A rendőrség szakította félbe Selena Gomez buliját
2014. június 18. 20:20
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Akkora egy baroság volt az egész hogy ő majd mostantól nem bulizik meg pasizik..tuti nem is mondott ilyet. Na mind1. Am elhiszem fiatal stb, meg ez nem számit még durva dolognak (de hogy lehetne durva, hiszen ő az álszent, szelid, minden kislány példaképe)de a szomszédokra figyelhettek volna..
2014. június 18. 20:27
|
|
Selenafan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 211131 offline
|
Ennél azért én sokkkkkal többet gondoltam Sellről... Nagyot esett a szememben...
2014. június 18. 20:38
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Nála kétszínûbb, szerencsétlenebb és erõlködõbb cölöböt nem igen láttam..
2014. június 18. 20:39
Én is zajos környéken lakom, úgyhogy megértem, mit jelent egy túl hangos parti. Ha bulizni akar, miért nem bérel ki egy helyet, nem hinném, hogy nem lenne rá pénze.
Ami pedig Justint illeti, nem tudom, Selena miért várja el, hogy komolyan vegyék a szakmában, amíg vele lóg. Ne értsétek félre, de ha Sel azt akarja bebizonyítani, hogy felnőtt, akkor nem kéne neki egy felnőttek által elfogadott pasi?
Ami pedig Justint illeti, nem tudom, Selena miért várja el, hogy komolyan vegyék a szakmában, amíg vele lóg. Ne értsétek félre, de ha Sel azt akarja bebizonyítani, hogy felnőtt, akkor nem kéne neki egy felnőttek által elfogadott pasi?
2014. június 18. 20:48
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
Legalább nem bíbőrrel van.
haladás
2014. június 18. 20:49
|
|
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline
|
Néha nem árt jól érezni magát.
2014. június 18. 20:51
|
|
Nikréciavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.18. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 224473 offline
|
Na mondjuk, én se vagyok nagy bulizós, de ránk is hívtak már rendőrséget nem egyszer "csendháborítás" címszó alatt, pedig mindenki más hangosabb volt akkor a környéken, csak mi akkor énekeltünk, amikor a többiek elhallgattak egy kis időre...
Egyébként én is zajos környéken laktam, több, mint három évig, mellettünk volt a város legnagyobb szórakozóhelye. Én két év után hozzászoktam, de mindig megbotránkoztatott, ha a részegek hozzánk csengettek be. Mondjuk ez változó, nyilván van, amikor kibírhatatlanul hangos a tömeg, gondolom egy ismertebb embernél meg még inkább (keményebb munka, nagyobb lazulás).
Egyébként én is zajos környéken laktam, több, mint három évig, mellettünk volt a város legnagyobb szórakozóhelye. Én két év után hozzászoktam, de mindig megbotránkoztatott, ha a részegek hozzánk csengettek be. Mondjuk ez változó, nyilván van, amikor kibírhatatlanul hangos a tömeg, gondolom egy ismertebb embernél meg még inkább (keményebb munka, nagyobb lazulás).
2014. június 18. 20:55
Az oké, hogy YOLO van meg minden, de azért másokra is tisztelettel legyünk. Béreljen ki addig másik helyet vagy valami. Mások is vannak a világon, nem csak Selena.
2014. június 18. 20:57
Egymás mellett állnak az egyenlő azzal, hogy Selena visszafogatta Justint?-.-"
2014. június 18. 21:10
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Idézet (Sarah96 @ 2014.06.18. 20:07)
Ahol van pénz ott nincs miért visszafogni magukat...
2014. június 18. 21:31
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Hát akkor csináljátok... Fiatalok, miért ne bulizhatnának? Jó persze bizonyos keretek között..
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: