A TFioS vinni fogja a drámásat.
A többi is elég egyértelmű néhány helyen.
Íme, a 2014-es Teen Choice Awards jelöltjei
2014. június 18. 21:44
2014. június 18. 21:58
|
|
bizsikeee222új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 193970 offline
|
vajon a magyar FOX is adni fogja vagy csak az amerikai?
2014. június 18. 22:09
|
|
BelieberDirectioner7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209223 offline
|
Demóna, A csajok bosszúja,Pretty Little Liars, One Direction és Harry ♥
2014. június 18. 22:24
|
|
whatever22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.27. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 221899 offline
|
Ledögösebb férfi: "One Direction"......WTF?!
2014. június 18. 23:25
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
A kedvenc sci-fi/fantasy sorozattal teljes mértékben (na jó nem teljesen) egyet értek.Amerika Kapitánnyal is,Chris-szel egytemben,de én Stan-t is jelöltem volna. Ide a többi?A végzet ereklyéi: Csontváros film meg szerintem agy nagy rakat kupac,szeretem az olyan kategóriájő filmeket,de ezt végigszenvedtem.Az egyetlen pozitÍv dolog az egészben JRM volt,a többi pf.
Azért érdekes,hogy mindenhol majdnem ugyanazok vannak jelölve.Látszik,hogy tini szavaztáák meg.
Azért érdekes,hogy mindenhol majdnem ugyanazok vannak jelölve.Látszik,hogy tini szavaztáák meg.
2014. június 19. 00:09
Örülök hogy nem muszáj minden kategóriában szavazni, mert amúgy is kevés filmet/sorozatot nézek, szóval ez hidegen hagy. A OneRepublic-ot szerintem rossz kategóriában jelőlték, de mindegy én szavaztam rájuk (habár a nevüket még mindig nem tudják helyesen leírni..
) Miranda és Carrie között nehezen tudtam választani,( a többiek meg hát nem igazán érdemlik meg
) Akiknek pedig a leginkább drukkolok az a The Band Perry, ami pedig nagyon elgondolkodtatott az az, hogy az utolsó kategóriában mi alapján választották ki a jelőlteket
( Szeretem Demit, de azért valjuk be, nem neki van a legszebb mosolya)
2014. június 19. 02:03
|
|
vamphannavámpircsaj ;) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.09. Hozzászólás: 2339 Csatolások: 1 Azonosító: 165036 offline
|
Vigjatekok kozott a Vampirakademia?! Komolyan? Hol van abban vicces jelenet? Elkepeszto!!!
A legszebb mosoly egyertelmuen Demi.
Es a legdogosebb ferfi pedig Ian.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. június 19. 07:55
|
|
TomDelongefanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 229 Csatolások: 0 Azonosító: 217976 offline
|
Szerintem a legtöbbjük megérdemelte mint a Paramore,5sos és Ariana Grande
2014. június 19. 08:31
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234158 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (orsolya25 @ 2014.06.18. 18:43)
A PLL-nél szerintem azért nem lettek jelölve többen a lányok közül, mert végülis úgymond a "legdrámaibb" karakterek Aria és Spencer (Spencer drogproblémái, azt hitte ő Ali gyilkosa stb., Aria rájött Ezra titkára, az apja is kapcsolatban volt Alivel). Hannah-val azóta mióta elhagyta Caleb nem sok minden történt, Emily élete pedig most fog még csak bonyolultabbá válni, hogy visszatért Ali.
Egyébként szerintem az összes színész tehetséges, de Troian tényleg nagyon-nagyon jól alakítja Spencer szerepét!
Egyébként szerintem az összes színész tehetséges, de Troian tényleg nagyon-nagyon jól alakítja Spencer szerepét!
Azért a spoilereket máskor mellőzhetnéd, mert nem mindenki tart még itt...
2014. június 19. 10:36
Selena mint legdögösebb nő? ez most komolyan? lol
2014. június 19. 10:43
|
|
Gombócartúr216visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 204761 offline
|
Ilyen azért még nem volt, hogy 1-2 kivételével mindenkit ismeréek.
Vámpírnaplók, Pretty Little Liars, Demóna <3
Vámpírnaplók, Pretty Little Liars, Demóna <3
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.