Aaliyah bőrébe bújik Zendaya
2014. június 20. 18:13
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Olyan jót röhögtem, mikor megláttam a cikk címét, aztán rá kellett jönnöm tovább olvasva, hogy ez igenis komoly. Nincs bajom Zendayával, de nem tudom... nem tudom elképzelni őt Liyahként.
2014. június 22. 20:29
|
|
Britney1996új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 141041 offline
|
Nem annyira ismertem Aaliyah munkásságát, hiszen, amikor meghalt még elég fiatal voltam, de meghallgattam pár számát és szerintem, ha nem is egyformán jó a hangjuk akkor is eléggé hasonló hangskálán mozognak ráadásul kinézetben is lehet felfedezni hasonlóságokat. Nyilván, ha nem így lenne, akkor nem kapta volna meg a szerepet. Ráadásul, lehet mondani, hogy gyengébb énekesnő stb, de a hangját úgyis őrülten fel fogják javítani, mint ahogy manapság minden filmben. Ráadásul eléggé fog igyekezni, hogy valami maradandót alkosson, mert most van az talán először, hogy nagyobb közönségnek bizonyíthat, úgyhogy, ha van egy kis esze mindent belead. Mindezt úgy, hogy nem vagyok egy Zendaya és úgy általában Disney sztár fan. Azért sok sikert neki.
2014. november 17. 20:53
|
|
Ewanon96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 233 Csatolások: 84 Azonosító: 232071 offline
|
Ezt a kiscsajt belenyomni egy ilyen filmbe? Atyaúristen. Ahhoz tényleg sok szerencse kéne, hogy alkosson valamit, amit felmutathat nyolcan éves korában a dédunokáinak.
2015. február 01. 18:28
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Nem igazán szeretem az életrajzi filmeket :/
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: