Június 16-ától kapható a boltokban az énekesnő második nagylemeze, az Ultraviolence.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Lana Del Rey új albuma
2014. június 16. 19:02
2014. június 16. 19:13
|
|
VandiAM |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 3860 Csatolások: 66 Azonosító: 130677 offline
|
Az biztos, hogy sokkal érzelmesebb dalok vannak az Ultraviolence-en, mint a Born To Die-on, Lana szerintem nagyon sokat fejlődött zeneileg, pedig az első albuma is már nagyon profi volt.
2014. június 16. 19:15
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Ja, hogy még csak most
Tökre nem vagyok képben Lanát illetően, úgyhogy nem tudtam, hogy "időutazással" hallgatom-e az albumot, vagy nem. Akkor igen.
Még nem jutottam a végére, de kb. azt kaptam, amit eddig: rossznak egy dalt sem lehet mondani, uncsinak annál többet, jónak meg elvétve egyet-kettőt. A Cruel World például csodálatos. Egyébként az a baj ezekkel a dalokkal, hogy rohadt jók az alapzenék, de tényleg már-már mesterművek, és amikor elkezdődnek baromi ígéretes az egész, aztán Lana elkezd énekelni és agyoncsapja az atmoszférát, de legalábbis nagyon nem azt kapom, amire a zene alapján várnék
Még nem jutottam a végére, de kb. azt kaptam, amit eddig: rossznak egy dalt sem lehet mondani, uncsinak annál többet, jónak meg elvétve egyet-kettőt. A Cruel World például csodálatos. Egyébként az a baj ezekkel a dalokkal, hogy rohadt jók az alapzenék, de tényleg már-már mesterművek, és amikor elkezdődnek baromi ígéretes az egész, aztán Lana elkezd énekelni és agyoncsapja az atmoszférát, de legalábbis nagyon nem azt kapom, amire a zene alapján várnék
2014. június 16. 19:59
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Nem vitte túlzásba az albumborítót, tudom, ilyen a stílusa, de akkor is... A West Coast jó szám, még hallottam az albumról azon kívül kettőt, de egyik sem igazán tetszett. Általában az előadók az album promózására a legjobb dalokat rakják. Tehát ha ezek azok, akkor a többi sem lehet valami jó...
2014. június 16. 20:05
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Ahhoz képest, hogy a Born to die-on nincs egy dal, amit ne szeretnék, ezen konkrétan 3 (!!) dal tetszik; az Ultraviolence, a Brooklyn baby és az Old money, utóbbi nagyban köszönhető annak, hogy a Rómeó és Júlia az alapja egy az egyben.
A többi dal első hallásra eléggé unalmas, néhányban pedig kifejezetten irritál Lana hangja. Furcsa, mert amúgy a Born to die-ért élek-halok... lehet, hogy csak többször kell nekifutnom.
A többi dal első hallásra eléggé unalmas, néhányban pedig kifejezetten irritál Lana hangja. Furcsa, mert amúgy a Born to die-ért élek-halok... lehet, hogy csak többször kell nekifutnom.
2014. június 16. 20:07
Szinte biztos, hogy nem leszek ezzel a hozászólásommal népszerű, de szörnyen antipatikus ez a csaj.
2014. június 16. 20:11
|
|
Poppy Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.08. Hozzászólás: 199 Csatolások: 1 Azonosító: 201626 offline
|
Nem vagyok nagy fan, de ez a dal tetszik
2014. június 16. 20:13
Végre. Nem tudok mást mondani, csak azt hogy végre.
Mondjuk már sajnos kiszivárgott az egész, így nem újdonság.
Mondjuk már sajnos kiszivárgott az egész, így nem újdonság.
2014. június 16. 20:19
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
nagyon jó album lett ,szinvonalban körözi a born to die-t nagyon összetett ,Lana hangja úgy hat mintha nem is e világi lenne és szerintem pont ennek az összetettségnek és magas színvonalnak az lesz a következménye hogy nem fognak akkora slágerek ki kerülni az albumról
2014. június 16. 20:44
|
|
Adul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 541 Csatolások: 1 Azonosító: 178786 offline
|
Hihetetlen. Fantasztikus. Elbűvölő, és azt hiszem, mindent elmondtam. Szörnyen szégyellem magam, mert nagyon előítéletes voltam Lanával szemben, elsősorban a családi háttere miatt, de mióta komolyabban beleástam magam a témába, imádom Őt. Csodálatos. Áhh, a fellegekben járok.
2014. június 16. 21:32
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Courtneyy, nagyon jó választás volt a cikkbe az Old Money-t rakni, a legjobb azok közül amik csak most jelent meg hivatalosan
Bár még nem hallgattam meg az összeset, majd holnap, ha lesz időm
2014. június 16. 21:47
Az album nem sokban különbözik az előzőtől. Talán annyiban, hogy itt azért már több dalt is kénytelen voltam átskippelni' nem voltam búval*szott hangulatban.
Úgy tartják, az első album sikere az újdonságnak köszönhető, a frissességnek, a változásnak, valami újnak. A BTD az is volt. Egy új (kiemelkedő) produkció mindig a feje tetejére állítja a popvilágot. A második lemez még elevickél az első sikerének hátszelén (gyanítom, hogy ez így lesz) ám a harmadikra ez a lendület már simán el fog fogyni. Talán ezért is leszek kíváncsi a 3. lemezére. A lemez második része jobban tetszik.
Úgy tartják, az első album sikere az újdonságnak köszönhető, a frissességnek, a változásnak, valami újnak. A BTD az is volt. Egy új (kiemelkedő) produkció mindig a feje tetejére állítja a popvilágot. A második lemez még elevickél az első sikerének hátszelén (gyanítom, hogy ez így lesz) ám a harmadikra ez a lendület már simán el fog fogyni. Talán ezért is leszek kíváncsi a 3. lemezére. A lemez második része jobban tetszik.
2014. június 16. 22:28
Egyértelmű, hogy a Born To Die-t nem tudta felülmúlni. Az az album maga volt a művészet. Ettől függetlenül nekem az Ultraviolence is nagyon bejön. Első hallgatás után a legtöbb dal fura volt, szoknom kellett, de azóta mind megtetszett. Legnagyobb kedvencem a Money Power Glory - csodálatos egy dal.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: