Paige vs AJ meccse megtekinthető: itt
7:00-tól ha hallgatjátok lehet hallani, hogy Paige kérdezi AJ-t:
Are you ready? /készen állsz?/
AJ válaszol:
Yes! /igen!/
És ekkor AJ csinál egy veszélyes fogást. hmm:D
Pankráció V.
2014. július 21. 14:21
|
|
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Direction Rajongo6
2014. július 21. 14:38
Idézet (MrVelvetSky @ 2014.07.21. 14:21)
Paige vs AJ meccse megtekinthető: itt
AJ válaszol:
Yes! /igen!/
AJ válaszol:
Yes! /igen!/
annyira imádom Paige fejeléseit
MrVelvetSky
2014. július 22. 09:39
SPOILER
Azthiszem történelmi pillanatnak lehettünk szemtanúi:
Zack szerepelt..sőt még nyert is!
Mondjuk viccet félretéve elég szomorú hogy olyan szinten el van nyomva hogy ez már csodának számít pedig több van benne mint amit jelenleg hagynak neki megmutatni.
Egyébként nem volt rossz adás,a gála utáni RAW-ok általában nem szoktak rosszul sikerülni. Ami A.J és Paige meccsén történt..váratlan volt bár úgy vagyok vele hogy ezzel együtt legalább valami fordulatot is csempésztek végre ebbe a történetbe,kíváncsian várom a folytatást.
Az pedig hogy Lesnar megjelent..én személy szerint nem bánom,az más kérdés hogy erre azért az előzetesen megjelenő hírek miatt már rég számítottam.
Ambrose-t én nagyon bírom,még mindig úgy gondolom hogy neki kellett volna megszereznie a táskát,Seth-el sincs bajom de amiket Ambrose leművel,azok alapján sokkal érdekesebb időszak következhetett volna ha a táskát ő szerzi meg azthiszem.
Mondjuk viccet félretéve elég szomorú hogy olyan szinten el van nyomva hogy ez már csodának számít pedig több van benne mint amit jelenleg hagynak neki megmutatni.
Egyébként nem volt rossz adás,a gála utáni RAW-ok általában nem szoktak rosszul sikerülni. Ami A.J és Paige meccsén történt..váratlan volt bár úgy vagyok vele hogy ezzel együtt legalább valami fordulatot is csempésztek végre ebbe a történetbe,kíváncsian várom a folytatást.
Az pedig hogy Lesnar megjelent..én személy szerint nem bánom,az más kérdés hogy erre azért az előzetesen megjelenő hírek miatt már rég számítottam.
Ambrose-t én nagyon bírom,még mindig úgy gondolom hogy neki kellett volna megszereznie a táskát,Seth-el sincs bajom de amiket Ambrose leművel,azok alapján sokkal érdekesebb időszak következhetett volna ha a táskát ő szerzi meg azthiszem.
MrVelvetSky
2014. július 22. 11:58
Hello srácok
Jó hírrel érkeztem, ugyanis nemrég megjelent a SummerSlam csodálatos promóciója, amely olyan szinten magával ragadott, hogy az leírhatatlan... AJ haját olyan faxán belőtték, gyönyörűbb, mint valaha... egyszerűen sugárzik *-*
Mindenki figyelmébe ajánlom
2014. július 22. 12:25
Idézet (WhiteAngel @ 2014.07.22. 09:39)
SPOILER
[..]
[..]
Nem értem,hogy miért kell annyira "elnyomni" Zack-et?Nagyszerű pankrátor "lenne",ha nem így viselkednének vele.Állandóan mást nyomatnak akik sz*rok,már bocs a kifejezésért... de aki meg tehetséges lenne azt hagyják,nem is foglalkoznak.Azt csodálom,hogy még nem hagyta ott a WWE-t,de egy idő után biztos az lesz
MrVelvetSky
2014. július 22. 15:53
Idézet (Nessa123 @ 2014.07.22. 12:25)
Nem értem,hogy miért kell annyira "elnyomni" Zack-et?Nagyszerű pankrátor "lenne",ha nem így viselkednének vele.Állandóan mást nyomatnak akik sz*rok,már bocs a kifejezésért... de aki meg tehetséges lenne azt hagyják,nem is foglalkoznak.Azt csodálom,hogy még nem hagyta ott a WWE-t,de egy idő után biztos az lesz 
Cena-t nyomassák határtalanul /mintha kötelező lenne/ és ennek köszönhetően már csomóan ki nem állhassák. A többi pankrátor meg csak van... Zack is csak egy a sok közül, akit a WWE nem tisztel eléggé, pedig ért a pankrához.
2014. július 22. 17:25
Idézet (Apriil @ 2014.07.22. 15:53)
Cena-t nyomassák határtalanul /mintha kötelező lenne/ és ennek köszönhetően már csomóan ki nem állhassák. A többi pankrátor meg csak van... Zack is csak egy a sok közül, akit a WWE nem tisztel eléggé, pedig ért a pankrához.
Anno Punk... ő a valóságban is egy szókimondó srác, így hát kevésbé meglepő, hogy ő megunta azt, hogy csak azokra az emberekre tekintenek Istenként, akik Vince papa fenekét nyalják és egyszerűen távozott a WWE-ből.
Én őszintén,szerettem Cena-t,de (többször is leírtam) már nem.Nem bírom azt látni,hogy Cena a jobb,Cena az erősebb,Cena a legjobb pankrátor... És akkor hol vannak a többiek?Sehol,mert ahogy te is leírtad,nem nyalják Vince papa fenekét.És ez mire jó?Ja arra,hogy híres legyél és te legyél a szuper pankrátor és te "biztos" WWE Bajnok leszel?Az a csoda,hogy Dolph meg Randy ott van,mert ha ők elmennének... Na jó,akkor biztos nem lenne semmi,de ha Cena kilép
2014. július 22. 18:48
Idézet (Apriil @ 2014.07.22. 11:58)
Hello srácok
Jó hírrel érkeztem, ugyanis nemrég megjelent a SummerSlam csodálatos promóciója, amely olyan szinten magával ragadott, hogy az leírhatatlan... AJ haját olyan faxán belőtték, gyönyörűbb, mint valaha... egyszerűen sugárzik *-*
Nagyon kúúl *-* Már türelmetlenül várom
És AJ valóban csodaszép
Direction Rajongo6
2014. július 22. 18:49
Idézet (Nessa123 @ 2014.07.22. 17:25)
Én őszintén,szerettem Cena-t,de (többször is leírtam) már nem.Nem bírom azt látni,hogy Cena a jobb,Cena az erősebb,Cena a legjobb pankrátor... És akkor hol vannak a többiek?Sehol,mert ahogy te is leírtad,nem nyalják Vince papa fenekét.És ez mire jó?Ja arra,hogy híres legyél és te legyél a szuper pankrátor és te "biztos" WWE Bajnok leszel?Az a csoda,hogy Dolph meg Randy ott van,mert ha ők elmennének... Na jó,akkor biztos nem lenne semmi,de ha Cena kilép
A WWE-nek annyi lenne Cena nélkül.
Én szeretem Cena-t (még most is), de nagyon igazad van
2014. július 22. 21:09
Idézet (Apriil @ 2014.07.22. 11:58)
Ezt a promót most nagyon eltalálták szerintem,sokkal látványosabb és egyben ötletesebb mint a tavalyi.
Direction Rajongo6
2014. július 23. 10:44
|
|
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline
|
Jó a promo mivel AJ bajnok benne ezért nagy valószínű, hogy még ott is az lesz. Paige is benne van szóval lesz köze a gálához:D
U.I: A Smackdown megint nagyon ütős lesz amúgy ezt onnan tudom, hogy kedden felveszik és akkor már lehet tudni az eredményt :S
U.I: A Smackdown megint nagyon ütős lesz amúgy ezt onnan tudom, hogy kedden felveszik és akkor már lehet tudni az eredményt :S
Direction Rajongo6
2014. július 23. 10:49
Idézet (Nessa123 @ 2014.07.22. 17:25)
A WWE-nek annyi lenne Cena nélkül.
Én is szerettem Cena-t egykor nagyon, de ennek a szeretetemnek már se füstje se árnyéka...
Ahogy mondod, szerintem a mi véleményünk is hidegen hagyja a céget.
2014. július 24. 12:38
Höh?! Ezek szerint a nagy hőst is elkezdhetjük ásni?!
Hát no comment...
http://wwewrestling-news.blogspot.hu/2014/07/john-cena-ott-hagyja-wwe-t-hollywoodert.html
http://wwewrestling-news.blogspot.hu/2014/07/john-cena-ott-hagyja-wwe-t-hollywoodert.html
Stratusfaction
2014. július 24. 13:41
A mint aranyos
P mint piciike
R mint rémisztően menő
I mint iszonyat jófej
L mint lehetőségekkel teli
J mint jószívű
E mint erős
A mint abszolút belevaló
N mint nélkülözhetetlen
E mint egyedi
T mint tapasztalt
T mint tehetséges
E mint eszméletlenül szép
M mint a díva divízió megmentője
E mint elképesztő
N mint nemes
D mint démon :3
E mint elragadóan cuki
Z mint zizi de én így imádom *o*
(Unatkoztam, remélem nem gondxdd)
P mint piciike
R mint rémisztően menő
I mint iszonyat jófej
L mint lehetőségekkel teli
J mint jószívű
E mint erős
A mint abszolút belevaló
N mint nélkülözhetetlen
E mint egyedi
T mint tapasztalt
T mint tehetséges
E mint eszméletlenül szép
M mint a díva divízió megmentője
E mint elképesztő
N mint nemes
D mint démon :3
E mint elragadóan cuki
Z mint zizi de én így imádom *o*
(Unatkoztam, remélem nem gondxdd)
2014. július 24. 15:09
Idézet (Apriil @ 2014.07.24. 12:38)
Höh?! Ezek szerint a nagy hőst is elkezdhetjük ásni?!
Hát no comment...
Höhö... Ott hagyja?
2014. július 24. 17:09
Idézet (Nessa123 @ 2014.07.24. 15:09)
Höhö... Ott hagyja?
Hát mi történt?
2014. július 24. 17:17
Idézet (Nessa123 @ 2014.07.24. 15:09)
Höhö... Ott hagyja?
Hát mi történt?
Ohh hát erre nem számítottam én se
2014. július 24. 17:45
Idézet (DDLovato @ 2014.07.24. 17:17)
Ohh hát erre nem számítottam én se
Fogalmam sincs, hogy mi történhetett
De ha ez igaz és tényleg ott hagyja egy időre a WWE-t, akkor egyszer vissza is kell majd térnie (mert tuti nem hagyja ott véglegesen) és remélem, hogy akkor kap egy jó kis heel karaktert 
Ebbe van logika
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.