Starity

Pankráció V.

130 oldal 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. június 30. 12:03 #621
- törölt felhasználó -    
Idézet (June @ 2014.06.30. 12:01)
elég szépen lesérült Randi Orton... Kicsit érdekes volt, mert Randi küzdött, míg mások az ilyen sérüléseknél összeesnek, bőgnek mint az állat, és eljátszák a hattyú halálát. biggrin.gif 
Ilyen durva vérzéseket csak a Monster's Ball match-eket szoktam látni. tongue.gif

kitartóm :3
De imádom, már rég láttam, hogy ennyire vérzett volna valamilye, más tényleg már a halálát játszotta volna.
2014. június 30. 12:03 #622
- törölt felhasználó -    
Idézet (June @ 2014.06.30. 12:01)
elég szépen lesérült Randi Orton... Kicsit érdekes volt, mert Randi küzdött, míg mások az ilyen sérüléseknél összeesnek, bőgnek mint az állat, és eljátszák a hattyú halálát. biggrin.gif 
Ilyen durva vérzéseket csak a Monster's Ball match-eket szoktam látni. tongue.gif

hát igen,Randy kemény csávó meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2014. június 30. 12:04 #623
MrVelvetSky
MrVelvetSky
All Red Everything™

Státusz
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 1133
Csatolások: 26
Azonosító: 210689
Idézet (Bessie @ 2014.06.30. 11:56)
valaki csekkolta már a MitB-et? biggrin.gif Én még nem, nem volt rá időm. biggrin.gif

Igen teljesen előszőr képekben aztán videóval:D dailymotion.com-on fent van az összes wink.gif
2014. június 30. 12:04 #624
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beautygirl7 @ 2014.06.30. 12:03)
hát igen,Randy kemény csávó  meghajolo.gif

Csávó:3 Az:D Sajnáltam :/
2014. június 30. 12:08 #625
- törölt felhasználó -    
Idézet (orangeRKO @ 2014.06.30. 12:04)
Csávó:3 Az:D Sajnáltam :/

biggrin.gif
Én is...
2014. június 30. 12:19 #626
- törölt felhasználó -    
De örülök Seth győzelmének :3 wub.gif
2 felhasználónak tetszik: MrVelvetSky, Bessie
2014. június 30. 13:29 #627
- törölt felhasználó -    
Aki még nem látta és megnézné a Money in the Bank gáláját az ne olvassa el ezt a hozzászólásom

Én azok közé tartozom akik nem éppen elégedetten fejezték be a gála megtekintését,persze volt 1-2 aminek örültem is.

Paige vs Naomi: Ez volt az egyik olyan meccs aminek a végeredményét látva örültem mert abszolút korainak tartottam volna hogy Paige máris elveszítse az övét..máig nem értem Vince-nek állítólag mi a problémája vele,én speciel látom benne azt az egyediséget ami miatt nemhogy kevesebb de több figyelmet érdemelne..persze elismerem,Naomi is kitartó volt a meccs során de még nem érzem úgy hogy itt az ideje egy övnek nála.
Usos vs Wyatt: A Wyatt Family-t a megjelenésük óta kedvelem és ami azt illeti bár Jimmy és Jey tehetségesek,de mint bajnokok számomra unalmasak..nem bántam volna ha Erick és Luke győznek mert kíváncsi lettem volna hogyan szerepelnek bajnokként.
Bryan szereplése: Nem meccs volt de én jól szórakoztam azon ahogy beoltotta Bo-t. rohog.gif
Goldust&Stardust vs Ryback&Curtis: Őszintén szólva nem nagyon tudott lekötni ez a meccs és Cody elég..érdekes karakterét sem tudtam eddig megszokni. unsure.gif
Summer Rae vs Layla: Márcsak Layla jelenlegi karaktere miatt is abszolút semlegesen álltam ehhez a meccshez és nem is volt nagy durranás igazából számomra.
Sandow vs Adam Rose: Ez amúgy mi volt?Nem is tudom mit mondhatnék ezzel kapcsolatban rohog.gif
Langston vs Rusev: Nem is tudom miért kedvelem ennyire Rusev és Lana kettősét de valahogy ebben a paliban megvan az a karizma és erő aminek kell..viszont Langston is tehetséges,nem volt egy rossz meccs. biggrin.gif
Táskás meccs: Na ez volt az egyik aminél fogtam a fejem...oké,nem mondom hogy Rollins-al hihetetlen nagy problémáim lennének nade akkor is..eleve az hogy bejött Kane is..magától nem ment volna? Én Ambrose-nak(vagy esetleg Ziggler-nek) szurkoltam igazán..szerintem Ambrose karakterében rengeteg lehetőség rejlik,sokkal inkább az ő kezébe adtam volna a táskát de ez már persze egyéni vélemény.

és végül jött a meccs az övekért amiket Bryan adott ugye le..: Cena?Megint?...áh..én személy szerint inkább Bray-t vagy Cesaro-t mondtam volna..(Randy-t is szeretem nameg Sheamust is pl de róluk sejtettem hogy nem nyerik megxd). De Randy sérülése váratlan volt még nekem is,elég csúnya lehetett ha így vérzett. unsure.gif

Na mindegy,Rollins győzelmét se vártam de Cena győzelmére ez ugyanúgy vonatkozik.(..bár remélem hogyha már Rollins megnyerte akkor okosan használja ki a lehetőséget illetve Cena is olyan feudba kerül amit lehet majd érdekes küzdelemként értékelni.)
Mindenesetre kíváncsian várom a további fejleményeket ezután. laugh.gif
4 felhasználónak tetszik: riri17, MrVelvetSky, Lil98, Bessie
2014. június 30. 15:29 #628
- törölt felhasználó -    
Nekem van csak olyan érzésem, mintha Raisha Saeed a hangja a alapján orosz lenne? blink.gif
1 felhasználónak tetszik: MrVelvetSky
2014. június 30. 15:38 #629
MrVelvetSky
MrVelvetSky
All Red Everything™

Státusz
Idézet (June @ 2014.06.30. 15:29)
Nekem van csak olyan érzésem, mintha Raisha Saeed a hangja a alapján orosz lenne? blink.gif 

ott a wikipédia de szerintem nem az. Itt arabot játszik ezért érezheted ezt:D
2014. június 30. 15:42 #630
- törölt felhasználó -    
Idézet (MrVelvetSky @ 2014.06.30. 15:38)
Itt arabot játszik ezért érezheted ezt:D

nem, tudom, hogy nem orosz biggrin.gif
Jesszusom, te mindent tudsz? ohmy.gif Honnan tudod ezt? biggrin.gif
2014. június 30. 16:12 #631
MrVelvetSky
MrVelvetSky
All Red Everything™

Státusz
Idézet (June @ 2014.06.30. 15:42)
nem, tudom, hogy nem orosz biggrin.gif
Jesszusom, te mindent tudsz? ohmy.gif Honnan tudod ezt? biggrin.gif

Hát nemtom :3 én ilyen kis zseni vagyok:D Amúgy azért mert mondom ebben nőttem fel:D
2014. június 30. 16:34 #632
- törölt felhasználó -    
Idézet (MrVelvetSky @ 2014.06.30. 16:12)
Hát nemtom :3 én ilyen kis zseni vagyok:D Amúgy azért mert mondom ebben nőttem fel:D

jó, hogy ezen nőttél fel, de valahogyan meg kellett tanulni, emrt ez csak úgy nem megy bele az agyacskádba biggrin.gif
2014. június 30. 18:05 #633
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Spoiler

Élőben néztem az egészet, mivel ez az egyik kedvenc PPV-m, plusz rohadt kívéncsi voltam a táskameccsre.

Tag Team: Bíztam benne, hogy elvesztik az Usok az öveket, mert tehetségesek meg minden, de én jobban bírom a kissé elvont fugurákat. Főleg Harpert imádom, nagyon beteg. biggrin.gif Plusz már kábé 5 éve ugyanabba a felszerelésbe tolja, ha nem több. Szerintem még az atlétája is ugyanaz. biggrin.gif Viszont jó meccs volt, tetszett.
Paige vs Naomi Mindkét lányt nagyon tehetségesnek tartom, Naomi rohadt jó a ringben, Paige meg mindig is az volt. Igazából szerintem Vince legfőbb problémája az, hogy Paige valahogy nem olyan erős bajnok, mint AJ volt. Ez persze nem hinném, hogy Paige hibája lenne, mert jó a ringben, de ennél többet kéne promoznia. Plusz ide nagyon kéne AJ, akin nagyon nem látszik, hogy terhes. [Punkon már inkább...] A meccs amúgy tetszett, jó volt.
Adam Rose vs Damien Sandow: Imádom Rose karaterét, a nyulát is - aki állítólag Ryder blink.gif - de nagyon látszik az, hogy nem tudnak mit kezdeni vele. Sandow meg...hagyjuk is. Tavaly táskát nyert, most meg adásról-adásra egyre hülyébbet csinálnak belőle.
Táska: Örülök, hogy Rollins nyert. Jó, Dean győzelmének jobban örültem volna, de ezt se bánom. Mostanában csak miattuk nézem az egészet. Ambrose karaktere...egy elmebeteg idióta. Hihetetlenül jól promozik, a ringben pedig ennél sokkal többet tud. [a kedvenc Moxley mozdulatomat viszont sose fogja használni. sad.gif] Kane nem hiányzott. Nagyon nem. De úgyis folytatódni fog az Ambrose-Rollins feud. laugh.gif Apropó, remélem Dean nem sérült le. Zigglert pedig nagyon imádom, de sajnálom, hogy nem kezdenek vele semmit sem. sad.gif
Goldi&Stardust vs RybAxel: Cody karaktere nagyon beteg. Bár nem tudom őszintén, hogy most sírjak e, vagy nevessek, hogy az egyik kedvenc pankrátorommal ezt tették... Amúgy ez a meccs nem tudom miért volt, szerintem csak időhúzsának.
BigE vs Rusev: Rusevnek olyan szomorú kutya feje van néha. Amúgy bírom Lanat és Rusevet, de néha úgyérzem, hogy nem találnak nekik rendes ellenfelet.
Summer Rae vs Layla: Ezt Fandango miatt néztem meg. biggrin.gif
Övek: Bíztam benne, hogy nem az lesz, amit előre jósoltak, de Cena ismét nyert. rolleyes.gif Unom, nagyon unom. Én Brayt akartam, hogy nyerjen. cry.gif
2 felhasználónak tetszik: MrVelvetSky, Lil98
2014. június 30. 18:17 #634
MrVelvetSky
MrVelvetSky
All Red Everything™

Státusz
Idézet (riri17 @ 2014.06.30. 18:05)
Paige vs Naomi Mindkét lányt nagyon tehetségesnek tartom, Naomi rohadt jó a ringben, Paige meg mindig is az volt. Igazából szerintem Vince legfőbb problémája az, hogy Paige valahogy nem olyan erős bajnok, mint AJ volt. Ez persze nem hinném, hogy Paige hibája lenne, mert jó a ringben, de ennél többet kéne promoznia. Plusz ide nagyon kéne AJ, akin nagyon nem látszik, hogy terhes. [Punkon már inkább...] A meccs amúgy tetszett, jó volt.

Én is unom már Johnt pacsi *-* Amúgy Aj-n azért is nem látszhat, hogy terhes mert edz meg hát őőő izé még csak ha most sikerült akkor nem egyből lesz nagy hasa:D
Taryn viszont olyan cuki anyuka ^^
https://pbs.twimg.com/media/BhwXpl2CEAAbvHT.jpg
2014. június 30. 20:17 #635
- törölt felhasználó -    
Megéri végignézni, nem rossz. smileeee.gif
MrVelvetSky, Madisont végre elpüfölik biggrin.gif Bár már régi, de akkor is biggrin.gif
2014. június 30. 20:27 #636
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beautygirl7 @ 2014.06.30. 12:03)
hát igen,Randy kemény csávó  meghajolo.gif

Az tuti cool.gif heart.gif
2014. június 30. 20:31 #637
- törölt felhasználó -    
Idézet (MrVelvetSky @ 2014.06.30. 18:17)

Taryn viszont olyan cuki anyuka ^^

ÓÓ nagyon cukiik wub.gif wub3.gif
2014. június 30. 20:33 #638
- törölt felhasználó -    
Idézet (orangeRKO @ 2014.06.30. 12:19)
De örülök Seth győzelmének :3 wub.gif

Én is :smileeee.gif Nagyon kíváncsi vagyok mikor és hogyan akarja beváltani smileeee.gif
2014. július 01. 00:00 #639
MrVelvetSky
MrVelvetSky
All Red Everything™

Státusz
Rebi: Jó hír. a MITB-en a háttérben megjelent Brie és Nikki beszélgettek aztán Stephanie odament és megkérdezte, hogy Brie mit keres itt. Nikki próbálta védeni de Brie mondta, hogy csak szurkol a férjének. És, hogy épp a kedvenc videójukat nézik. Amikor Stpehaniet belelökik a pudingba. Stephanie elviteti a biztonságiakkal és megmondja Nikkinek, hogy ne jöjjön ide többet.
Sokak szerint közöttük akkora ellenségeskedés lesz, hogy a Summer Slam-en akár mérkőznek is majd *-*
2014. július 01. 08:54 #640
- törölt felhasználó -    
Most nézem a hétfői Rawot *.*
Úgy szurkoltam Sethnek, hogy beválltsa a táskát, de Dean megakadályozta sajnos.. Izgalmas volt:D
130 oldal 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!