Starity

Megjelent Lana Del Rey új albuma

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. június 17. 00:00 #21
lA-dONNA
lA-dONNA
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2930
Csatolások: 110
Azonosító: 144776
Az normális, ha hallgatom az albumot, és rendesen elsírom magam? unsure.gif blush.gif Kevés olyan embert tudok mondani, akinek a hangja, az érzelmei és a zenéje ennyire megérintene heart.gif Legjobb és leggyönyörűbb mai énekesnő, bárki bármit mond smileeee.gif
2014. június 17. 10:29 #22
- törölt felhasználó -    
mielőtt még betámadnának,hogy úgy mondok véleményt, hogy nem hallgatom meg az albumot, történt ez ugyanis, Kéti perri csodájával... EZT is meghallgattam, csak nem ment 2x, mint pepsi korongja.
Nekem az első albuma baromira tetszett mert különleges volt, annyira meg mégsem volt szomorú, hogy utána antidepresszánssal tömjem magam, de ez az album lapos... az instrumentalok baromi jók szerintem, de amikor maga az énekesnő elkezdi, szerintem megöli mindet, egy sem tudott megmaradni a fejemben, talán az albummal ugyanazon nevet viselő dal.
Nekem ez kevés, csak a helyet foglalja a gépen, de azért hagyom:D hátha még letargiába esek aztán ez fog kelleni, hogy még öngyilkos-kedvet is kapjak pluszba
2014. június 17. 10:57 #23
- törölt felhasználó -    
Lana stílusa nagyon egyedi, a dalai nem üresek, és érzem, hogy ebben az albumban sem fogok csalódni.
2014. június 17. 11:06 #24
someone99
someone99

StátuszSocial life ? I don't know her
Hozzászólás: 795
Csatolások: 0
Azonosító: 199116
hihetetlenül egyedi hangja, a dalai pedig most is csodálatosak, bár egy pöppet depis.de ilyen is kell.
2014. június 17. 12:03 #25
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde

StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
Talán még jobb, mint a Born To Die, igaz, az is elképesztően profi és egyedi volt. smileeee.gif Csodás!
2014. június 17. 12:17 #26
Lisa7003
Lisa7003
fitnessfan

StátuszNe kövesd a divatot, légy maga a divat!
Hozzászólás: 4366
Csatolások: 188
Azonosító: 151228
Lana egy nagyon egyedi előadó, az első albumáért is oda-vissza vagyok, bármikor szívesen meghallgatok, hiszen egyik dal jobb a másiknál. Különböző érzések kavarognak bennem, amikor a dalait hallgatom és csöppet sem unalmasak. Mindig tud meglepetést okozni.
Már napok óta görcsösen várom, hogy kijöjjön az új albuma és most végre elérkezett ez a nap is! biggrin.gif
2014. június 17. 13:25 #27
Earth Song
Earth Song

StátuszB2 vagyok muhahaaaaa
Hozzászólás: 867
Azonosító: 214568
Annyira szeretem heart.gif
Végre valaki, aki egyedi és nem tucat! Kicsit féltem, hogy vajon mennyire tudja megtartani mindvégig a stílusát, de nem csalódtam. Talán a Born to Die nekem is sokkal jobban tetszett, de ez van. Az Old Money pedig máris a nagy kedvencemmé vált smileeee.gif
2014. június 17. 13:29 #28
Névnélküli
Névnélküli
új tag
Hozzászólás: 16
Azonosító: 226343
Őszintén szólva nem érdekel, hogy Lana stílusa megcsinált vagy sem, mert baromi jó. Odavagyok érte teljesen, és nagyon szeretnék egyszer eljutni egy koncertjére. meghajolo.gif
Még csak egyszer hallgattam végig az albumot, de nagyon tetszik. Sötét hangulatú, depresszív, nem feltétlen 40 fokba, ragyogó napsütés mellett kell hallgatni, vagy buli előtt. biggrin.gif De le a kalappal meghajolo.gif
2014. június 17. 13:55 #29
- törölt felhasználó -    
Idézet
néhány nappal ezelőtt már kiszivárgott

És már le is töltöttem.
Áá, az Old Money, a legeslegeslegjobb dal az albumról ^^
Imádom Lanát meghajolo.gif
2014. június 17. 14:06 #30
- törölt felhasználó -    
Imádom ezt az albumot és Lanát is! smileeee.gif Le is töltöttem a telefonomra smileeee.gif
2014. június 17. 14:27 #31
- törölt felhasználó -    
ez az album hatalmas heart.gif nekem jobban bejön,mint a Born To Die,szerintem sokkal jobb lett.
az összes szám fantasztikus,de a Money Power Glory mindent visz yes.gif wub.gif
1 felhasználónak tetszik: Névnélküli
2014. június 17. 14:39 #32
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
nagyon szép lett ez a szám is biggrin.gif
2014. június 17. 14:56 #33
sarika2001
sarika2001
Hozzászólás: 3762
Azonosító: 171194
Nagyon szép hangja van és a dal is nagyon jó lett! smileeee.gif
2014. június 17. 17:35 #34
Viry
Viry
visszatérő vendég

Státusz❤‿❤Oh my God ❤‿❤
Hozzászólás: 237
Csatolások: 3
Azonosító: 208005
nagyon jó a hangja =)és jó lett
2014. június 17. 23:17 #35
- törölt felhasználó -    
Idézet (holembo @ 2014.06.17. 10:29)
mielőtt még betámadnának,hogy úgy mondok véleményt, hogy nem hallgatom meg az albumot, történt ez ugyanis, Kéti perri csodájával... EZT is meghallgattam, csak nem ment 2x, mint pepsi korongja.
Nekem az első albuma baromira tetszett mert különleges volt, annyira meg mégsem volt szomorú, hogy utána antidepresszánssal tömjem magam, de ez az album lapos... az instrumentalok baromi jók szerintem, de amikor maga az énekesnő elkezdi, szerintem megöli mindet, egy sem tudott megmaradni a fejemben, talán az albummal ugyanazon nevet viselő dal.
Nekem ez kevés, csak a helyet foglalja a gépen, de azért hagyom:D hátha még letargiába esek aztán ez fog kelleni, hogy még öngyilkos-kedvet is kapjak pluszba

Mindenki Lana legújabb albumát dicséri vagy épp kritizálja, de te kivétel nélkül ismételten felhozod Katy Perryt, akinek halovány köze sincs ehhez az egész cikkhez és az albumhoz se ! Nem veszed észre magad, hogy egyes egyedül te foglalkozol mindig olyannal, aminek semmi köze az egészhez? Mások miért nem hoznak fel ide más előadót? Szerintem erre egyszerű a válasz. Az pedig felfoghatatlan, hogy örökké azzal foglalkozol, akit a legjobban gyűlölsz.. blink.gif Hogy is van ez? Áh, na mindegy..

Az albumhoz még nem volt alkalmam. De ha már ennyire beharangozták ezt a mesterművet(?) akkor egy kis időt fordítok rá. Talán akad rajta egy pár hallgatható dal.
2014. június 18. 11:21 #36
- törölt felhasználó -    
Hú, imádom, fantasztikus! Igazából nincs rajta olyan dal, ami ne tetszene. A kedvencem a Cruel World, a Brooklyn Baby és a Florida Kilos, bár ennyi erővel az összeset felsorolhatnám, mert mind tetszik. És bár egy elég pozitív személyiség vagyok, baromira tetszik, hogy ennyire sötét és depressziós hangulatot áraszt.
2014. július 03. 15:44 #37
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Szerintem messze sokkal jobb, mint a Born To Die. Minőségben nagyban lekörözi azt. A hangja csodás az egész albumon, míg a BTD-n nem mindenhol voltam vele megelégedve, sőt szerintem a kiadatlan dalai fényévekkel jobbak, mint amik a BTD-ra kerültek, bár a Paradise-al sikerült olyan albumot is kiadni ami jobb wink.gif Én sokakkal ellentétben csak július 1.-én hallgattam meg az albumot, mivel tisztelem a legnagyobb kedvencemet, és csak akkor hallgatom meg a munkáját, ha azért már ki is adtam a nekijáró pénzt. Tele van csodás dalokkal, nem is sorolnám, inkább azt mondom, hogy a West Coast most sem tetszik, a Guns And Roses hihetetlenül unalmas, a The Other Woman meg úgy ahogy van borzalmas! Minden más vagy középszer, azaz nem is rossz, nem is jó, vagy csodás! Hangilag, zeneileg sokat fejlődött.
2014. július 11. 19:14 #38
- törölt felhasználó -    
Érdekes cikk lett. thumbsup.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok