Starity

Aaliyah bőrébe bújik Zendaya

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. június 17. 13:10 #21
Beliyah
Beliyah
Who the fuck do you think I am?

Státuszi was served lemons but i made lemonade.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2718
Csatolások: 510
Azonosító: 171555
Ennél rosszabb embert nem is választhattak volna a szerepre! Film se legyen, pláne így. sad.gif
2014. június 17. 13:11 #22
Blaze13
Blaze13
visszatérő vendég

StátuszNem bírom a tudatlan embereket.!!!! Peace and Gaga!:)
Hozzászólás: 282
Csatolások: 0
Azonosító: 158846
Most felordítottam egy marha nagyot!! Mi a f*sz???? Egy senkiházi kis disney tinglitanglit kértek fel egy ilyen szerepre?
A kommentelők nagy részének üzenem h előbb nézzeteket utána h ki is volt az az Aaliyah mielőtt ilyet leírtok. A világ egyik legjobb RnB előadója volt. Csodás énekesnő és színésznő is volt egyben. Hát most nem térek magamhoz komolyan mondom!! undoritó h mik vannak.
2 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Szandi0820
2014. június 17. 13:15 #23
cs.vera45
cs.vera45

StátuszAzt hiszem elmegyek szedni egy kis hidrogén-peroxidos alpakát...
Hozzászólás: 793
Azonosító: 197734
Blaze13, egyet értek. És az a komment, hogy "inkább Bellát szerződtették volna" aztán végleg kiütötte a biztosítékot nálam.
2014. június 17. 13:16 #24
- törölt felhasználó -    
Az elején néztem egy nagyot, hogy mi van?! Egy olyan legendát, mint Aaliyaht, ez a diznis kiscsaj játszaná? Aztán jobban belegondoltam, lehet, hogy kellemes meglepetés lesz, mivel nagyon szép hangja van és táncolni is tud... de azért nagyon kíváncsi leszek.
2014. június 17. 13:19 #25
- törölt felhasználó -    
Blaze13 a számból vetted ki a szót..
2014. június 17. 13:23 #26
zswaggers
zswaggers
Zend▲y▲c

Státuszsoy peor
Hozzászólás: 1404
Csatolások: 124
Azonosító: 223468
Kedves utálkozó álszent majmok!Gondolok itt:Smnori,Ágika21 és te beképzelt utálkozó,barom Norah!Kicsit gondolkozzatok már mit írtok le!Először gondolkozni és csak utánna cselekedni!!Zendayát már megint ledöngölitek a föld legálajáig!Mindennek lehordjátok!!GONDOLKOZZATOK MÁR!!!Nem veszitek észre magatokat??Dayát csak nem azért szersződzették le mert tehetségtelen hülye 17 éves!!??Azért azok az emberek értenek a munkájukhoz!!!!Kedves Norah egyáltalán nem fog Aliyahnak lerombolódnia a mitosza!!Épp hogy!Mert Madonna jobb!HÁT AZT NEM HINNÉM !!!!!!Na de nem is stresszelném magam!Nagyon örúlök h zét kérték fel!Biztos,hogy megfogom nézni!Zendaya biztos remekül elfogja játszani a szerepet!Semmi kétségem elenne!Kitűnő választás volt Daya!
2014. június 17. 13:35 #27
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Idézet (zswaggers @ 2014.06.17. 13:23)
Kedves utálkozó álszent majmok!Gondolok itt:Smnori,Ágika21 és te beképzelt utálkozó,barom Norah!Kicsit gondolkozzatok már mit írtok le!Először gondolkozni és csak utánna cselekedni!!Zendayát már megint ledöngölitek a föld legálajáig!Mindennek lehordjátok!!GONDOLKOZZATOK MÁR!!!Nem veszitek észre magatokat??Dayát csak nem azért szersződzették le mert tehetségtelen hülye 17 éves!!??Azért azok az emberek értenek a munkájukhoz!!Kedves Norah egyáltalán nem fog Aliyahnak lerombolódnia a mitosza!!Épp  hogy!Mert Madonna jobb!HÁT AZT NEM HINNÉM !!Na de nem is stresszelném magam!Nagyon örúlök h zét kérték fel!Biztos,hogy megfogom nézni!Zendaya biztos remekül elfogja játszani a szerepet!Semmi kétségem elenne!Kitűnő választás volt Daya!

Hűtsd már le magad. Egy rossz szót sem szóltak Zendayára pláne nem ilyen stílusban, amit Te megengedsz magadnak. Csak igazat mondtak azzal, hogy Zen nem alkalmas egy olyan kaliberű énekesnő megszemélyesítésére, mint Aaliyah. Tudod egyáltalán ki volt Ő? sad.gif Ha nem, akkor elárulom, hogy az R&B zene egyik legmeghatározóbb egyénisége mind a mai napig. Zendaya még nem nőtt fel ilyen szerephez, egy komolyabb színésznőnek kellett volna adni Liyah szerepét.
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2014. június 17. 13:54 #28
menthol
menthol
killer queen

StátuszDet är de som går vilse som hittar de nya vägarna
Hozzászólás: 5095
Csatolások: 183
Azonosító: 206342
Ezt most komolyan gondolták? Tényleg? Ez? Ezt választották Aaliyah szerepére? Aaliyah gyönyörű volt és elképesztően tehetséges. Ez a Zendaya se nem szép, és semmi tehetsége nincs. Mégcsak nem is hasonlítanak. Ez a kis Disney csajszi akarja eljátszani Aaliyah-t? Az eszem megáll blink.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2014. június 17. 13:58 #29
- törölt felhasználó -    
Pöttömke respect xddd egyetértek biggrin.gif
2014. június 17. 13:58 #30
- törölt felhasználó -    
Erre kíváncsi leszek. Csak vegye komolyan.
2014. június 17. 14:53 #31
CloeJames
CloeJames
visszatérő vendég

StátuszI'm saving you for later. -A
Hozzászólás: 109
Azonosító: 222853
Erre nagyon kíváncsi vagyok milyenre sikerül.
2014. június 17. 14:54 #32
- törölt felhasználó -    
Szerintem ez nagyszerű lesz biggrin.gif
Alig várom, hogy lássam
2014. június 17. 15:15 #33
Ancsika11
Ancsika11
visszatérő vendég

StátuszArra születtem, hogy utazzak!
Hozzászólás: 191
Azonosító: 225110
Ez biztos jó lesz!!!
2014. június 17. 15:31 #34
- törölt felhasználó -    
Idézet (zswaggers @ 2014.06.17. 13:23)
Kedves utálkozó álszent majmok!Gondolok itt:Smnori,Ágika21 és te beképzelt utálkozó,barom Norah!Kicsit gondolkozzatok már mit írtok le!Először gondolkozni és csak utánna cselekedni!!Zendayát már megint ledöngölitek a föld legálajáig!Mindennek lehordjátok!!GONDOLKOZZATOK MÁR!!!Nem veszitek észre magatokat??Dayát csak nem azért szersződzették le mert tehetségtelen hülye 17 éves!!??Azért azok az emberek értenek a munkájukhoz!!Kedves Norah egyáltalán nem fog Aliyahnak lerombolódnia a mitosza!!Épp  hogy!Mert Madonna jobb!HÁT AZT NEM HINNÉM !!Na de nem is stresszelném magam!Nagyon örúlök h zét kérték fel!Biztos,hogy megfogom nézni!Zendaya biztos remekül elfogja játszani a szerepet!Semmi kétségem elenne!Kitűnő választás volt Daya!

Én leszek a csúnya néni, de olvasd el még egyszer (legyél szíves!) az irományomat! Nem nehéz, csupán 1 soros, 2 fél mondat. Talán koppanni fog, ha viszont mégsem, arról már nem tehetek, hogy komoly szövegértési és értelmezési problémáid vannak. Úgy látszik neked is kisebbségi komplexusaid vannak, mert "belelátsz olyan "dolgokat", amik meg sem történtek".
Ha ismertétek volna Aaliyah-t, tudnátok az okát, hogy miért nem jó választás. Ez a lány szöges ellentéte Aalyiahnak, már ránézésre. Részletesebben nem is mennék bele.
1 felhasználónak tetszik: AFCfan
2014. június 17. 15:35 #35
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Nagyon örültem, hogy Yaya kapta Whitney szerepét, szerintem isteni választás, habár énekesnek nem tudom milyen, de remek színésznő, hasonlít Whitney-re és az egész lányban van valami megkapó, és örülök, hogy többre vitte (most ez a LifeTime ide vagy oda rohog.gif) mint az ANTM-esek... 95%-a biggrin.gif

Zendaya viszont...nos, nem :/
Ennél még az is jobb lett volna, ha Keke játsza el őt is, hiába volt Chilli a TLC filmben rohog.gif Nem utálkozni akarok, meg röhejes ez a anti Disney-sztár riot, amit az oldalon előszerettel használnak a saját eredetiségük és rohadtjóízlésük kinyilatkoztatására, de ennek a lánynak semmi kisugárzása nincsen, sem mint színész sem mint énekes nem látok benne sok lehetőséget, és hiába próbálok akármilyen nyitottan hozzáállni, egy ilyen kaliberű hírességet talán a lehető legrosszabb szerepeltetni Aaliyah-ként.
Több tucat megfelelőbbet lehetett volna találni a szerepre, mondjuk olyanokat, akik legalább egy kicsit hasonlítana Liyah-ra és van valami kisugárzásuk, valami plusz bennük. Értem, hogy nem lehet mindig a legjobbat -ilyen, vagy olyan okok miatt- leszerződtetni az ilyen szerepekre, meg amúgy is szubjektív, hogy ki a legjobb, szóval nem mondom, hogy miért nem Solange biggrin.gif tudom, hogy nem színészkedik már, és hogy idős is hozzá, de én annyira el tudnám képzelni majdnem minden tekintetben...de oké, ne törjünk ilyen nagyra, de ne mondja nekem senki, hogy nem volt ennél jobb verzió...

De attól, hogy lerombolja a mítoszát, meg ilyenek nem kell tartani, a LifeTime filmeket úgysem nézi a kutya se rohog.gif
2014. június 17. 15:38 #36
- törölt felhasználó -    
Egy idősebb színésznőt kellett volna választaniuk, akinek esetleg a tapasztalata is több.. sokakkal egyet értek az előttem szólók közül, akik Zendaya tehetségét vagy kisugárzását jellemezték. Rossz választás, ez a lány még nagyon gyerek.
2014. június 17. 15:38 #37
selena55
selena55
visszatérő vendég

StátuszYᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ ♥
Hozzászólás: 226
Azonosító: 200665
Kivancsi vagyok:)
2014. június 17. 15:38 #38
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (ZakuroDragon @ 2014.06.17. 15:38)
Egy idősebb színésznőt kellett volna választaniuk, akinek esetleg a tapasztalata is több.. sokakkal egyet értek az elöttem szólók közül, akik Zendaya tehetségét vagy kisugárzását jellemezték. Rossz választás, ez a lány még nagyon gyerek.

Aaliyah 15 évesen lett híres. Ne a korra fogjuk.
2014. június 17. 15:40 #39
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2014.06.17. 15:38)
Aaliyah 15 évesen lett híres. Ne a korra fogjuk.

Nopp, nem a korra tettem a hangsúlyt. De legyen, ahogy érzed.
2014. június 17. 15:41 #40
- törölt felhasználó -    
Kíváncsi leszek erre a filmre. Szerintem Zendaya jó választás volt erre a szerepre.
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Aaliyah Aaliyah 1403.