Starity

Pankráció V.

130 oldal 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. július 21. 14:21 #1361
MrVelvetSky
MrVelvetSky
All Red Everything™

Státusz
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 1133
Csatolások: 26
Azonosító: 210689
Paige vs AJ meccse megtekinthető: itt
7:00-tól ha hallgatjátok lehet hallani, hogy Paige kérdezi AJ-t:
Are you ready? /készen állsz?/
AJ válaszol:
Yes! /igen!/
És ekkor AJ csinál egy veszélyes fogást. hmm:D
1 felhasználónak tetszik: Direction Rajongo6
2014. július 21. 14:38 #1362
- törölt felhasználó -    
Idézet (MrVelvetSky @ 2014.07.21. 14:21)
Paige vs AJ meccse megtekinthető: itt
7:00-tól ha hallgatjátok lehet hallani, hogy Paige kérdezi AJ-t:
Are you ready? /készen állsz?/
AJ válaszol:
Yes! /igen!/
És ekkor AJ csinál egy veszélyes fogást. hmm:D

annyira imádom Paige fejeléseit biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: MrVelvetSky
2014. július 22. 09:39 #1363
- törölt felhasználó -    
SPOILER
Azthiszem történelmi pillanatnak lehettünk szemtanúi:
Zack szerepelt..sőt még nyert is! rohog.gif
Mondjuk viccet félretéve elég szomorú hogy olyan szinten el van nyomva hogy ez már csodának számít pedig több van benne mint amit jelenleg hagynak neki megmutatni.
Egyébként nem volt rossz adás,a gála utáni RAW-ok általában nem szoktak rosszul sikerülni. Ami A.J és Paige meccsén történt..váratlan volt bár úgy vagyok vele hogy ezzel együtt legalább valami fordulatot is csempésztek végre ebbe a történetbe,kíváncsian várom a folytatást.
Az pedig hogy Lesnar megjelent..én személy szerint nem bánom,az más kérdés hogy erre azért az előzetesen megjelenő hírek miatt már rég számítottam. laugh.gif
Ambrose-t én nagyon bírom,még mindig úgy gondolom hogy neki kellett volna megszereznie a táskát,Seth-el sincs bajom de amiket Ambrose leművel,azok alapján sokkal érdekesebb időszak következhetett volna ha a táskát ő szerzi meg azthiszem.
2014. július 22. 11:58 #1364
- törölt felhasználó -    
Hello srácok laugh.gif Jó hírrel érkeztem, ugyanis nemrég megjelent a SummerSlam csodálatos promóciója, amely olyan szinten magával ragadott, hogy az leírhatatlan... AJ haját olyan faxán belőtték, gyönyörűbb, mint valaha... egyszerűen sugárzik *-*

Mindenki figyelmébe ajánlom biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Direction Rajongo6, MrVelvetSky
2014. július 22. 12:25 #1365
- törölt felhasználó -    
Idézet (WhiteAngel @ 2014.07.22. 09:39)
SPOILER
Azthiszem történelmi pillanatnak lehettünk szemtanúi:
Zack szerepelt..sőt még nyert is! rohog.gif 
Mondjuk viccet félretéve elég szomorú hogy olyan szinten el van nyomva hogy ez már csodának számít pedig több van benne mint amit jelenleg hagynak neki megmutatni.
[..]

Nem értem,hogy miért kell annyira "elnyomni" Zack-et?Nagyszerű pankrátor "lenne",ha nem így viselkednének vele.Állandóan mást nyomatnak akik sz*rok,már bocs a kifejezésért... de aki meg tehetséges lenne azt hagyják,nem is foglalkoznak.Azt csodálom,hogy még nem hagyta ott a WWE-t,de egy idő után biztos az lesz rolleyes.gif
2014. július 22. 15:53 #1366
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nessa123 @ 2014.07.22. 12:25)
Nem értem,hogy miért kell annyira "elnyomni" Zack-et?Nagyszerű pankrátor "lenne",ha nem így viselkednének vele.Állandóan mást nyomatnak akik sz*rok,már bocs a kifejezésért... de aki meg tehetséges lenne azt hagyják,nem is foglalkoznak.Azt csodálom,hogy még nem hagyta ott a WWE-t,de egy idő után biztos az lesz  rolleyes.gif

Cena-t nyomassák határtalanul /mintha kötelező lenne/ és ennek köszönhetően már csomóan ki nem állhassák. A többi pankrátor meg csak van... Zack is csak egy a sok közül, akit a WWE nem tisztel eléggé, pedig ért a pankrához. rolleyes.gif Anno Punk... ő a valóságban is egy szókimondó srác, így hát kevésbé meglepő, hogy ő megunta azt, hogy csak azokra az emberekre tekintenek Istenként, akik Vince papa fenekét nyalják és egyszerűen távozott a WWE-ből.
2014. július 22. 17:25 #1367
- törölt felhasználó -    
Idézet (Apriil @ 2014.07.22. 15:53)
Cena-t nyomassák határtalanul /mintha kötelező lenne/ és ennek köszönhetően már csomóan ki nem állhassák. A többi pankrátor meg csak van... Zack is csak egy a sok közül, akit a WWE nem tisztel eléggé, pedig ért a pankrához. rolleyes.gif Anno Punk... ő a valóságban is egy szókimondó srác, így hát kevésbé meglepő, hogy ő megunta azt, hogy csak azokra az emberekre tekintenek Istenként, akik Vince papa fenekét nyalják és egyszerűen távozott a WWE-ből.

Én őszintén,szerettem Cena-t,de (többször is leírtam) már nem.Nem bírom azt látni,hogy Cena a jobb,Cena az erősebb,Cena a legjobb pankrátor... És akkor hol vannak a többiek?Sehol,mert ahogy te is leírtad,nem nyalják Vince papa fenekét.És ez mire jó?Ja arra,hogy híres legyél és te legyél a szuper pankrátor és te "biztos" WWE Bajnok leszel?Az a csoda,hogy Dolph meg Randy ott van,mert ha ők elmennének... Na jó,akkor biztos nem lenne semmi,de ha Cena kilép rolleyes.gif A WWE-nek annyi lenne Cena nélkül.
2014. július 22. 18:48 #1368
- törölt felhasználó -    
Idézet (Apriil @ 2014.07.22. 11:58)
Hello srácok laugh.gif Jó hírrel érkeztem, ugyanis nemrég megjelent a SummerSlam csodálatos promóciója, amely olyan szinten magával ragadott, hogy az leírhatatlan... AJ haját olyan faxán belőtték, gyönyörűbb, mint valaha... egyszerűen sugárzik *-*

Nagyon kúúl *-* Már türelmetlenül várom smileeee.gif
És AJ valóban csodaszép heart.gif (Habár mikor nem az smileeee.gif)
2014. július 22. 18:49 #1369
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nessa123 @ 2014.07.22. 17:25)
Én őszintén,szerettem Cena-t,de (többször is leírtam) már nem.Nem bírom azt látni,hogy Cena a jobb,Cena az erősebb,Cena a legjobb pankrátor... És akkor hol vannak a többiek?Sehol,mert ahogy te is leírtad,nem nyalják Vince papa fenekét.És ez mire jó?Ja arra,hogy híres legyél és te legyél a szuper pankrátor és te "biztos" WWE Bajnok leszel?Az a csoda,hogy Dolph meg Randy ott van,mert ha ők elmennének... Na jó,akkor biztos nem lenne semmi,de ha Cena kilép  rolleyes.gif A WWE-nek annyi lenne Cena nélkül.

Én szeretem Cena-t (még most is), de nagyon igazad van meghajolo.gif meghajolo.gif
2014. július 22. 21:09 #1370
- törölt felhasználó -    
Idézet (Apriil @ 2014.07.22. 11:58)

Ezt a promót most nagyon eltalálták szerintem,sokkal látványosabb és egyben ötletesebb mint a tavalyi. laugh.gif
2014. július 23. 10:44 #1371
MrVelvetSky
MrVelvetSky
All Red Everything™

Státusz
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 1133
Csatolások: 26
Azonosító: 210689
Jó a promo mivel AJ bajnok benne ezért nagy valószínű, hogy még ott is az lesz. Paige is benne van szóval lesz köze a gálához:D
U.I: A Smackdown megint nagyon ütős lesz amúgy ezt onnan tudom, hogy kedden felveszik és akkor már lehet tudni az eredményt :S
2014. július 23. 10:49 #1372
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nessa123 @ 2014.07.22. 17:25)
Én őszintén,szerettem Cena-t,de (többször is leírtam) már nem.Nem bírom azt látni,hogy Cena a jobb,Cena az erősebb,Cena a legjobb pankrátor... És akkor hol vannak a többiek?Sehol,mert ahogy te is leírtad,nem nyalják Vince papa fenekét.És ez mire jó?Ja arra,hogy híres legyél és te legyél a szuper pankrátor és te "biztos" WWE Bajnok leszel?Az a csoda,hogy Dolph meg Randy ott van,mert ha ők elmennének... Na jó,akkor biztos nem lenne semmi,de ha Cena kilép  rolleyes.gif A WWE-nek annyi lenne Cena nélkül.

Én is szerettem Cena-t egykor nagyon, de ennek a szeretetemnek már se füstje se árnyéka...
Ahogy mondod, szerintem a mi véleményünk is hidegen hagyja a céget.
2 felhasználónak tetszik: Direction Rajongo6, MrVelvetSky
2014. július 24. 12:38 #1373
- törölt felhasználó -    
Höh?! Ezek szerint a nagy hőst is elkezdhetjük ásni?! blink.gif Hát no comment...
http://wwewrestling-news.blogspot.hu/2014/07/john-cena-ott-hagyja-wwe-t-hollywoodert.html
1 felhasználónak tetszik: Stratusfaction
2014. július 24. 13:41 #1374
- törölt felhasználó -    
A mint aranyos
P mint piciike
R mint rémisztően menő
I mint iszonyat jófej
L mint lehetőségekkel teli

J mint jószívű
E mint erős
A mint abszolút belevaló
N mint nélkülözhetetlen
E mint egyedi
T mint tapasztalt
T mint tehetséges
E mint eszméletlenül szép

M mint a díva divízió megmentője
E mint elképesztő
N mint nemes
D mint démon :3
E mint elragadóan cuki
Z mint zizi de én így imádom *o*

(Unatkoztam, remélem nem gondxdd)
2014. július 24. 14:34 #1375
- törölt felhasználó -    
Jesszusom de régi kép XD
http://kepfeltoltes.hu/140724/206820637anigif_www.kepfeltoltes.hu_.gif
2014. július 24. 15:09 #1376
- törölt felhasználó -    
Idézet (Apriil @ 2014.07.24. 12:38)
Höh?! Ezek szerint a nagy hőst is elkezdhetjük ásni?! blink.gif Hát no comment...
http://wwewrestling-news.blogspot.hu/2014/07/john-cena-ott-hagyja-wwe-t-hollywoodert.html

Höhö... Ott hagyja? blink.gif Hát mi történt?
2014. július 24. 17:09 #1377
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nessa123 @ 2014.07.24. 15:09)
Höhö... Ott hagyja?  blink.gif Hát mi történt?

pardon.gif
2014. július 24. 17:17 #1378
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nessa123 @ 2014.07.24. 15:09)
Höhö... Ott hagyja?  blink.gif Hát mi történt?

Ohh hát erre nem számítottam én se blink.gif Fogalmam sincs, hogy mi történhetett pardon.gif De ha ez igaz és tényleg ott hagyja egy időre a WWE-t, akkor egyszer vissza is kell majd térnie (mert tuti nem hagyja ott véglegesen) és remélem, hogy akkor kap egy jó kis heel karaktert smileeee.gif
2014. július 24. 17:27 #1379
- törölt felhasználó -    
Sajnos sad.gif
2014. július 24. 17:45 #1380
- törölt felhasználó -    
Idézet (DDLovato @ 2014.07.24. 17:17)
Ohh hát erre nem számítottam én se blink.gif Fogalmam sincs, hogy mi történhetett pardon.gif De ha ez igaz és tényleg ott hagyja egy időre a WWE-t, akkor egyszer vissza is kell majd térnie (mert tuti nem hagyja ott véglegesen) és remélem, hogy akkor kap egy jó kis heel karaktert smileeee.gif

Ebbe van logika think.gif Ja, jól jönne egy kemény heel Cena.
130 oldal 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!