Idézet (Mike @ 2014.08.22. 20:22)
Amúgy most nem mondtál nagyon igazságot :/ Az lehet hogy te bírod ODB-t de mostanában nem hozott nézettséget és ezért se adtak neki meccset ő az aki már kezd kiöregedni mint Tara (ő 42 évesen hagyta abba) ODB azthiszem már 17-18 éve pankrál ami nem kevés:) Na a másik ami nem volt igaz, hogy egyre jobban csökken ez nem teljesen igaz mert most megint nő a nézettség hisz a TNA már nem igazán küzd anyagi gondokkal csak minimális szinten. most pont hogy a WWE küzd anyagi gondokkal ezért dobálnak ki mindenfélét. és ezzel indokolják: Kölcségcsökkentés ellenében. Sok sikert! és így leszarják őket :/
Ha valakit nem tesznek képernyőre, nyilván nem hoz nézettséget. Nem is mondtam, hogy mostanában. Régebben ő hozta. De szerintem abban egyetértünk, hogy a TNA 2008-2012-ig volt a csúcson.
Tara teljesen más. Ahhoz képest, hogy 42 évesen hagyta abba, nagyon jól pankrált.
Most, hogy a Spike egy évet adott még a TNA-nek jól jártak, de miután lejár a szerződés, a TNA-nek nehéz lesz olyan TV-s szerződést találni, ami tényleg hozza nekik a népszerűséget. Ha én lennék valaki a TNA-ben, az egykori lányokat visszahoznám. És keresnék egy "jobb' szerződést.
Most úgy őszintén. Ha ki tudnál emelni 6 lányt, akik nagyon jók voltak, kiket mondanál? Vesd el a szeretem, nem szeretemet.
Gondolom.. A SummerSlam-et is halálra reklámozták, pedig nem volt akkora durranás..