A közel 50 évesen is a női szíveket megdobogtató Fernando Colunga mesélt egy kicsit múltjáról, arról, hogy ki is ő pontosan, honnan érkezett meg sok millió ember mindennapjaiba.
A teljes cikkhez kattints ide!
Fernando Colunga: „Ez vagyok én”
2014. június 18. 10:40
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. június 18. 10:46
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Fernando nagyon tehetséges és már volt alkalmam megismerni számos telenovellákban. Neki minden jót kívánok. És ami a cikket illeti az nagyon jó.
2014. június 18. 10:51
Csodás cikk! Én nagyon szeretem Fernando Colungát, mert egy rendkívül tehetséges színész. Nem is tudtam, hogy ennyi mindennel foglalkozott a színészet előtt. Nagyon szimpatikus és közvetlen embernek tűnik, én nagyon kedvelem.
Sally Sparrow
2014. június 18. 14:42
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Hosszú évek után végre számomra is egyértelművé vált, milyen cikket őrizgettem oly féltve a mappámban.
2001-es cikkről van szó, de mivel az aktualitása változatlan, így lefordítottam, hogy más is elolvashassa.
Akik csak annyit fűztek hozzá a cikkhez, hogy nem szeretik a szappanoperákat:
1. Ha hozzászólunk valamihez, talán el is kellene olvasni, hogy pontosan mihez.
2. Fernando Colunga nem csak telenovellákban játszott/játszik. Játszott ő mozi és tévéfilmekben is, sőt, színházban is. Utalva az 1-es pontra: ebben a cikkben a színészről van szó elsősorban, a telenovellák éppen hogy csak meg vannak említve, azok sem konkrétan, csak mint Televisa...
3. A telenovella és a szappanopera nem teljesen egy és ugyanaz, de mindegy.
Akik csak annyit fűztek hozzá a cikkhez, hogy nem szeretik a szappanoperákat:
1. Ha hozzászólunk valamihez, talán el is kellene olvasni, hogy pontosan mihez.
2. Fernando Colunga nem csak telenovellákban játszott/játszik. Játszott ő mozi és tévéfilmekben is, sőt, színházban is. Utalva az 1-es pontra: ebben a cikkben a színészről van szó elsősorban, a telenovellák éppen hogy csak meg vannak említve, azok sem konkrétan, csak mint Televisa...
3. A telenovella és a szappanopera nem teljesen egy és ugyanaz, de mindegy.
Szandi0820
2014. június 18. 16:08
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Jó hosszan de a végére ért azt hittem már soha sem lesz vége.
Aranyos embernek tartom jó színész,jó pasi,és szerencsés ember.
Mert azt csinálja amihez a legjobban ért véletlenek folytán került a színészi pályára és nagyon sok sikert ért már el.
A legjobb színésznők oldalán láthattuk már mit kívánhatna még magának.
Aranyos embernek tartom jó színész,jó pasi,és szerencsés ember.
Mert azt csinálja amihez a legjobban ért véletlenek folytán került a színészi pályára és nagyon sok sikert ért már el.
A legjobb színésznők oldalán láthattuk már mit kívánhatna még magának.
2014. június 18. 16:26
Igazából annyira nem kedvletem,de sose próbáltam meg eldönteni miért, bár most valahogy aranyossabbnak tűnik
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.