Én az egyik barátom mellett álltam és a többiek nem mondták azt h járunk!
Ennyi.
A rendőrség szakította félbe Selena Gomez buliját
2014. június 18. 21:37
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
O is fiatal es szeretne ugyanolyan eletet elni mint barmelyikunk, az pedig hogy visszafogadta Justint arra most mit mobdjak nem a mi velemenyunk alapjan fogja megvalogatni a pasikat es ezt fogadjatok el
2014. június 18. 21:46
Nee. Valami végpontra jusson már végre ez a Jelena herce-hurca.
2014. június 18. 21:56
|
Csajszi1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.25. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 223193 offline
|
Nem azért, de sztem ez a cikk tök fölösleges. Jól van megírva, de ha már ő egy énekesnő/színésznő, ne a bulijairól írjanak, hanem mondjuk olyasmiről, aminek köze van az úgymond munkájához. És amiről van példát venniük az érte rajongó 11-12 éves lányoknak! Meg lehet kövezni, de ez a véleményem.
2014. június 18. 22:05
Selena nem szokott gyakran nagy bulikat tartani, de ettől függetlenül azért figyelhetett volna jobban a szomszédokra is, még ha ez a buli hevében biztos nehéz is lehetett.
2014. június 18. 22:11
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Ennyit a nagy ESKÜJÉRŐL.
2014. június 18. 23:27
|
|
Emese2014 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.23. Hozzászólás: 896 Csatolások: 1109 Azonosító: 221725 offline
|
Most nem azért de ha bele gondoltok Selena nagyjából példaértékűen viselkedik szerintem néha nyugodtan meg engedheti magának hogy szórakozzon. Most komolyan szerintetek egy átlagos ember ha bulit tart hányszor jön ki a rendőrség?! És néhány szomszéd nagyon túl szokta dramatizálni a dolgokat.
2014. június 19. 07:31
Annyira idegesítöek Jelenáék, hogy uhhfhh -.-"
Selena annyira rossz irányba halad, nem tudom, hogy néhány sztár ( Beyonce, Ariana, Jennifer, Carly, Victoria) akik nem örülnek meg, ha sztárok lesznek és zeng tölük a sajtó, hogyan élhetnek?! De most komolyan, ez kell?! Csak az ö élete lesz szar. Ariana (pl.) meg szép életet fog élni családdal, unokákkal...bár az még várhat
Selena annyira rossz irányba halad, nem tudom, hogy néhány sztár ( Beyonce, Ariana, Jennifer, Carly, Victoria) akik nem örülnek meg, ha sztárok lesznek és zeng tölük a sajtó, hogyan élhetnek?! De most komolyan, ez kell?! Csak az ö élete lesz szar. Ariana (pl.) meg szép életet fog élni családdal, unokákkal...bár az még várhat
2014. június 19. 07:42
|
|
Julianna Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 189815 offline
|
ez nem igaz már ...... ez nagyon nem jó.
2014. június 19. 08:29
Nagyon elszaladt vele a ló, bár én amúgy sem bírom.
2014. június 19. 08:32
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Most csak számomra iszonyú idegesítőek "Jelenáék", vagy nem?! Most akkor összejöttek vagy nem? Gondolom ez is csak egy sajtófogás, h mindeni rájuk figyeljen, de hát azért ez már egy kicsit szánalmas. Nem igaz, nem tudják már eldönteni, h szrelemesek-e egymásba, vagy nem... Rohadt idegesítő, h mindig ezekkel a cikkekel van tele ez az oldal... És én most nem a tagokra haragudok, akik ezeket írják, csak Selenácska meg másik már eldönthetné, h mit akar...
És tudom, erre sok rajongó most azt fogja írni, h akkor nem kell rákattintani, de ez már egy 'kicsit' sok számomra!
És tudom, erre sok rajongó most azt fogja írni, h akkor nem kell rákattintani, de ez már egy 'kicsit' sok számomra!
2014. június 19. 08:46
Ha vissza fogadta Justin-t, nagyon rosszul tette. Biztos hogy Justin miatt durvult el a buli. Pedig Selena nagyon kedves aranyos lány. Ne rontsa el ez a srác... Istenem
2014. június 19. 08:55
|
|
Deon4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 223061 offline
|
Először is: Ugye mindenkinek könnyű mindent Justin-ra fogni, mert ,,Selena annyira jó, ő sosem csinálna ilyet önszántából"
Áááh nem, ő sose!
Nem ismeritek személyesen! Csak azt tudjátok róla, amit mindenki más is! Azért őt sem kell félteni..
Áááh nem, ő sose!
Nem ismeritek személyesen! Csak azt tudjátok róla, amit mindenki más is! Azért őt sem kell félteni..
2014. június 19. 09:07
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
21 éves,lehet,hogy egy kicsit hangosan bulizott,na és?Amúgy meg nem tudom miért kell ráfogni Bieber-re,hogy ő miatta volt ez az egész buli.Selena sem egy kis angyal,nem kell mindig mindent ráfogni másra!
2014. június 19. 09:12
|
|
rebeka444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 206205 offline
|
Kb. 3 hónapja minden nap ők vannak főoldalon mindenhol hogy szakítottak,megkérte a kezét,megcsalta,új paisija van vagy csaja,összejöttek.Rohadt idegesítő. Ez már nem is normális kapcsolat ami kettejük között van!!! Ha lehet ezt kapcsolatnak nevezni.Felesleges volt megint összejönniük mert mindenki tudja hogy 1-2 hét múlva már mással látjuk majd őket.Ugyan ez a forgatókönyv van 3 hónapja amit már mindenki kívülről fújj. Senkit nem fog majd meglepetés képen érni egy újabb szakítás
2014. június 19. 09:40
nem értem Selát mi baja van miért gondol Justin Bieberre ha egyszer azt mondta hogy mások iránt fog érdeklődni ha pedig vele akar lenni akkor döncse el már végre és ne csináljon ilyen dolgokat
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.

0 felhasználónak tetszik: