Mi lett veled, Axl Rose?
2014. június 16. 21:24
|
|
RocketQueen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.28. Hozzászólás: 130 Csatolások: 29 Azonosító: 225057 offline
|
A rock zenében nem hiszem hogy az a lényeg hogy ki hogy néz ki engem sokkal jobban zavar hogy így elcsesznek egy király nótát
2014. június 16. 22:35
Emberek, 50 felett járó rocksztárról beszélünk, aki még szó szerint átélte a "sex, drugs, rock n' roll" korszakot! Ne várjuk, hogy úgy nézzen ki vagy énekeljen, mint 20-30 éve! Ő legalább akkor szexi volt, vannak, pl. Keith Richards, akik fiatalon se voltak éppen szépek
Ő meg hát... az a fiatalkori angyal ábrázat... :3 Elolvadok, ha meglátom! A hangjáról pedig... tény, nem megy már neki úgy, mint a régi szép időkben, DE legutóbb 2012-ben láttam őt élőben, és akkor fantasztikus volt! http://youtu.be/HUCrHW5PfuY Ez pedig szintén 2012-ből van, és szerintem az egyik legjobb YAC-verzió, Axl zseniális benne! <3 Imádom Őt!
2014. június 17. 10:40
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Tényleg sokat változott, ahhoz képest hogy mennyire csontosabb volt az arca régen, de ez semmiben nem akadályozhatja meg. A hangja ugyan olyan maradt.
2014. június 17. 16:45
|
|
Marilynmansonfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.10. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 203497 offline
|
Sajnos felette is eljárt az idő,de attól még szeretjük.
de mit műveltek a Paradise City-vel? Elképesztően ritka szar...
2014. augusztus 19. 16:43
|
|
rockparadiseúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.19. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 231809 offline
|
Szerintem a hangja nem változott semmit!,és aki ezt nem látja annak elég nagy baj van a fülével! És amúgyis nem számít éppen most hogy nézki ha valaki rajongó és TÉNYLEG rajongó akkor az el fogadja olyannak amilyen és tudd vele érvényesülni! Nekem meg ez a véleményem!
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: