Starity

A Queen + Adam Lambert bemutatta a turnéját Los Angelesben

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. június 17. 13:53 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
A Queen + Adam Lambert 40 perces bemutatókoncertet tartott az iHeartRadio színházában június 14-én, ahol többek között bemutattak egy ritka Freddie Mercury-slágert is.
A teljes cikkhez kattints ide!
2014. június 17. 14:05 #2
Sarah0315
Sarah0315
The Book Thief

Státusz"Sometimes I wish I was a llama."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1088
Csatolások: 0
Azonosító: 214155
Megnéztem tegnap, pardon, ma hajnalban (hajnali kettőkor kezdődött itteni idő szerint), de bármennyire is ellene vagyok ennek az egésznek, jó volt látni Briant és Rogert és Adam is.. egész jó volt. (Na ilyet se sokszor mondok. biggrin.gif) És na, lehet hogy csak a sok kávé hatása, de élveztem. Csak abban reménykedem, hogy ha Rodgerst is elhozták Pestre, most is jönnek. Legalább őket még láthatnám élőben.
Bár még mindig jobban örülnék ha csak Brian és Roger venne részt ebben az egészben, úgy már tiszteletadásnak mondható lenne..
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2014. június 17. 15:55 #3
zzss
zzss
új tag
Hozzászólás: 22
Csatolások: 0
Azonosító: 168574
Gratulálok, a videódat Dr Bri is twittelte. smileeee.gif
Szerintem fognak jönni Európába. És a turné egyúttal az év végén megjelenő új Queen album és DVD promócióját is szolgálja, ezért a Love Kills mellett remélek még néhány "új" dalt.
2014. június 17. 17:10 #4
Glamster
Glamster

@Zzss köszönöm szépen, annyira örültem neki! smileeee.gif Arra keltem fel reggel - a sok értesítésre -, mert én is hajnalig néztem a közvetítést. Jó lenne, ha jönnének Európába, bár én már ott leszek az egyik állomáson, hihetetlen izgatott vagyok! wub.gif
2014. június 17. 17:29 #5
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 233962
Azonosító: 59785
Ugyan az egész fellépést még nem volt időm megnézni, csak a Love kills-t, de elszállt minden eddigi kétségem a Queen + Adam Lambert formáció kapcsán. Annak ellenére, hogy Adam nem törekszik arra, hogy 2. Freddie legyen, egész végig olyan érzésem volt, mintha ő elevenedett volna meg egy új testben és kissé talán szelídebb formában. smileeee.gif Szánom-bánom, amiért eddig kétségeim voltak (pedig Adamet eddig is nagyon szerettem). blush.gif
2014. június 19. 15:31 #6
Fan-ily6889
Fan-ily6889
Fanily of Anastacia ®
Hozzászólás: 1333
Csatolások: 1279
Azonosító: 96609
Le a kalappal Ad előtt! Őrület, egyben brutális, amit művel az egykori Queen-slágerekkel! Gyönyörűen át tudja formálni őket a saját szájízére, és ez nagyon szuper! Így kell megalkotni egy feldolgozást! Nem is fordulna meg a fejemben, hogy Freddie-t akarná másolni! Ad egész lénye, megjelenése annyira egyedi, különleges és utánozhatatlan, hogy lazán a maga stílusára tudja alakítani az egykori műveket! Hát, én nagyon imádom, és mekkkkora élmény lehet azoknak, akik ezt az egész showt élőben is megtapasztalhatják, átélhetik! Vivi: nagyon-nagyon jó szórakozást, király élményben lesz részed, ez nem vitás! biggrin.gif Nagyon örülök, hogy ki tudsz jutni, és láthatod élőben a ssshowt! smileeee.gif smileeee.gif smileeee.gif :-*
2014. június 19. 23:23 #7
Glamster
Glamster

Idézet (Fan-ily6889 @ 2014.06.19. 15:31)
Le a kalappal Ad előtt! Őrület, egyben brutális, amit művel az egykori Queen-slágerekkel! Gyönyörűen át tudja formálni őket a saját szájízére, és ez nagyon szuper! Így kell megalkotni egy feldolgozást! Nem is fordulna meg a fejemben, hogy Freddie-t akarná másolni! Ad egész lénye, megjelenése annyira egyedi, különleges és utánozhatatlan, hogy lazán a maga stílusára tudja alakítani az egykori műveket! Hát, én nagyon imádom, és mekkora  élmény lehet azoknak, akik ezt az egész showt élőben is megtapasztalhatják, átélhetik! Vivi: nagyon-nagyon jó szórakozást, király élményben lesz részed, ez nem vitás! biggrin.gif Nagyon örülök, hogy ki tudsz jutni, és láthatod élőben a ssshowt! smileeee.gif smileeee.gif smileeee.gif :-*

Köszönöm szépen, drágám wub.gif Ebben biztos vagyok! Annyira izgatott, boldog és egyben ideges is vagyok!! ott vagyunk már? laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889
2014. június 20. 09:21 #8
Fan-ily6889
Fan-ily6889
Fanily of Anastacia ®
Hozzászólás: 1333
Csatolások: 1279
Azonosító: 96609
Idézet (Glamster @ 2014.06.19. 23:23)
Köszönöm szépen, drágám  wub.gif Ebben biztos vagyok! Annyira izgatott, boldog és egyben ideges is vagyok!! ott vagyunk már?  laugh.gif

Haha, ezzel én is így lennék! rohog.gif Szinte észre sem veszed, és hamarosan ennek az ideje is elérkezik! smileeee.gif :-* El tudom képzelni, micsoda brrrutál showt fognak nyomni! biggrin.gif Lesz benne kakaó, nem is kicsit! biggrin.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Brian May Brian May 2377.