Idézet (Lil98 @ 2014.12.30. 13:12)
Kiakadtam. Kezdjük a legelején. Hosszú hetek óta várom, hogy Randy visszatérjen, két helyen is olvastam, hogy az eheti adásban teszi ezt meg, szóval nagyon boldog voltam. Hajnalban fent maradtam megnézni a Raw eredményeit, az első két meccset kipipáltam, de aztán bealudtam. Ma amint felkeltem bekapcsoltam a laptopot és elindítottam a letöltést, közben pedig megnéztem a WWE.com-on az eredményeket, és itt láttam meg azokat a dolgokat, amelyek miatt totálisan kiakadtam és legszívesebben megpofoznék egy-két embert. Mi az, hogy a sztori kedvéért veszélyeztetik egy olyan pankrátort, aki okkal (!) hagyta abba ezt a sportot? Milyen emberek ezek?? Komolyan elegem van ezekből az emberekből, a sztoriírókból, Brock Lesnar-ból és pincsijéből, a Triple H & Stephanie McMahon párosból, akikből úgy látszik megint kapunk egy adagot. Ez már súrolja a
szánalom határát, sőt. Amit csináltak egy kics*szett aljas dolog volt.
Se Orton, se normális adás. Helyette pár perc Lesnar, Seth Rollins, egy magatehetetlen Christian, egy földön fekvő Edge, és végül egy John Cena, aki barátja egészsége érdekében visszahozza az Authority-t. Boldog Újévet.

Azt hiszem elgondolkozom rajta, érdemes e WWE-t nézni ...
Randy a Raw után tért vissza, valami levezetés van utána és ott. Edge tisztában van a helyzetével, arra miket csinálhat miket nem. A WWE is nagyon jól tudja, milyen szintű a sérülése. Szóval nem hiszem, hogy Edge vagy az orvosai belementek volna ebbe a dologba, ha akkora nagy lenne a baj. Amúgy szerintem a kivitelezés volt végtelen gagyi, mármint az az egész szegmens.
Szerintem jó adás volt, mármint ahhoz képest, hogy milyet szoktak csinálni évégi adának. Bryan eskü elhitette velem, de igazából lélekben már felvoltam készülve egy ilyen bejelentésre, aztán benyögi...

Remélem nem sietik el és rendesen felfog tudni épülni. De sokra nem kell számítani tőle, mindegy... Cesaroval eskü kezdeni kell valamit, mert az egyik legjobb pankrátor jelenleg. The Ascension végre debütált, az Usok meg megint bajnokok....

Jaajjjj, kifelejtettem a bajnokot is, annyira nevetséges ez az egész.

Mindig azt vártam valahogy előugrik Dean, de legalább már megtudtuk, hogy jövő héten mentőautós meccse lesz Wyatt ellen. Azt is belenyomoríthatták volna ebbe az adásba.
He's back