Starity

Pankráció V.

130 oldal 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. július 01. 09:06 #641
MrVelvetSky
MrVelvetSky
All Red Everything™

Státusz
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 1133
Csatolások: 26
Azonosító: 210689
SPOILER VESZÉLY! AKI NEM NÉZTE A RAWOT NE OLVASSA EL
Paige vs AJ:
Nagyon szomorú vagyok, hogy AJ visszanyerte az övet nála volt 295 napig és visszatért és egyből megkapta nem látom értelmét...
2014. július 01. 09:11 #642
- törölt felhasználó -    
Most már örülök, hogy Cena a bajnok.Elsőnek nem örültem annyira, de jó így látni.
1 felhasználónak tetszik: MrVelvetSky
2014. július 01. 09:12 #643
MrVelvetSky
MrVelvetSky
All Red Everything™

Státusz
Ja és csóró Nikki Stephanie már 2. alkalommal csinálja ezt vele. Egyedül volt 2 ellen :S
2014. július 01. 09:14 #644
- törölt felhasználó -    
Chris Jericho *.* De imádom a csávót, olyan jó újra látni wub.gif
3 felhasználónak tetszik: MrVelvetSky, Bessie, Lil98
2014. július 01. 09:32 #645
MrVelvetSky
MrVelvetSky
All Red Everything™

Státusz
Raw összefoglaló: http://womenwrestling.gportal.hu/gindex.php?pg=36382216&postid=1161402
tudjátok csak a női meccsek.
2014. július 01. 10:01 #646
- törölt felhasználó -    
Idézet (MrVelvetSky @ 2014.07.01. 09:06)
Paige vs AJ:
Nagyon szomorú vagyok, hogy AJ visszanyerte az övet nála volt 295 napig és visszatért és egyből megkapta nem látom értelmét...

Annyira sajnálom Paige-et.. Igazán maradhatott volna nála még az öv.. sad.gif
2014. július 01. 10:30 #647
- törölt felhasználó -    
Idézet (MrVelvetSky @ 2014.07.01. 00:00)
Rebi: Jó hír. a MITB-en a háttérben megjelent Brie és Nikki beszélgettek aztán Stephanie odament és megkérdezte, hogy Brie mit keres itt. Nikki próbálta védeni de Brie mondta, hogy csak szurkol a férjének. És, hogy épp a kedvenc videójukat nézik. Amikor Stpehaniet belelökik a pudingba. Stephanie elviteti a biztonságiakkal és megmondja Nikkinek, hogy ne jöjjön ide többet.
Sokak szerint közöttük akkora ellenségeskedés lesz, hogy a Summer Slam-en akár mérkőznek is majd *-*

Juhhí laugh.gif Tuti, hogy rohadt jó meccs lenne biggrin.gif
2014. július 01. 10:35 #648
- törölt felhasználó -    
Idézet (orangeRKO @ 2014.07.01. 09:11)
Most már örülök, hogy Cena  a bajnok.Elsőnek nem örültem annyira, de jó így látni.

Én is örülök annak, hogy John nyert smileeee.gif
2014. július 01. 11:03 #649
- törölt felhasználó -    
Ez a RAW tele volt meglepetésekkel. ohmy.gif

SPOILER
Én is szeretem Paige-t,sajnálom hogy elbukta az övet viszont A.J mindig az elsőszámú favoritom volt a dívák között így érthetően mégis örülök valamennyire ennek a fordulatnak,főképp mert reményeim szerint ebből majd kialakul végre egy jó kis feud köztük ahogy azt régebben említették. laugh.gif
Jajj és Miz visszatért( heart.gif )..és akkor még Jericho is,hát örültem nagyon. laugh.gif
Mikor Rollins befutott a táskával már én is kezdtem elhinni hogy beváltja dehát Ambrose megállíthatatlan,nem mintha nem tetszett volna ez a fordulat.
Azt nem gondoltam hogy Barett sérülése olyan mértékű hogy le is kellett adnia az öveket viszont kíváncsivá tett az ekörül kialakult helyzet,kíváncsian várom ki kaparintja meg végül az övet.
2 felhasználónak tetszik: MrVelvetSky, Lil98
2014. július 01. 11:06 #650
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (June @ 2014.06.30. 12:01)
elég szépen lesérült Randy Orton... Kicsit érdekes volt, mert Randi küzdött, míg mások az ilyen sérüléseknél összeesnek, bőgnek mint az állat, és eljátszák a hattyú halálát. biggrin.gif 
Ilyen durva vérzéseket csak a Monster's Ball match-eket szoktam látni. tongue.gif

drágaságomban hatalmas erő van ám. biggrin.gif Sokszor szinte keresztet lehetne rá vetni, annyira gyepálják, ő meg tűri, aztán egyszer csak megváltozik, és beindul. Juj de imádom az ilyen pillanatait. rohog.gif Annyira Randys biggrin.gif

Jerichot szintén imádom. hatalmas fazon a csávó, és amikor mosolyog végem. Egyszerűen gyönyörű a mosolya. Megérdemelne ő is nagyobb esélyt és sztorikat, a múltját tekintve főleg. Nem csak a jobboló szerepében kéne tündökölnie. dry.gif

Johnt meg rendesen sajnálom. Amit vele művelnek az túl megy mindenen. Őt már csak divatból utálják és fütyülik ki. Daniel most szintén divat lett. dry.gif És itt a bajom. Hogy nem azért kéne őket szeretni vagy épp nem szeretni, hogy a többiek mit mondanak rájuk. Eleinte bírtam Johnt, de a mozdulatai és a meccsei sokszor unalmasak. Tény. Sokan mégis szerették, és ő nagyon kidolgozza a belét a WWE-nek. Ezért is erőltetik, hogy szeressék. csak a nép meg nem akarja. rolleyes.gif De McMahon olyan hülyén próbálja lenyomni az emberek torkán. 110.gif
1 felhasználónak tetszik: Lil98
2014. július 01. 11:22 #651
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2014.07.01. 11:06)
drágaságomban hatalmas erő van ám. biggrin.gif Sokszor szinte keresztet lehetne rá vetni, annyira gyepálják, ő meg tűri, aztán egyszer csak megváltozik, és beindul. Juj de imádom az ilyen pillanatait. rohog.gif Annyira Randys biggrin.gif
Jerichot szintén imádom. hatalmas fazon a csávó, és amikor mosolyog végem. Egyszerűen gyönyörű a mosolya. Megérdemelne ő is nagyobb esélyt és sztorikat, a múltját tekintve főleg. Nem csak a jobboló szerepében kéne tündökölnie.  dry.gif 
Johnt meg rendesen sajnálom. Amit vele művelnek az túl megy mindenen. Őt már csak divatból utálják és fütyülik ki. Daniel most szintén divat lett. dry.gif És itt a bajom. Hogy nem azért kéne őket szeretni vagy épp nem szeretni, hogy a többiek mit mondanak rájuk. Eleinte bírtam Johnt, de a mozdulatai és a meccsei sokszor unalmasak. Tény. Sokan mégis szerették, és ő nagyon kidolgozza a belét a WWE-nek. Ezért is erőltetik, hogy szeressék. csak a nép meg nem akarja. rolleyes.gif De McMahon olyan hülyén próbálja lenyomni az emberek torkán. 110.gif

Igazad van mindenben:D
A kis cukkancs Randy mindent kibír, imádom. spiteful.gif
Jerichot meg már végre láthatom:D Még mindig jóképű.
Cenat már én is sajnálom, hú de jól jönne egy Hell karakter neki:D
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2014. július 01. 11:24 #652
- törölt felhasználó -    
Idézet (WhiteAngel @ 2014.07.01. 11:03)
Ez a RAW tele volt meglepetésekkel. ohmy.gif 
SPOILER
Én is szeretem Paige-t,sajnálom hogy elbukta az övet viszont A.J mindig az elsőszámú favoritom volt a dívák között így érthetően mégis örülök valamennyire ennek a fordulatnak,főképp mert reményeim szerint ebből majd kialakul végre egy jó kis feud köztük ahogy azt régebben említették. laugh.gif 
Jajj és Miz visszatért( heart.gif )..és akkor még Jericho is,hát örültem nagyon. laugh.gif 
Mikor Rollins befutott a táskával már én is kezdtem elhinni hogy beváltja dehát Ambrose megállíthatatlan,nem mintha nem tetszett volna ez a fordulat.
Azt nem gondoltam hogy Barett sérülése olyan mértékű hogy le is kellett adnia az öveket viszont kíváncsivá tett az ekörül kialakult helyzet,kíváncsian várom ki kaparintja meg végül az övet.

nagyon izgalmas volt, Mizt is nagyon jó érzés volt már végre látni, na meg Jerichot.Miz legyen az Ic bajnok,illik hozzá az az öv:D
2014. július 01. 11:28 #653
- törölt felhasználó -    
Idézet (orangeRKO @ 2014.07.01. 11:22)
Igazad van mindenben:D 
A kis cukkancs Randy mindent kibír, imádom.  spiteful.gif 
Jerichot meg már végre láthatom:D Még mindig jóképű. 
Cenat már én is sajnálom, hú de jól jönne egy Hell karakter neki:D

*Beleszerettem az avimba xd*
2014. július 01. 11:39 #654
- törölt felhasználó -    
Idézet (MrVelvetSky @ 2014.07.01. 00:00)
Rebi: Jó hír. a MITB-en a háttérben megjelent Brie és Nikki beszélgettek aztán Stephanie odament és megkérdezte, hogy Brie mit keres itt. Nikki próbálta védeni de Brie mondta, hogy csak szurkol a férjének. És, hogy épp a kedvenc videójukat nézik. Amikor Stpehaniet belelökik a pudingba. Stephanie elviteti a biztonságiakkal és megmondja Nikkinek, hogy ne jöjjön ide többet.
Sokak szerint közöttük akkora ellenségeskedés lesz, hogy a Summer Slam-en akár mérkőznek is majd *-*

az király biggrin.gif
2014. július 01. 11:40 #655
- törölt felhasználó -    
Idézet (DDLovato @ 2014.07.01. 10:30)
Juhhí laugh.gif  Tuti, hogy rohadt jó meccs lenne biggrin.gif

hát az biztos biggrin.gif
ha stephanie benne van az már csak jó lehet rohog.gif
2014. július 01. 12:06 #656
- törölt felhasználó -    
Idézet (MrVelvetSky @ 2014.07.01. 09:06)
Paige vs AJ:

Hah, öröm táncot járnék ha nem esne le a fejem a helyéről. monkey.gif
2014. július 01. 12:14 #657
- törölt felhasználó -    
Cena vs Brock meccs a SummerSlam-en.. istenem,de unom már, ismét feudolni fognak. dry.gif
2014. július 01. 12:20 #658
- törölt felhasználó -    
Idézet (orangeRKO @ 2014.07.01. 12:14)
Cena vs Brock meccs a  SummerSlam-en.. istenem,de unom már, ismét feudolni fognak.  dry.gif

Ne máááár... _nevet.gif Na, visszaköszön a múlt:'D R.I.P. 2012 (the best summer ever)
2014. július 01. 12:32 #659
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Idézet (orangeRKO @ 2014.07.01. 12:14)
Cena vs Brock meccs a  SummerSlam-en.. istenem,de unom már, ismét feudolni fognak.  dry.gif

Állítólag most Lesnar nem egy kis időre térne vissza, hanem több hónapig maradna. Így még lehet, hogy övet is kap. Aminél még Cena is jobb. Utálom, mikor valaki úgy kap övet, hogy egy évben vagy 2-szer tér vissza. Nem érzem ezt fairnek a többi pankrátorral szemben, akik egész évben ott vannak.
2014. július 01. 12:38 #660
- törölt felhasználó -    
Kicsit érdekesnek tartom, hogy AJ elment, mert 'terhes', aztán napokra rá visszajött 'terhesen'. 110.gif
Ha én várandós lennék, tuti nem mennék vissza, míg várom a babát.. rolleyes.gif
Lehet, hogy terhes, maximum gondterhes.. Az én is vagyok rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: MrVelvetSky, Lil98
130 oldal 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!