A Queen + Adam Lambert 40 perces bemutatókoncertet tartott az iHeartRadio színházában június 14-én, ahol többek között bemutattak egy ritka Freddie Mercury-slágert is.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Queen + Adam Lambert bemutatta a turnéját Los Angelesben
2014. június 17. 14:05
|
|
Sarah0315The Book Thief |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 0 Azonosító: 214155 offline
|
Megnéztem tegnap, pardon, ma hajnalban (hajnali kettőkor kezdődött itteni idő szerint), de bármennyire is ellene vagyok ennek az egésznek, jó volt látni Briant és Rogert és Adam is.. egész jó volt. (Na ilyet se sokszor mondok.
) És na, lehet hogy csak a sok kávé hatása, de élveztem. Csak abban reménykedem, hogy ha Rodgerst is elhozták Pestre, most is jönnek. Legalább őket még láthatnám élőben.
Bár még mindig jobban örülnék ha csak Brian és Roger venne részt ebben az egészben, úgy már tiszteletadásnak mondható lenne..
Bár még mindig jobban örülnék ha csak Brian és Roger venne részt ebben az egészben, úgy már tiszteletadásnak mondható lenne..
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2014. június 17. 15:55
|
|
zzssúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.04. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 168574 offline
|
Gratulálok, a videódat Dr Bri is twittelte.
Szerintem fognak jönni Európába. És a turné egyúttal az év végén megjelenő új Queen album és DVD promócióját is szolgálja, ezért a Love Kills mellett remélek még néhány "új" dalt.
Szerintem fognak jönni Európába. És a turné egyúttal az év végén megjelenő új Queen album és DVD promócióját is szolgálja, ezért a Love Kills mellett remélek még néhány "új" dalt.
2014. június 17. 17:10
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
@Zzss köszönöm szépen, annyira örültem neki!
Arra keltem fel reggel - a sok értesítésre -, mert én is hajnalig néztem a közvetítést. Jó lenne, ha jönnének Európába, bár én már ott leszek az egyik állomáson, hihetetlen izgatott vagyok!
2014. június 17. 17:29
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Ugyan az egész fellépést még nem volt időm megnézni, csak a Love kills-t, de elszállt minden eddigi kétségem a Queen + Adam Lambert formáció kapcsán. Annak ellenére, hogy Adam nem törekszik arra, hogy 2. Freddie legyen, egész végig olyan érzésem volt, mintha ő elevenedett volna meg egy új testben és kissé talán szelídebb formában.
Szánom-bánom, amiért eddig kétségeim voltak (pedig Adamet eddig is nagyon szerettem).
2014. június 19. 15:31
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Le a kalappal Ad előtt! Őrület, egyben brutális, amit művel az egykori Queen-slágerekkel! Gyönyörűen át tudja formálni őket a saját szájízére, és ez nagyon szuper! Így kell megalkotni egy feldolgozást! Nem is fordulna meg a fejemben, hogy Freddie-t akarná másolni! Ad egész lénye, megjelenése annyira egyedi, különleges és utánozhatatlan, hogy lazán a maga stílusára tudja alakítani az egykori műveket! Hát, én nagyon imádom, és mekkkkora élmény lehet azoknak, akik ezt az egész showt élőben is megtapasztalhatják, átélhetik! Vivi: nagyon-nagyon jó szórakozást, király élményben lesz részed, ez nem vitás!
Nagyon örülök, hogy ki tudsz jutni, és láthatod élőben a ssshowt!
:-*
Glamster
2014. június 19. 23:23
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Fan-ily6889 @ 2014.06.19. 15:31)
Le a kalappal Ad előtt! Őrület, egyben brutális, amit művel az egykori Queen-slágerekkel! Gyönyörűen át tudja formálni őket a saját szájízére, és ez nagyon szuper! Így kell megalkotni egy feldolgozást! Nem is fordulna meg a fejemben, hogy Freddie-t akarná másolni! Ad egész lénye, megjelenése annyira egyedi, különleges és utánozhatatlan, hogy lazán a maga stílusára tudja alakítani az egykori műveket! Hát, én nagyon imádom, és mekkora élmény lehet azoknak, akik ezt az egész showt élőben is megtapasztalhatják, átélhetik! Vivi: nagyon-nagyon jó szórakozást, király élményben lesz részed, ez nem vitás!
Nagyon örülök, hogy ki tudsz jutni, és láthatod élőben a ssshowt!
:-*
Köszönöm szépen, drágám
Fan-ily6889
2014. június 20. 09:21
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Idézet (Glamster @ 2014.06.19. 23:23)
Köszönöm szépen, drágám
Ebben biztos vagyok! Annyira izgatott, boldog és egyben ideges is vagyok!! ott vagyunk már? 
Haha, ezzel én is így lennék!
Glamster
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.