Hivatalos: Schumacher felébredt a kómából!
2014. június 16. 13:46
|
|
Poppy Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.08. Hozzászólás: 199 Csatolások: 1 Azonosító: 201626 offline
|
De jó
mihamarabbi felépülést neki
2014. június 16. 13:47
Soha egy sportolóért nem sírtam még annyit, mint érte az utóbbi hónapokban, egészen decembertől kezdve. Kimondhatatlanul örülök, hogy jobban van, képtelen vagyok elhinni, hogy ennyire erős legyen valaki.
A hét legeslegjobb híre, hogy végre magához tért, nem tudom, mikor örültem valaha ennyire egy cikknek, főleg, mert mostanság minden hülye facebook-os oldalról azt láttam, hogy szerencsétlen meghalt, csak titkolja a család. Remélem minél hamarabb láthatom majd akár a tévében, akár az interneten.
Nincs mese, élete versenyét is megnyerte.
A hét legeslegjobb híre, hogy végre magához tért, nem tudom, mikor örültem valaha ennyire egy cikknek, főleg, mert mostanság minden hülye facebook-os oldalról azt láttam, hogy szerencsétlen meghalt, csak titkolja a család. Remélem minél hamarabb láthatom majd akár a tévében, akár az interneten.
Nincs mese, élete versenyét is megnyerte.
2014. június 16. 13:47
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
e.maros, mi az h ideje volt már? (viccből volt tán kómában?)
naná h vele lesz tele minden ő egy élő legenda.
persze te titokban tartottad volna, de érted nem is imádkoznának milliók és küldenének üzeneteket a családodnak... tartoztak annyival a rajongóknak, szimpatizánsokat h közöljék a jóhírt.
Én bevallom majdnem elsírtam magam örömömben mikor olvastam. (KIcsordult pár könnycsepp) Gyerekkorom egyik legnagyobb hőse. Mondhatni rajta nőttem fel. Boldog vagyok h felébredt. Meg van a 8. világbajnoki győzelme és mindközül ez a legnagyobb
naná h vele lesz tele minden ő egy élő legenda.
persze te titokban tartottad volna, de érted nem is imádkoznának milliók és küldenének üzeneteket a családodnak... tartoztak annyival a rajongóknak, szimpatizánsokat h közöljék a jóhírt.
Én bevallom majdnem elsírtam magam örömömben mikor olvastam. (KIcsordult pár könnycsepp) Gyerekkorom egyik legnagyobb hőse. Mondhatni rajta nőttem fel. Boldog vagyok h felébredt. Meg van a 8. világbajnoki győzelme és mindközül ez a legnagyobb
2014. június 16. 13:49
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Ohh de megkönnyebbültem, még most is tiszta libabőrös vagyok
már évek óta nem követem figyelemmel a Forma-1-et, ettől függetlenül nagyon megrázott a hír, amikor megtudtam, mi történt Schumival...Mihamarabbi felépülést kívánok neki!
2014. június 16. 13:53
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Nem vagyok a rajongója, de örülök neki, hogy felébredt.
2014. június 16. 14:00
Micsoda hír! Nagyon örülök! Ha nem is lesz ezután olyan ember, mint eddig volt, van esélye felépülni. Kitartást neki és a családjának is!
2014. június 16. 14:09
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Végre! Nagyon örülök a hírenek, én konkrétan már hülyét kaptam a facebookos kamuciikkektől, most örülök neki, hogy ez hivatalos és ellenőrzőtt, nem csak valami mondavacsinált hülyeség.
2014. június 16. 14:10
|
Akhillesz98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 171308 offline
|
Valószínűleg soha nem lesz már teljesen egészséges ember.. :/
2014. június 16. 14:26
|
ESZSB_fanvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.03.11. Hozzászólás: 175 Csatolások: 10 Azonosító: 222525 offline
|
Nagyon aggódtam érte!Ez teljesen feldobott!Annyira örülök hogy le sem tudom írni.Azt hiszem mindennél jobban szeretem és én örülök itt a legjobban,a hozzátartozói után,holott millió olyan komment van itt amiben ugyanezt írják és mindenki ugyanígy gondolkodik.De éééél és még van esélyem hogy találkozzak vele!
2014. június 16. 14:31
|
|
DragonQueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 413 Csatolások: 22 Azonosító: 222685 offline
|
Pont az előbb olvastam
Nagyon örülök
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: