Spoiler
Élőben néztem az egészet, mivel ez az egyik kedvenc PPV-m, plusz rohadt kívéncsi voltam a táskameccsre.
Tag Team: Bíztam benne, hogy elvesztik az Usok az öveket, mert tehetségesek meg minden, de én jobban bírom a kissé elvont fugurákat. Főleg Harpert imádom, nagyon beteg.

Plusz már kábé 5 éve ugyanabba a felszerelésbe tolja, ha nem több. Szerintem még az atlétája is ugyanaz.

Viszont jó meccs volt, tetszett.
Paige vs Naomi Mindkét lányt nagyon tehetségesnek tartom, Naomi rohadt jó a ringben, Paige meg mindig is az volt. Igazából szerintem Vince legfőbb problémája az, hogy Paige valahogy nem olyan erős bajnok, mint AJ volt. Ez persze nem hinném, hogy Paige hibája lenne, mert jó a ringben, de ennél többet kéne promoznia. Plusz ide nagyon kéne AJ,
akin nagyon nem látszik, hogy terhes. [Punkon már inkább...] A meccs amúgy tetszett, jó volt.
Adam Rose vs Damien Sandow: Imádom Rose karaterét, a nyulát is - aki állítólag Ryder

- de nagyon látszik az, hogy nem tudnak mit kezdeni vele. Sandow meg...hagyjuk is. Tavaly táskát nyert, most meg adásról-adásra egyre hülyébbet csinálnak belőle.
Táska: Örülök, hogy Rollins nyert. Jó, Dean győzelmének jobban örültem volna, de ezt se bánom. Mostanában csak miattuk nézem az egészet. Ambrose karaktere...egy elmebeteg idióta. Hihetetlenül jól promozik, a ringben pedig ennél sokkal többet tud.
[a kedvenc Moxley mozdulatomat viszont sose fogja használni.
] Kane nem hiányzott. Nagyon nem. De úgyis folytatódni fog az Ambrose-Rollins feud.

Apropó, remélem Dean nem sérült le. Zigglert pedig nagyon imádom, de sajnálom, hogy nem kezdenek vele semmit sem.
Goldi&Stardust vs RybAxel: Cody karaktere nagyon beteg. Bár nem tudom őszintén, hogy most sírjak e, vagy nevessek, hogy az egyik kedvenc pankrátorommal ezt tették... Amúgy ez a meccs nem tudom miért volt, szerintem csak időhúzsának.
BigE vs Rusev: Rusevnek olyan szomorú kutya feje van néha. Amúgy bírom Lanat és Rusevet, de néha úgyérzem, hogy nem találnak nekik rendes ellenfelet.
Summer Rae vs Layla: Ezt Fandango miatt néztem meg.
Övek: Bíztam benne, hogy nem az lesz, amit előre jósoltak, de Cena ismét nyert.

Unom, nagyon unom. Én Brayt akartam, hogy nyerjen.