ha nem és azt hiszem, ez így van jól. Jl is kijelentette, hogy bármiben és bármikor számíthat Marcra, amikor az új fiújával szakított, Marc volt az első, akit felhívott, Marc ott volt egy óra mulva és az ő vállán sírta ki magát. Szerintem fantasztikus emberek, nem beszélve arról, sosem felejtették el, hogy honnan jöttek, nagyon sokat jótékonykodnak, beteg, árva gyerekeket támogatnak, főleg Marc, alapítványok futnak a neve alatt, az éven is átadtak egy árvaházat, kb 100 árva gyermek él ott és az étkezésükről, taníttatásukról is gondoskodik. Legyenek boldogok én azt kívánom mindkettőjüknek , csodálatos emberek
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: