Lily Allen a színész Keith Allen és a producer Alison Owen lányaként már kiskorában arról álmodozott, hogy mikor felnő, híres lesz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lily Allen mindig is híres akart lenni
2014. június 15. 19:40
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Nagyon sok kisgyerek álmodik ilyesmikről de sajnos kevésnek sikerül elérnie. Neki sikerült, és ez tiszteletre méltó mert küzdött érte. Az viszont lesokkolt, hogy már kettő gyereke van. Valahogy nem néztem volna ki belőle.
2014. június 15. 20:29
|
|
Dojcy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.03. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 51 Azonosító: 92123 offline
|
sztem ez kicsinyes, arra kellene inkább összpontosítania, hogy pénzt kap-és nem is keveset- azért, mert azt csinálja amit nagyon szeret, az hogy híres is, az még egy pozitívum, mert látszik, hogy jól is csinálja, de hát mindegy, ha ő csak azt akarja, hogy állandóan róla cikkezzenek...
2014. június 16. 09:18
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Hát,én még nem hallottam róla,és megértem,hogy nem szeretné az gyermekeit is ezen az úton látni...Hát,én sem...Mert a hírnév és a pénz nem minden.
2014. június 16. 09:47
A legtöbb lány, erről álmodozik,csak akinek nincsenek ilyen szülei annak sokkal nehezebb
2014. június 16. 22:08
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Én is szeretnék, de főleg azért, hogy klassz partykra járhassak, szép ruháim, cipőim legyenek, stb...
Bár én nem vagyok tehetséges, sajnos.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: