Starity

Pankráció V.

130 oldal 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. november 30. 10:48 #2301
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
cray.gif heart.gif
http://33.media.tumblr.com/36432f5c7d85e5c829dc5f28526d8d19/tumblr_n4mfh4E3za1qh0kauo1_250.gifhttp://33.media.tumblr.com/b3766fb776f8dd1f0810a7c039ec0a14/tumblr_n4mfh4E3za1qh0kauo2_250.gif
1 felhasználónak tetszik: Lil98
2014. december 02. 08:57 #2302
- törölt felhasználó -    
Belenéztem kicsit a RAW-ba, igazából csak a Brie& Nikki vs. AJ & Naomi meccsre voltam kíváncsi..Van egy olyan érzésem,hogy kezd Nikki és Brie egy kicsit jóban lenni, de ez még nem biztos, az is egy jel,hogy a kivetítőm ugye a régi The Bella Twins zene szólt, amit Nikki kisajátíott magának, de a kívetítőn The Bella Twins volt kiírva,és nem pl Nikki Bella & Brie Mode mert ugye ezt szokták kiírni, meg az ikrek már nem mutatkoznak úgy mit a The Bella Twins, na mindegy..Aztán amit észrevettem Nikki és Brie feletébb vidám volt a ringben, nevetgéltek egymással, majd mikor Brie azt a segcsavarást vagy mit csinálta amit régen csináltak, Nikki érdekes módon nem szólt rá, nem csinált vele, semmi olyat, kicsit hozzá ért, és mindketten röhögtek, meg a meccs előtt Nikki megölelte Brie, vagyis hátulról átkarolta, namegy kifelé a meccs végezetül, Brie ölelgette Nikki-t, Na dehogy a Bellák újra összeállnak-e valamikor azt szerintem senki sem tudja megjósolni, de amig Nikki a bajnok, addig még elvonja Brie-ről a reflektorfényt.
Amúgy mostmár biztosan tudhatjuk,hogy A.J. nem megy és nem is ment el ismét a veresége óta, mivel a Survivor Series óta mindegyik adáson feltűtn szóval kétlem,hogy elmenne, dehát enmtud megjósolni hogy aztán később mi lesz, azt tudjuk,hogy most itt van:D
2014. december 02. 15:28 #2303
- törölt felhasználó -    
Idézet (A.J.2013 @ 2014.12.02. 08:57)
Belenéztem kicsit a RAW-ba, igazából csak a Brie& Nikki vs. AJ & Naomi meccsre voltam kíváncsi..Van egy olyan érzésem,hogy kezd Nikki és Brie egy kicsit jóban lenni, de ez még nem biztos, az is egy jel,hogy a kivetítőm ugye a régi The Bella Twins zene szólt, amit Nikki kisajátíott magának, de a kívetítőn The Bella Twins volt kiírva,és nem pl Nikki Bella & Brie Mode mert ugye ezt szokták kiírni, meg az ikrek már nem mutatkoznak úgy mit a The Bella Twins, na mindegy..Aztán amit észrevettem Nikki és Brie feletébb vidám volt a ringben, nevetgéltek egymással, majd mikor Brie azt a segcsavarást vagy mit csinálta amit régen csináltak, Nikki érdekes módon nem szólt rá, nem csinált vele, semmi olyat, kicsit hozzá ért, és mindketten röhögtek, meg a meccs előtt Nikki megölelte Brie, vagyis hátulról átkarolta, namegy kifelé a meccs végezetül, Brie ölelgette Nikki-t, Na dehogy a Bellák újra összeállnak-e valamikor azt szerintem senki sem tudja megjósolni, de amig Nikki a bajnok, addig még elvonja Brie-ről a reflektorfényt.
Amúgy mostmár biztosan tudhatjuk,hogy A.J. nem megy és nem is ment el ismét a veresége óta, mivel a Survivor Series óta mindegyik adáson feltűtn szóval kétlem,hogy elmenne, dehát enmtud megjósolni hogy aztán később mi lesz, azt tudjuk,hogy most itt van:D

Ez nekem is feltűnt,hogy a régi The Bella Twins volt kiírva.
Remélem visszatérnek tag team ként is.Viszont kíváncsi leszek,hogy lesz e ennek folytatása...látszólag Bire megbocsájtott,de lehet ez nem így van rohog.gif
Nagyon nagyon nagyon örülök,hogy a pletykák végülis nem voltak igazak,és remélem még egy jó darabig marad AJ heart.gif
Ja és most viszonylag hosszú volt a meccs rohog.gif
Mostanában a sima 1-1 elleni Díva meccsek is tartanak kb 3 percig...régebben azért hosszabbak és élvezhetőbbek voltak... sleep.gif
2014. december 02. 22:36 #2304
riri17
riri17
coup d'état

A pletykák szerint lehet, hogy a Rollins elleni feudja lesz az utolsó Cenanak a WWE-ben, mivel televan sérülésekkel és már 37 éves... unsure.gif Nem bírom őt, de mindig szar, ha egy pankrátor visszavonul vagy csak pletykálnak róla..
1 felhasználónak tetszik: Tündiii
2014. december 02. 22:47 #2305
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18945
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
Idézet (riri17 @ 2014.12.02. 22:36)
A pletykák szerint lehet, hogy a Rollins elleni feudja lesz az utolsó Cenanak a WWE-ben, mivel televan sérülésekkel és már 37 éves... unsure.gif Nem bírom őt, de mindig szar, ha egy pankrátor visszavonul vagy csak pletykálnak róla..

Gondolkodtam már rajta, hogy mikor is jön el John ideje. Reménykedem, hogy nem most lesz, mert bár a legtöbben nem szeretik, nekem Ő volt az első nagy kedvencem, s azóta is kitartok mellette. Remélem, hogy nem igaz a hír ... Tudom, hogy lassan 40 lesz és, hogy nagyon sok sérülése van/volt és valószínűleg lesz, ( elég csak megnézni a fülét, látszik, hogy jó párszor el volt törve ) azért én még reménykedem abban, hogy ez is egy olyan pletyka, aminek nincs semmi alapja.
2014. december 03. 14:00 #2306
Tündiii
Tündiii
Hozzászólás: 1994
Csatolások: 228
Azonosító: 149865

Lehet, hogy nem csak pletyka, mert már sokszor látszik rajta, hogy mennyire "ki van" ettől az egésztől... Én akkor is nagyon sajnálnám ha igaz lenne. sad.gif
1 felhasználónak tetszik: riri17
2014. december 03. 14:02 #2307
Tündiii
Tündiii
Hozzászólás: 1994
Csatolások: 228
Azonosító: 149865
Idézet (riri17 @ 2014.11.27. 22:29)
Nem, nem fog visszatérni. Imádom, és azok után amiket mondott, teljes mértékben megértem mit miért tesz. Nagyon tisztelem azért, hogy végre valaki felmerte nyíltan vállalni azt, mi is történik a kulisszák mögött. Mert korántsem az amit egy-egy Raw során látsz...
It is so hard to leave—until you leave. And then it is the easiest goddamned thing in the world.
http://40.media.tumblr.com/4de8167b500fb0f3360c468a47937968/tumblr_nfdftbmBid1qzkr3vo1_500.png

Erről is lemaradtam... Miért ment el? ohmy.gif sad.gif
2014. december 03. 14:30 #2308
- törölt felhasználó -    

Ezen én is rengeteget gondolkoztam...mármint hogy mikor vonul vissza.Nekem sem a nagy kedvencem,de rossz látni,hogy visszavonul egy pankrátor,aki ráadásul a WWE Univerzumnak a nagy példaképe. mega_shok.gif
Hát nem tudom,majd úgy is ki fog derülni
2014. december 03. 17:11 #2309
riri17
riri17
coup d'état

Idézet (Tündiii @ 2014.12.03. 14:02)
Erről is lemaradtam... Miért ment el? ohmy.gif sad.gif

- Sérülések: Ryback direkt eltörte a bordáját (!) és az egész RR meccset sérülten nyomta, de ott is figyelt a fiatalabb/kisebb pankrátorokra, hogy nekik is jusson egy kis figyelem, hátha.. Olyan sérülése volt, amibe bele is halhatott volna, konkrétan az életét kockáztatta a WWE orvosai pedig le is szarták. Mindkét térde teljesen szétvan bszva mind a mai napig... Volt valami szemműtétje, nem várták meg hogy rendben legyen, ahogy a könyökénél sem. (most őszintén, szerintetek Bryan miért sérült ennyi ideig?)
-Az is zavarta, hogy nem egy csomó fiatal (Rollins, Ziggler, Cesaro, Bryan, Ambrose) nem kap elég figyelmet, pedig ő nagyon támogatta őket (Deanhez még a FCW-be is elment)
- 434 nap. Ahha. Ezen a 434 csodálatos napon bajnokként alig szerepelt main eventben. A legnagyobb álma - mint sok más pankrátornak - a main event volt a Wrestlemanian. Amit sosem kapott meg. The Rock miatt, vagyis az ilyen part-time pankrátorok miatt. Akik itt vannak másfél hónapig, azt nem is látod őket többet, max a kövi PPV-n. De neki sérülten is ott kellett lennie minden Raw alkalmával...
- Több ajándétárgya fogyott, mint Cenanak (!) de nem kapott annyi pénzt, mint ő. Ami nem hiszem, hogy fair lenne, de mindegy...

A legjobban az egészségét féltette. A WWE híres arról, hogy nem érdekli őket igazán, ha egy pankrátor levan sérülve vagy sürgetik, vagy addig várnak vele és kötelezik arra, hogy szerepeljen, míg rosszabb nem lesz.
2014. december 03. 18:00 #2310
- törölt felhasználó -    
Idézet (riri17 @ 2014.12.03. 17:11)
- Sérülések: Ryback direkt eltörte a bordáját (!) és az egész RR meccset sérülten nyomta, de ott is figyelt a fiatalabb/kisebb pankrátorokra, hogy nekik is jusson egy kis figyelem, hátha.. Olyan sérülése volt, amibe bele is halhatott volna, konkrétan az életét kockáztatta a WWE orvosai pedig le is szarták. Mindkét térde teljesen szétvan bszva mind a mai napig... Volt valami szemműtétje, nem várták meg hogy rendben legyen, ahogy a könyökénél sem. (most őszintén, szerintetek Bryan miért sérült ennyi ideig?)
-Az is zavarta, hogy nem egy csomó fiatal (Rollins, Ziggler, Cesaro, Bryan, Ambrose) nem kap elég figyelmet, pedig ő nagyon támogatta őket (Deanhez még a FCW-be is elment)
- 434 nap. Ahha. Ezen a 434 csodálatos napon bajnokként alig szerepelt main eventben. A legnagyobb álma - mint sok más pankrátornak - a main event volt a Wrestlemanian. Amit sosem kapott meg. The Rock miatt, vagyis az ilyen part-time pankrátorok miatt. Akik itt vannak másfél hónapig, azt nem is látod őket többet, max a kövi PPV-n. De neki sérülten is ott kellett lennie minden Raw alkalmával...
- Több ajándétárgya fogyott, mint Cenanak (!) de nem kapott annyi pénzt, mint ő. Ami nem hiszem, hogy fair lenne, de mindegy...
A legjobban az egészségét féltette. A WWE híres arról, hogy nem érdekli őket igazán, ha egy pankrátor levan sérülve vagy sürgetik, vagy addig várnak vele és kötelezik arra, hogy szerepeljen, míg rosszabb nem lesz.

Komolyan mondom ezek után már meg sem lepődöm azon, hogy nem akar visszamenni a WWE-hez, pedig tényleg nagyon nagyon hiányzik. Amikor a videóit nézem, néha szó szerint a sírógörcs jön rám sad.gif heart.gif
2014. december 03. 18:51 #2311
- törölt felhasználó -    
Idézet (riri17 @ 2014.12.03. 17:11)

Szégyen a WWE... box2.gif
2014. december 04. 17:48 #2312
viktoria333
viktoria333
visszatérő vendég
Hozzászólás: 166
Csatolások: 4
Azonosító: 205487
Idézet (WWEBella @ 2014.11.24. 14:33)
Most,hogy Nikki nyert,felvetül a kérdés hogy AJ vajon tényleg elmegy e vagy sem?!  unsure.gif 
wub.gif  heart.gif
https://31.media.tumblr.com/f421bad1560e75ded387a37909ffbb54/tumblr_nfizihissO1sas251o1_500.jpg

Én nagyon örülök annak hogy Nikki a díva bajnok de annak visznt nem örülnék ha AJ. elmenne! mellow.gif
2014. december 05. 18:51 #2313
- törölt felhasználó -    
Hétfőn adják át a Slammy díjakat.
Meg kell mondjam,idén elég kevés választási lehetőség lesz az adott "témáknál".Például a legjobb meccs,itt fogalmam sincsen hogy ki nyerhet,mert nem nagyon emlékszek értelmes és izgalmas meccsekre,de talán azok a meccsek lesznek jelölve amelyikbe benne van Cena és Ziggler...de nem biztos think.gif
A "LOL" moment szerintem egyértelműen Damien lesz,vagyis remélem.Akármennyire utálom,vicces ahogy utánozza Miz-t rohog.gif
De ami a legjobban érdekel az a Legjobb Díva díj.Itt örülnék,ha a Bellák közül kerülne ki valamelyikük,de nagyon esélyes szerintem AJ és Paige(?!) is.
2014. december 06. 09:23 #2314
MrVelvetSky
MrVelvetSky
All Red Everything™

Státusz
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 1133
Csatolások: 26
Azonosító: 210689
http://luchawrestling.weebly.com
lehet jelentkezni:)
2014. december 06. 12:25 #2315
- törölt felhasználó -    
Na és ezt tudtátok? Szánalmas WWE!!
1 felhasználónak tetszik: MrVelvetSky
2014. december 06. 12:57 #2316
- törölt felhasználó -    
Idézet (icecream78 @ 2014.12.06. 12:25)
Szánalmas WWE!!

Ezért nézz TNA-t biggrin.gif
2014. december 06. 16:48 #2317
MrVelvetSky
MrVelvetSky
All Red Everything™

Státusz
Idézet (WWEBella @ 2014.12.02. 15:28)
Ez nekem is feltűnt,hogy a régi The Bella Twins volt kiírva.
Remélem visszatérnek tag team ként is.Viszont kíváncsi leszek,hogy lesz e ennek folytatása...látszólag Bire megbocsájtott,de lehet ez nem így van  rohog.gif 
Nagyon nagyon nagyon örülök,hogy a pletykák végülis nem voltak igazak,és remélem még egy jó darabig marad AJ  heart.gif 
Ja és most viszonylag hosszú volt a meccs  rohog.gif 
Mostanában a sima 1-1 elleni Díva meccsek is tartanak kb 3 percig...régebben azért hosszabbak és élvezhetőbbek voltak... sleep.gif

Nincs teljesen igazad. Régen nagyon elpazarolták a dívákat a meccsekben mármint így 2010-2012 környékén. 2 perc volta meccs és abban a bevonulás is benne volt szóval kb 2 leütés aztán az egyik megcsinálta a kivégzőt. Most szerintem elég élvezhetőek a meccsek inkább arra mennek, hogy ne tudd követni mi jön szerintem jobbak lennének ha hosszabbak lennének de mivel nem férnek bele a műsor időbe ezért persze, hogy az ő idejükből vesznek el. Nézd a TNA-t. Ott egy női meccs 1-1 ellen 5 perc minimum. Gáláról nem is beszélve. Steel Cage meccseik vannak, fegyveres meccsek. Ladder meccs és sok egyéb:) Jobban megbecsülik őket ott.
2014. december 06. 16:57 #2318
- törölt felhasználó -    
Idézet (MrVelvetSky @ 2014.12.06. 16:48)
Nincs teljesen igazad. Régen nagyon elpazarolták a dívákat a meccsekben mármint így 2010-2012 környékén. 2 perc volta  meccs és abban a bevonulás is benne volt szóval kb 2 leütés aztán az egyik megcsinálta a kivégzőt. Most szerintem elég élvezhetőek a meccsek inkább arra mennek, hogy ne tudd követni mi jön szerintem jobbak lennének ha hosszabbak lennének de mivel nem férnek bele a műsor időbe ezért persze, hogy az ő idejükből vesznek el. Nézd a TNA-t. Ott egy női meccs 1-1 ellen 5 perc minimum. Gáláról nem is beszélve. Steel Cage meccseik vannak, fegyveres meccsek. Ladder meccs és sok egyéb:) Jobban megbecsülik őket ott.

Igen ebben igazad van,hogy most inkább arra mennek hogy ne lehessen követni.
Igen sajnos szinte míndíg a dívák meccsiből faragnak le elég sok időt.Például itt a Survivor Series Nikki és AJ meccse is 30 másodpercre volt írva(vagy kevesebb).
Tervezem már egy ideje hogy belenézek,de sose jutottam el odáig rohog.gif
2014. december 06. 17:08 #2319
- törölt felhasználó -    
Idézet (MrVelvetSky @ 2014.12.06. 16:48)
Nézd a TNA-t. Ott egy női meccs 1-1 ellen 5 perc minimum. Gáláról nem is beszélve. Steel Cage meccseik vannak, fegyveres meccsek. Ladder meccs és sok egyéb:) Jobban megbecsülik őket ott.

Ezt tartom és osztom, viszont nincsen olyan sok Knockout-ja a TNA-nek, mint a WWE-nek dívája.. Jóval kevesebben vannak a TNA-sok, szám szerint 10-en. Ez valóban nem sok, viszont akik ott vannak azok egyéniségek.
Nem mondom azt, hogy a WWE-ben nincsenek, de vannak olyan nők, akivel már nem tudnak mit kezdeni. Layla, csak hogy egyet említsek. A LayCool után konkrétan eltűnt és szerintem csak azért nem teszik ki őt, mert szép és megnyerte a 2006-os Diva Search-ot...
Viszont az nagyon igaz, hogy a rajongók sokkal jobb sztorikat tudnának csinálni.
2014. december 06. 17:24 #2320
MrVelvetSky
MrVelvetSky
All Red Everything™

Státusz
Idézet (June @ 2014.12.06. 17:08)
Jóval kevesebben vannak a TNA-sok, szám szerint 10-en. Ez valóban nem sok, viszont akik ott vannak azok egyéniségek.
Nem mondom azt, hogy a WWE-ben nincsenek, de vannak olyan nők, akivel már nem tudnak mit kezdeni. Layla, csak hogy egyet említsek. A LayCool után konkrétan eltűnt és szerintem csak azért nem teszik ki őt, mert szép és megnyerte a 2006-os Diva Search-ot...
Viszont az nagyon igaz, hogy a rajongók sokkal jobb sztorikat tudnának csinálni.

Layla-val igazából az a baj, hogy a térde nagyon sérülékeny és ezért nem pankrál sokat. Azért marad a szervezetben mert a ringbéli tudása elég jó és nem szokott hibázni. Szóval Natalya, AJ és még sokan mások példát vehetnének tőle amiért nem hibázik. Én Tamina-t tartom 'feleslegesnek' nagyon keveset szerepel nem igazán díva alkat nem is olyan szép és csak elveszi a helyet a feltörekvő egyéniségektől az NXT-ben. Charlotte és Sasha Banks nemsokára debutálhatnának a WWE-ben de nincs hely számukra. És akkor ilyenek foglalják el előllük akik nem tudnak izgalmas meccset összerakni. pl Paige vs Tamina halál unalmas volt és tudtam, hogy Paige nyer. MIközben a Natalya vs Charlotte nézettségi rekordot döntött és bekerült a top 100 meccsbe ami NEM csak erre az évre vonatkozik.
130 oldal 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!