20 dolog, amit nem tudtál az ikrekről
2014. június 23. 09:09
|
|
Geography.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.21. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 217156 offline
|
Nagyon érdekes cikk lett.✌ Én is akarok ikertestvért
2014. június 23. 18:45
|
|
Besnyivikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.13. Hozzászólás: 178 Csatolások: 0 Azonosító: 227523 offline
|
Érdekes. Tetszik.
2014. június 23. 20:58
Nagyon érdekes cikk, sokszor játszottam már a gondolattal, hogy milyen lenne ikergyerekeket szülni
2014. június 24. 18:49
Én iker vagyok igaz kétpkétpetéjű.Nagyon jó cikk lett!
2014. június 28. 12:20
Én is mindig szerettem volna ikertesót,kár,hogy nincs. James és Oliver Phelps
<3 Nagyon jó cikk lett!
2014. július 03. 19:50
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Sajnos nekem nincs ikertestvérem, de remélem, hogy nekem ikreim lesznek... majd úgy 10 év múlva. Bár ennek kicsi az esélye.
Amúgy nagyon érdekes cikk lett!
James és Oliver Phelps ♥
Amúgy nagyon érdekes cikk lett!
James és Oliver Phelps ♥
2014. július 10. 11:46
|
|
Metamorphosismask of sanity |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.07. Hozzászólás: 2295 Csatolások: 544 Azonosító: 228986 offline
|
Hallottam olyat, hogy az egyik lány Londonban élt a másik meg még otthon a szüleivel (ikrek) és a Londonban élő lány autóbalesetet szenvedett, átfúródott valami a testén és meghal, a másik lány aki otthon élt a szüleivel úgy érezte mintha valami a testén átfúródna és a fájdalomba ő is meghalt. (bár már nem emlékszem a pontos sztorira, nagyjából ez) Csak érdekességképp :v
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: