Berki Artúr nyerte Az ének iskoláját
2014. június 16. 19:39
|
|
Lauretta13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.10. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 227382 offline
|
Bár nem neki szurkoltam Gratula!
2014. június 16. 20:09
Elég jól énekelt, habár nekem sem ő volt a favorit, gratulálok neki!
2014. június 16. 20:42
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Kb. az utolsó 5 adásba kapcsolódtam be és nekem személy szerint Ő volt a befutó plusz Vanessza. Örülök hogy az egyik 'kedvencem' nyerte. Gratulálok neki, és remélem befog neki jönni a zenélés
2014. június 16. 22:45
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
A válogatónál leragadtam, de ott hallottam, és hát nem rossz a hangja! Grat neki, a műsort nem követtem, de, hát biztosan jó volt
2014. június 17. 11:34
|
|
Violettafan2003új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 47 Csatolások: 23 Azonosító: 226212 offline
|
Én Viviennek szurkoltam, de azért gratu!
2014. június 17. 11:53
|
|
Dorkaa8139visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.23. Hozzászólás: 151 Csatolások: 0 Azonosító: 212331 offline
|
Jani sokkal jobb volt...(y)
2014. június 17. 11:58
Mi?
A győztes zeneösztöndíjat, egymillió forintot, egy utazást és további ajándékokat kapott.
Jól van ám! Valaki szenved, éhezik, és az természetesen nem kap semmit. De ezek az ,,újgazdagék" kapnak egymillió forintot, és csomó izét. És aki mondjuk éhen döglik? Azzal mi van? És honnan vakarják össze a pénzt? Persze, hogy a szegényektől veszik el!
Én örülök, hogy ez a hülye gyerek ki mert állni a nagyközönség elé, és mutogatni a cuki pofáját, de azért ennyi mindent nem érdemel meg!
A győztes zeneösztöndíjat, egymillió forintot, egy utazást és további ajándékokat kapott.
Jól van ám! Valaki szenved, éhezik, és az természetesen nem kap semmit. De ezek az ,,újgazdagék" kapnak egymillió forintot, és csomó izét. És aki mondjuk éhen döglik? Azzal mi van? És honnan vakarják össze a pénzt? Persze, hogy a szegényektől veszik el!
Én örülök, hogy ez a hülye gyerek ki mert állni a nagyközönség elé, és mutogatni a cuki pofáját, de azért ennyi mindent nem érdemel meg!
2014. június 17. 12:09
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Semmit nem számít, a tavalyi győztesről sem hallani már semmit. Nem lehet mindenki énekes!
De én arról nem is tudtam, hogy ennyi jutalmat kap a nyertes.
Hát nem érdemli meg, még egy X-Faktor győztes csak-csak, de ez a gyerek csak elénekelgetett itt vasárnap esténként.
De én arról nem is tudtam, hogy ennyi jutalmat kap a nyertes.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: