Starity

Pankráció V.

130 oldal 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. július 01. 22:02 #741
- törölt felhasználó -    
Idézet (MrVelvetSky @ 2014.07.01. 21:58)
Én: 
Velvet - szép, bombanő
Paige - vad, bombanő
Nikki - bombanő biggrin.gif
Rosa - Spanyol(szerű), bombanő biggrin.gifD

Velvet isz pitiibabaa *-*xdd
1 felhasználónak tetszik: MrVelvetSky
2014. július 01. 22:03 #742
MrVelvetSky
MrVelvetSky
All Red Everything™

Státusz
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 1133
Csatolások: 26
Azonosító: 210689
Idézet (Mini AJ @ 2014.07.01. 22:02)
Velvet isz pitiibabaa *-*xdd

igen azt kihagytam ^^ Rosa magas, Paige is Nikki közép:D
2014. július 01. 22:05 #743
- törölt felhasználó -    
Idézet (MrVelvetSky @ 2014.07.01. 22:03)
igen azt kihagytam ^^ Rosa magas, Paige is Nikki közép:D

Am szerintem JoJo több, mint biztos, hogy nincs 172... 165. MAX.
2014. július 01. 22:07 #744
- törölt felhasználó -    
Roxxi - szép és tehetséges
ODB - Szép és tehetséges
Taylor Wilde - szép és tehetséges biggrin.gif

Mike, féltél a drágámtól? biggrin.gif nem csodálom, azért elég durva dobásai, rúgásai, ütései voltak. smileeee.gif de remélem most már szereted wink.gif
2014. július 01. 22:09 #745
MrVelvetSky
MrVelvetSky
All Red Everything™

Státusz
Idézet (Mini AJ @ 2014.07.01. 22:05)

157 körül van biztos
2014. július 01. 22:09 #746
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mini AJ @ 2014.07.01. 22:05)

Helyesbítek, 157 centi az egész csaj. rohog.gif
2014. július 01. 22:09 #747
MrVelvetSky
MrVelvetSky
All Red Everything™

Státusz
Idézet (June @ 2014.07.01. 22:07)
Roxxi - szép és tehetséges
ODB - Szép és tehetséges
Taylor Wilde - szép és tehetséges biggrin.gif
Mike, féltél a drágámtól? biggrin.gif nem csodálom, azért elég durva dobásai, rúgásai, ütései voltak. smileeee.gif de remélem most már szereted wink.gif

Nem azért féltem oylan bizarr volt. Amúgy nem szeretem:DD ODB-t se csak mikor megmenti Velvetet(egyszer) Taylor Wildot se mert mindig elnyerte Velvetéktől.
2014. július 01. 22:11 #748
- törölt felhasználó -    
Idézet (MrVelvetSky @ 2014.07.01. 22:09)
Nem azért féltem oylan bizarr volt. Amúgy nem szeretem:DD ODB-t se csak mikor megmenti Velvetet(egyszer) Taylor Wildot se mert mindig elnyerte Velvetéktől.

Én annyira nem bírom Velvet bevonulását, ahogy ott rázza a popóját a kamerába. v.vxdd
2014. július 01. 22:11 #749
MrVelvetSky
MrVelvetSky
All Red Everything™

Státusz
Idézet (Mini AJ @ 2014.07.01. 22:11)
Én annyira nem bírom Velvet bevonulását, ahogy ott rázza a popóját a kamerába. v.vxdd

Majd én is úgy fogom xD jobb ha megszokod. Csak az enyém csajosabb lesz. (megint csak Kinga és Lina fogja érteni ^^)
2014. július 01. 22:13 #750
MrVelvetSky
MrVelvetSky
All Red Everything™

Státusz
Ja és már nemráz popót hanem mielőtt elkezdené azt mutatja, hogy neem és csak belép v.v
2014. július 01. 22:13 #751
- törölt felhasználó -    
Idézet (MrVelvetSky @ 2014.07.01. 22:11)
Majd én is úgy fogom xD jobb ha megszokod. Csak az enyém csajosabb lesz. (megint csak Kinga és Lina fogja érteni ^^)

Nahh az szép lesz.xDD
2014. július 01. 22:15 #752
- törölt felhasználó -    
Idézet (MrVelvetSky @ 2014.07.01. 22:09)
Nem azért féltem oylan bizarr volt. Amúgy nem szeretem:DD
Ezzel most engem bántottál meg. cray.gif
2014. július 01. 22:16 #753
- törölt felhasználó -    
Idézet (June @ 2014.07.01. 22:15)

Ezzel most engem bántottál meg. cray.gif

Szegééény.. :'(( Mike, most csúnya vagyok rád! v.v
Híjj' most látom, hogy szegény JoJo-t hogy leértékelték:/
2014. július 01. 22:19 #754
- törölt felhasználó -    
OFF: Na, lassan lépek CSAJOK!! Jóéjt. smileeee.gif
Nagyon haragszom rád Mike. cray.gif
2014. július 01. 22:24 #755
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 18945
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
Idézet (Bessie @ 2014.07.01. 11:06)

Johnt meg rendesen sajnálom. Amit vele művelnek az túl megy mindenen. Őt már csak divatból utálják és fütyülik ki. Daniel most szintén divat lett. dry.gif És itt a bajom. Hogy nem azért kéne őket szeretni vagy épp nem szeretni, hogy a többiek mit mondanak rájuk. Eleinte bírtam Johnt, de a mozdulatai és a meccsei sokszor unalmasak. Tény. Sokan mégis szerették, és ő nagyon kidolgozza a belét a WWE-nek. Ezért is erőltetik, hogy szeressék. csak a nép meg nem akarja. rolleyes.gif De McMahon olyan hülyén próbálja lenyomni az emberek torkán. 110.gif

Általában csak olvasgatok ebben a topikban, de ehhez hozzá kell szólnom, mert úgy érzem valaki végre kimondta azt, ami már az én fejemben is ott van egy ideje.
Még anno, mikor elkezdtem nézni a WWE-t John hatalmas nagy kedvencem volt - félreértés ne essék, még ma is szeretem, csak nem úgy, mint akkor. Ahhoz, hogy nem kedvelem már annyira közrejátszott az, hogy mindig mikor olyan helyzet lenne, hogy egy olyan pankrátor nyerhetné meg az övet, aki még nem birtokolta azt, vagy nagyon régen, általában "előveszik" Cena-t, hogy "Akkor is ő lesz az új bajnok." Csak azt nem veszik észre, hogy ezzel szinte megutáltatnak az emberekkel egy alapban közkedvelt és szeretett pankrátort. Azzal nem mennek semmire, ha folyton-folyvást le akarják nyomni az emberek torkán... unsure.gif Bryan-ből valamikor a Tag Team Champion időszakban ábrándultam ki, nem volt valami szimpatikus, bár tény és való, hogy megérdemelte az öveket. Az már más kérdés, hogy herótom van már a folytonos Yes-yes-yes - ből... blink.gif Hihetetlenül hiányolom Punk-ot, mikor Ő volt a bajnok, minden olyan klassz volt, most meg néha elgondolkozom azon, hogy abbahagyom a WWE nézését - aztán rájövök, hogy akkor begolyóznék. rolleyes.gif Vagy legyen újra Randy a bajnok, de ne akarják egyből elvenni Tőle az övet, mert az úgy nagyon nem fa*sza. mellow.gif
De ezt a Best for the business sz*rságot akkor is abbahagyhatnák, mert kics*szettül idegesít ez az igazságtalanság, amit ezek csinálnak. dry.gif
2 felhasználónak tetszik: MrVelvetSky, Bessie
2014. július 01. 22:34 #756
MrVelvetSky
MrVelvetSky
All Red Everything™

Státusz
Idézet (June @ 2014.07.01. 22:19)
OFF: Na, lassan lépek CSAJOK!! Jóéjt. smileeee.gif
Nagyon haragszom rád Mike. cray.gif

Jóó bocsi:D Nem utálom. De Karolci is tudja hogy utálom AJ-t és ő ennek örül mert nem csicska kis rajongó vagyok:D
2014. július 01. 22:35 #757
MrVelvetSky
MrVelvetSky
All Red Everything™

Státusz
Idézet (Lil98 @ 2014.07.01. 22:24)
Általában csak olvasgatok ebben a topikban, de ehhez hozzá kell szólnom, mert úgy érzem valaki végre kimondta azt, ami már az én fejemben is ott van egy ideje. 
Még anno, mikor elkezdtem nézni a WWE-t John hatalmas nagy kedvencem volt - félreértés ne essék, még ma is szeretem, csak nem úgy, mint akkor. Ahhoz, hogy nem kedvelem már annyira közrejátszott az, hogy mindig mikor olyan helyzet lenne, hogy egy olyan pankrátor nyerhetné meg az övet, aki még nem birtokolta azt, vagy nagyon régen, általában "előveszik" Cena-t, hogy "Akkor is ő lesz az új bajnok." Csak azt nem veszik észre, hogy ezzel szinte megutáltatnak az emberekkel egy alapban közkedvelt és szeretett pankrátort. Azzal nem mennek semmire, ha folyton-folyvást le akarják nyomni az emberek torkán...  unsure.gif Bryan-ből valamikor a Tag Team Champion időszakban ábrándultam ki, nem volt valami szimpatikus, bár tény és való, hogy megérdemelte az öveket. Az már más kérdés, hogy herótom van már a folytonos Yes-yes-yes - ből...  blink.gif Hihetetlenül hiányolom Punk-ot, mikor Ő volt a bajnok, minden olyan klassz volt, most meg néha elgondolkozom azon, hogy abbahagyom a WWE nézését - aztán rájövök, hogy akkor begolyóznék.  rolleyes.gif  Vagy legyen újra Randy a bajnok, de ne akarják egyből elvenni Tőle az övet, mert az úgy nagyon nem fa*sza.  mellow.gif 
De ezt a Best for the business sz*rságot akkor is abbahagyhatnák, mert kics*szettül idegesít ez az igazságtalanság, amit ezek csinálnak.  dry.gif

Igazad van ^^
1 felhasználónak tetszik: Lil98
2014. július 02. 07:12 #758
- törölt felhasználó -    
Szép jó reggelt Hölgyeim és Uram smileeee.gif
Ti aztán jó sokáig fenn bírtatok maradni mondhatom! Én már 21:00-kor javába aludtam olyan r*ohadt fáradt voltam biggrin.gif
Na, de mindegy is.
Julcsi még most is haragszol Mike-ra?? laugh.gif
2014. július 02. 08:13 #759
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lil98 @ 2014.07.01. 22:24)
Még anno, mikor elkezdtem nézni a WWE-t John hatalmas nagy kedvencem volt - félreértés ne essék, még ma is szeretem, csak nem úgy, mint akkor. Ahhoz, hogy nem kedvelem már annyira közrejátszott az, hogy mindig mikor olyan helyzet lenne, hogy egy olyan pankrátor nyerhetné meg az övet, aki még nem birtokolta azt, vagy nagyon régen, általában "előveszik" Cena-t, hogy "Akkor is ő lesz az új bajnok." Csak azt nem veszik észre, hogy ezzel szinte megutáltatnak az emberekkel egy alapban közkedvelt és szeretett pankrátort. Azzal nem mennek semmire, ha folyton-folyvást le akarják nyomni az emberek torkán...  unsure.gif Bryan-ből valamikor a Tag Team Champion időszakban ábrándultam ki, nem volt valami szimpatikus, bár tény és való, hogy megérdemelte az öveket. Az már más kérdés, hogy herótom van már a folytonos Yes-yes-yes - ből...  blink.gif Hihetetlenül hiányolom Punk-ot, mikor Ő volt a bajnok, minden olyan klassz volt, most meg néha elgondolkozom azon, hogy abbahagyom a WWE nézését - aztán rájövök, hogy akkor begolyóznék.  rolleyes.gif  Vagy legyen újra Randy a bajnok, de ne akarják egyből elvenni Tőle az övet, mert az úgy nagyon nem fa*sza.  mellow.gif 
De ezt a Best for the business sz*rságot akkor is abbahagyhatnák, mert kics*szettül idegesít ez az igazságtalanság, amit ezek csinálnak.  dry.gif

Sajnos mindenben igazad van.
Én is már nagyon hiányolom Punkot, nagyon jó volt amikor ő volt bajnok, imádtam a karakterét. Cenat még mindig nagyon szeretem, de mint már említettem, nagyon jól jönne neki egy Heel karakter, szegény csávó már több éve nyomja ezt az unalmas karaktert. Randy meg..én őt látnám bajnoknak, nem tudok betelni vele. spiteful.gif
2014. július 02. 08:20 #760
- törölt felhasználó -    
Hááááát... blink.gif
http://wwewrestling-news.blogspot.hu/2014/07/a-wwe-divajat-letartoztattak-bolti.html
130 oldal 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!