A napokban napvilágot látott Enrique Iglesias Bailando című videoklipjének angol nyelvű verziója.
A teljes cikkhez kattints ide!
Angolul is megjelent Enrique Iglesias videoklipje
2014. június 15. 10:05
Tetszik ez a szám, bár nekem a spanyol változat a szívem csücske
Szeretem, mikor egy számot több nyelven is feldolgoznak, hisz ahány nyelv annyi új "köntös" a dalnak.
2014. június 15. 10:10
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Nekem ez is tetszik.
2014. június 17. 18:53
|
|
timi5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 2701 Csatolások: 81 Azonosító: 211719 offline
|
én már korábban láttam ennek az angol verziónak a lyrics-es változatát
klip eleje egy kicsit más,nekem így jobban tetszik,viszont a dal angolul nem, bár lehet,h mert a spanyolt hallgattam éjjel-nappal, az a telefonom tracklistáján a leghallgatottabb szám,pedig van vagy 200 szám rajta, és mert a spanyol nyelv a kedvenc idegen nyelvem
klip eleje egy kicsit más,nekem így jobban tetszik,viszont a dal angolul nem, bár lehet,h mert a spanyolt hallgattam éjjel-nappal, az a telefonom tracklistáján a leghallgatottabb szám,pedig van vagy 200 szám rajta, és mert a spanyol nyelv a kedvenc idegen nyelvem
2014. június 20. 10:27
|
|
LocaLocaLocaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 209090 offline
|
Nagyon szeretem ez a dalt. Spanyolul nekem is jobban tetszik, de angolul azért közérthetőbb!
2014. június 23. 18:57
Angolul azért jobb,mert legalább értem ,hogy mit mondanak
De Spanyolul jobban tetszik
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: