Idézet (Bessie @ 2014.06.16. 21:27)
Szeretném, ha a WWE-nél is bekeményítenének a női szekcióba, mert sokáig valóban limonádé volt, szinte csak töltelékadás. AJ az őrültségeivel tartalmat adott a díváknak, remélem tovább folytatódik ez a dolog.
Vince-t meg ki kéne rúgni az űrbe. Rohadtul biztonsági játékos, és az igazi élvezetet megvonja tőlünk. Újdonság kell, és az NXT-sek megadják, csak adjanak esélyt nekik.
Abszolút egyetértek,a díva divízióra továbbra is figyelmet kéne fordítani de sokkal nagyobbat mint eddig(nem tudom csak én vagyok-e ezzel így de inkább néznék több meccset mint ezt a Total Divas-t.). Paige-ben is nagy lehetőségek rejlenek de igazán nehéz ezt megmutatnia úgy hogy alig kap meccset pedig elvileg ugye most bajnok.
A.J-t amúgy imádtam és imádom most is,az ő karakterét nagyon hiányolom és szorítok hogy minél előbb láthassam újra.
Randy-t én is kedvelem még mindig,az én szememben továbbra sem vesztette hitelét,ezt túlzás lenne kijelenteni.
Kicsit sajnálom amúgy hogy a The Shield megbomlott de kétségtelen hogy előbb utóbb mindenkinek lehetőséget kell adni egyéni karrierre. Én mindhárom srácot imádom,mondjuk a legkíváncsibb Ambrose-ra lennék ha egyéniben haladna tovább.
Emellett a Wyatt Family is egy remek ötlet,ráadásul ez a bevonulódal..ezt nagyon eltalálták.
Meg aztán Rusev és Lana..csak kapna már egy igazi ellenfelet,persze ígyis szórakoztató nézni nade mostmár igazán megnézném egy nagyobb név ellen is.