20 dolog, amit nem tudtál az ikrekről
2014. június 18. 06:41
|
|
Fresh89 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.13. Hozzászólás: 593 Csatolások: 33 Azonosító: 171138 offline
|
Nekem tavaly volt két ikerpár osztálytársam, az egyik pár egypetétű, míg a másik kétpetéjű volt. Előbbiek időközben elmentek, de azt mondták, hogy náluk számtalanszor előfordult az, hogy teljesen ugyanazt álmodták. (James & Oliver Phelps ♡)
2014. június 18. 07:21
|
|
Nikréciavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.18. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 224473 offline
|
Hű, nagyon jó cikk lett, mindig is érdekeltek az ikrek, de eddig csak dokumentumfilmet néztem róluk. Egyébként minden vágyam, hogy ikerlányaim legyenek majd egyszer és akkor úgy fogják hívni őket, hogy Eleonóra és Auróra (és csak remélni tudom, hogy olyan művelt lesz, mint Babits édesanyja xD).
2014. június 18. 08:21
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Nagyon jó cikk lett. Én személy szerint ikerbabákat szeretnék.
2014. június 18. 08:42
Nahát érdekes cikk lett, bár sok dolgot már így is tudtam.^^
2014. június 18. 08:56
|
|
Bariskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.08. Hozzászólás: 141 Csatolások: 0 Azonosító: 227246 offline
|
Nekem van egy ikertestvérem. Én bal kezes vagyok ő pedig jobb. És mi is találtunk ki egy saját nyelvrendszert
bár csak nagyon ritkán használjuk. Sőt mutogatással is tudunk kommunikálni, amit persze csak mi értünk ... Ezeket azért találtuk ki, hogy a szüleink (és mások) ne mindig értsék, hogy miről beszélünk pl.: ha titkokról, fiúkról van szó
2014. június 18. 09:23
Érdekes volt megtudni.Jó lenne ha nekem is lenne egy ikertesóm vagy én szülnék egypetéjű ikreket.Ha nekem lenne egy egypetéjű ikertesóm akkor tuti,hogy jó lenne ha mindig összkevernének minket
2014. június 18. 10:13
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Érdekes cikk lett!
2014. június 18. 10:33
|
|
Sarah Martin♥ BATB ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 36995 Csatolások: 16184 Azonosító: 204352 offline
|
Érdekes cikk lett nekem tetszik..
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: