Halálhírét keltették Demi Lovatónak
2014. június 16. 17:53
|
|
AndiSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.09. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 223976 offline
|
Végig turnézta az elmúlt 6 hónapot (és még idén mennyi vár rá) hadd engedje már meg magának, hogy ezt a pár nap szünetet úgy tölthesse el, ahogy ő akarja. Ha nem tudnak róla mit írni, akkor egyből ilyen hányingerkeltő dolgokkal kell előjönni?
Attól, hogy vannak olyan sztárok akik feltűnési viszketegségben szenvednek, és még a szabadságuk alatt sem tudnak meglenni úgy, hogy ne ők szerepeljenek mindenhol, még szerencsére akadnak Demihez hasonló sztárok, akik szeretnek elbújni.
1 felhasználónak tetszik:
Névnélküli
2014. június 16. 18:00
Idézet (DDLovato @ 2014.06.16. 17:44)
Nagy az Isten állatkertje

Teljes mértékben egyetértek!
2014. június 16. 18:09
|
|
e.maros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.29. Hozzászólás: 572 Csatolások: 4 Azonosító: 223452 offline
|
nagy fantázia, és parasztság kell ahhoz, hogy egy EMBERRŐL ilyet ki lehessen találni. nem tudom, én sosem feltételeznék senkiről (még ellenségről sem), hogy elhunyt. Ez szánalom, hogy mást nem tudnak kitalálni. ez SZÁNALMAS!
2014. június 16. 18:19
|
|
Vercsifercsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 216776 offline
|
Ahelyett, hogy másnak a halálhírét terjesszék, inkább mehetnének dolgozni, vagy suiba vagy dizsibe vagy mit tudom én, de mások életéve játszani legalább olyan vicces mint...mások életével játszani! Aki ezt teszi nagyoooooon unatkozhat!
2014. június 16. 18:45
|
|
FritzPetravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.10. Hozzászólás: 159 Csatolások: 31 Azonosító: 227399 offline
|
Ez nagyon gáz! Miért jó ez az emberekek?? o.O
2014. június 16. 19:03
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Hol van ebben a logika? Az értelem? Miért jó a rajongókat halálra rémiszteni?
„Kérlek, mutassátok ki együttérzéseteket és részvéteteket azzal, hogy kedvelitek az oldalt, és kommentáljátok a dolgot.”
Ez... Az állam, a padlót súrolta. Még ha igaz is lett volna, sem lájkoltam volna, ahogy kommentet sem hagytam volna. Nem értem, minek kell ilyen - kamu - dolognak egy oldalt csinálni!?
Lényeg, a lényeg, Demivel minden rendben, és akinek van/volt is egy kis esze, nem hitte el ezt a marhaságot. Én például most hallok először erről.
„Kérlek, mutassátok ki együttérzéseteket és részvéteteket azzal, hogy kedvelitek az oldalt, és kommentáljátok a dolgot.”
Ez... Az állam, a padlót súrolta. Még ha igaz is lett volna, sem lájkoltam volna, ahogy kommentet sem hagytam volna. Nem értem, minek kell ilyen - kamu - dolognak egy oldalt csinálni!?
Lényeg, a lényeg, Demivel minden rendben, és akinek van/volt is egy kis esze, nem hitte el ezt a marhaságot. Én például most hallok először erről.
2014. június 16. 19:05
Idézet
a magazin által említett kórház NEM létezik
Nagyon profik.
Ez a történet oda**sz.
Hát igen, sokan unatkoznak mostanság...
2014. június 16. 19:05
Hülyék.Deminél ez nem történhetett meg.Ès ez nem is volt vicces.
2014. június 16. 19:19
|
|
roxy4visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.08.03. Hozzászólás: 415 Csatolások: 15 Azonosító: 157329 offline
|
nem vagyok Demi rajongo,de azert ez mar sok...
mi az h a halalhiret terjesztik csak azert,mert par napja nem tweetel,es nem 'ad eletjelet'...
Tokom tele van ezekkel az ujsagirokkal es paparazzikkal! Es ezt csak en mondom,egy teljesen hetkoznapi ember.Akkor mit szolhat hozza ebben az esetben Demi? o.O .. szanalmasak..egszeruen szanalmasak..
mi az h a halalhiret terjesztik csak azert,mert par napja nem tweetel,es nem 'ad eletjelet'...
Tokom tele van ezekkel az ujsagirokkal es paparazzikkal! Es ezt csak en mondom,egy teljesen hetkoznapi ember.Akkor mit szolhat hozza ebben az esetben Demi? o.O .. szanalmasak..egszeruen szanalmasak..
2014. június 16. 19:25
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Egy hétig nem csiripelt Twitteren és már halottnak nyilvánítják... a történetnek ennek a részén csak nevetni tudok. De komolyan. Értem én, hogy a média világában élünk, de hogy ennyire...
Viszont az ilyeneket kitaláló emberek agyának működéséhez nekem már japán tolmács kell, mert fel nem tudom fogni, ez miért jó.
Bár akinek halálhírét keltik, állítólag sokáig él.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.