Idézet (Bessie @ 2014.07.01. 11:06)
Johnt meg rendesen sajnálom. Amit vele művelnek az túl megy mindenen. Őt már csak divatból utálják és fütyülik ki. Daniel most szintén divat lett.

És itt a bajom. Hogy nem azért kéne őket szeretni vagy épp nem szeretni, hogy a többiek mit mondanak rájuk. Eleinte bírtam Johnt, de a mozdulatai és a meccsei sokszor unalmasak. Tény. Sokan mégis szerették, és ő nagyon kidolgozza a belét a WWE-nek. Ezért is erőltetik, hogy szeressék. csak a nép meg nem akarja.

De McMahon olyan hülyén próbálja lenyomni az emberek torkán.

Általában csak olvasgatok ebben a topikban, de ehhez hozzá kell szólnom, mert úgy érzem valaki végre kimondta azt, ami már az én fejemben is ott van egy ideje.
Még anno, mikor elkezdtem nézni a WWE-t John hatalmas nagy kedvencem volt - félreértés ne essék, még ma is szeretem, csak nem úgy, mint akkor. Ahhoz, hogy nem kedvelem már annyira közrejátszott az, hogy mindig mikor olyan helyzet lenne, hogy egy olyan pankrátor nyerhetné meg az övet, aki még nem birtokolta azt, vagy nagyon régen, általában "előveszik" Cena-t, hogy "Akkor is ő lesz az új bajnok." Csak azt nem veszik észre, hogy ezzel szinte megutáltatnak az emberekkel egy alapban közkedvelt és szeretett pankrátort. Azzal nem mennek semmire, ha folyton-folyvást le akarják nyomni az emberek torkán...

Bryan-ből valamikor a Tag Team Champion időszakban ábrándultam ki, nem volt valami szimpatikus, bár tény és való, hogy megérdemelte az öveket. Az már más kérdés, hogy herótom van már a folytonos Yes-yes-yes - ből...

Hihetetlenül hiányolom Punk-ot, mikor Ő volt a bajnok, minden olyan klassz volt, most meg néha elgondolkozom azon, hogy abbahagyom a WWE nézését
- aztán rájövök, hogy akkor begolyóznék.
Vagy legyen újra Randy a bajnok, de ne akarják egyből elvenni Tőle az övet, mert az úgy nagyon nem fa*sza.
De ezt a Best for the business sz*rságot akkor is abbahagyhatnák, mert kics*szettül idegesít ez az igazságtalanság, amit ezek csinálnak.