Megjelent Lana Del Rey új albuma
2014. június 17. 00:00
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Az normális, ha hallgatom az albumot, és rendesen elsírom magam?
Kevés olyan embert tudok mondani, akinek a hangja, az érzelmei és a zenéje ennyire megérintene
Legjobb és leggyönyörűbb mai énekesnő, bárki bármit mond
2014. június 17. 10:29
mielőtt még betámadnának,hogy úgy mondok véleményt, hogy nem hallgatom meg az albumot, történt ez ugyanis, Kéti perri csodájával... EZT is meghallgattam, csak nem ment 2x, mint pepsi korongja.
Nekem az első albuma baromira tetszett mert különleges volt, annyira meg mégsem volt szomorú, hogy utána antidepresszánssal tömjem magam, de ez az album lapos... az instrumentalok baromi jók szerintem, de amikor maga az énekesnő elkezdi, szerintem megöli mindet, egy sem tudott megmaradni a fejemben, talán az albummal ugyanazon nevet viselő dal.
Nekem ez kevés, csak a helyet foglalja a gépen, de azért hagyom:D hátha még letargiába esek aztán ez fog kelleni, hogy még öngyilkos-kedvet is kapjak pluszba
Nekem az első albuma baromira tetszett mert különleges volt, annyira meg mégsem volt szomorú, hogy utána antidepresszánssal tömjem magam, de ez az album lapos... az instrumentalok baromi jók szerintem, de amikor maga az énekesnő elkezdi, szerintem megöli mindet, egy sem tudott megmaradni a fejemben, talán az albummal ugyanazon nevet viselő dal.
Nekem ez kevés, csak a helyet foglalja a gépen, de azért hagyom:D hátha még letargiába esek aztán ez fog kelleni, hogy még öngyilkos-kedvet is kapjak pluszba
2014. június 17. 10:57
Lana stílusa nagyon egyedi, a dalai nem üresek, és érzem, hogy ebben az albumban sem fogok csalódni.
2014. június 17. 12:03
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Talán még jobb, mint a Born To Die, igaz, az is elképesztően profi és egyedi volt.
Csodás!
2014. június 17. 12:17
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Lana egy nagyon egyedi előadó, az első albumáért is oda-vissza vagyok, bármikor szívesen meghallgatok, hiszen egyik dal jobb a másiknál. Különböző érzések kavarognak bennem, amikor a dalait hallgatom és csöppet sem unalmasak. Mindig tud meglepetést okozni.
Már napok óta görcsösen várom, hogy kijöjjön az új albuma és most végre elérkezett ez a nap is!
Már napok óta görcsösen várom, hogy kijöjjön az új albuma és most végre elérkezett ez a nap is!
2014. június 17. 13:25
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
Annyira szeretem
Végre valaki, aki egyedi és nem tucat! Kicsit féltem, hogy vajon mennyire tudja megtartani mindvégig a stílusát, de nem csalódtam. Talán a Born to Die nekem is sokkal jobban tetszett, de ez van. Az Old Money pedig máris a nagy kedvencemmé vált
Végre valaki, aki egyedi és nem tucat! Kicsit féltem, hogy vajon mennyire tudja megtartani mindvégig a stílusát, de nem csalódtam. Talán a Born to Die nekem is sokkal jobban tetszett, de ez van. Az Old Money pedig máris a nagy kedvencemmé vált
2014. június 17. 13:29
|
|
Névnélküliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.19. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 226343 offline
|
Őszintén szólva nem érdekel, hogy Lana stílusa megcsinált vagy sem, mert baromi jó. Odavagyok érte teljesen, és nagyon szeretnék egyszer eljutni egy koncertjére.
Még csak egyszer hallgattam végig az albumot, de nagyon tetszik. Sötét hangulatú, depresszív, nem feltétlen 40 fokba, ragyogó napsütés mellett kell hallgatni, vagy buli előtt.
De le a kalappal
Még csak egyszer hallgattam végig az albumot, de nagyon tetszik. Sötét hangulatú, depresszív, nem feltétlen 40 fokba, ragyogó napsütés mellett kell hallgatni, vagy buli előtt.
2014. június 17. 13:55
Idézet
néhány nappal ezelőtt már kiszivárgott
És már le is töltöttem.
Áá, az Old Money, a legeslegeslegjobb dal az albumról ^^
Imádom Lanát
2014. június 17. 14:06
Imádom ezt az albumot és Lanát is!
Le is töltöttem a telefonomra
2014. június 17. 14:27
ez az album hatalmas
nekem jobban bejön,mint a Born To Die,szerintem sokkal jobb lett.
az összes szám fantasztikus,de a Money Power Glory mindent visz
az összes szám fantasztikus,de a Money Power Glory mindent visz
1 felhasználónak tetszik:
Névnélküli
2014. június 17. 14:56
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Nagyon szép hangja van és a dal is nagyon jó lett!
2014. június 17. 23:17
Idézet (holembo @ 2014.06.17. 10:29)
mielőtt még betámadnának,hogy úgy mondok véleményt, hogy nem hallgatom meg az albumot, történt ez ugyanis, Kéti perri csodájával... EZT is meghallgattam, csak nem ment 2x, mint pepsi korongja.
Mindenki Lana legújabb albumát dicséri vagy épp kritizálja, de te kivétel nélkül ismételten felhozod Katy Perryt, akinek halovány köze sincs ehhez az egész cikkhez és az albumhoz se ! Nem veszed észre magad, hogy egyes egyedül te foglalkozol mindig olyannal, aminek semmi köze az egészhez? Mások miért nem hoznak fel ide más előadót? Szerintem erre egyszerű a válasz. Az pedig felfoghatatlan, hogy örökké azzal foglalkozol, akit a legjobban gyűlölsz..
Az albumhoz még nem volt alkalmam. De ha már ennyire beharangozták ezt a mesterművet(?) akkor egy kis időt fordítok rá. Talán akad rajta egy pár hallgatható dal.
2014. június 18. 11:21
Hú, imádom, fantasztikus! Igazából nincs rajta olyan dal, ami ne tetszene. A kedvencem a Cruel World, a Brooklyn Baby és a Florida Kilos, bár ennyi erővel az összeset felsorolhatnám, mert mind tetszik. És bár egy elég pozitív személyiség vagyok, baromira tetszik, hogy ennyire sötét és depressziós hangulatot áraszt.
2014. július 03. 15:44
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Szerintem messze sokkal jobb, mint a Born To Die. Minőségben nagyban lekörözi azt. A hangja csodás az egész albumon, míg a BTD-n nem mindenhol voltam vele megelégedve, sőt szerintem a kiadatlan dalai fényévekkel jobbak, mint amik a BTD-ra kerültek, bár a Paradise-al sikerült olyan albumot is kiadni ami jobb
Én sokakkal ellentétben csak július 1.-én hallgattam meg az albumot, mivel tisztelem a legnagyobb kedvencemet, és csak akkor hallgatom meg a munkáját, ha azért már ki is adtam a nekijáró pénzt. Tele van csodás dalokkal, nem is sorolnám, inkább azt mondom, hogy a West Coast most sem tetszik, a Guns And Roses hihetetlenül unalmas, a The Other Woman meg úgy ahogy van borzalmas! Minden más vagy középszer, azaz nem is rossz, nem is jó, vagy csodás! Hangilag, zeneileg sokat fejlődött.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.