Starity

Pankráció V.

130 oldal 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. november 15. 20:27 #2221
- törölt felhasználó -    
srácok, megírtam a várva várt véleményemet a drágalátos AJ Lee-tekről! a nagy fanjai elfognak szomorodni rajta, de hát ez a szitu. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Sztárok Rajongói39
2014. november 16. 07:45 #2222
- törölt felhasználó -    
Idézet (Apriiiil @ 2014.11.15. 20:27)
srácok, megírtam a várva várt véleményemet a drágalátos AJ Lee-tekről! a nagy fanjai elfognak szomorodni rajta, de hát ez a szitu. smileeee.gif

Tetszik a véleményed róla, igazad van..
2014. november 16. 11:56 #2223
- törölt felhasználó -    
Az én álláspontom az hogy olyasmikbe kötöttél bele aminek nincs igazán értelme. Azért nem tiszteli a rajongóit mert nem a nagy nyilvánosság előtt ment férjhez?Más is csinálta már így,többször fordult elő eltitkolt esküvő ami később derült csak ki,őket mégsem érték ilyen vádak,nem kötelessége minden pillanatát megosztani akkor sem ha ismert,szerintem ez egyáltalán nem elvárható(..főképp,hogy az esküvő az egyik ami a legmeghatározóbb pillanat egy nő életében,teljesen érthető ha nem feltétlen akarja felhívni magára a figyelmet azzal hogy bejelenti hanem szép csendben,esetlegesen szűk családi körben éli át az életének ezen pillanatát.) Azt megint nem értem hogy mi az hogy élvezze a rivaldafényt vagy tegyen úgy..miért? Miért kéne bármit is megjátszania?Valaki egyébként sem amiatt lesz sztár mert valamilyen a viselkedése illetve mennyit szerepel a médiában hanem a munkássága és az elért eredményei miatt(Aki csak a viselkedése miatt válik ismerté az megint más kategória,de ő tett le az asztalra mondjuk annyit azért hogy ne merüljön fel az ő esetében ez).

"élőhalott fiús imidzsét"
??.Oké,mindegy.

"kikezdek az összes népszerű pankrátorral"

Az akkori karakteréhez tartozott ez,story,nem több,nem ő találta ki.

"senki sem tökéletes, még a világszép, okos, fiús és szerény AJ Lee sem"

Szerintem ezt senki nem is állította,mindenkinek vannak hibái,ez tény és való.

Összegezve én abszolút nem tudok egyetérteni a véleményeddel,röviden,1-2 dolog kiemelésével indokoltam is miért,de nem várom el senkitől hogy egyetértsen természetesen velem,én azt is elfogadom hogy te már nem szereted,csak én is reagálni akartam azokra amiket ott leírtál. Úgyhogy ennyit tudnék mondani,de ez semmiképp sem ellened szólt,csak a véleményedre érveltem én is a magam módján. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Lil98
2014. november 16. 20:00 #2224
- törölt felhasználó -    
Idézet (WhiteAngel @ 2014.11.16. 11:56)
Az én álláspontom az hogy olyasmikbe kötöttél bele aminek nincs igazán értelme. Azért nem tiszteli a rajongóit mert nem a nagy nyilvánosság előtt ment férjhez?Más is csinálta már így,többször fordult elő eltitkolt esküvő ami később derült csak ki,őket mégsem érték ilyen vádak,nem kötelessége minden pillanatát megosztani akkor sem ha ismert,szerintem ez egyáltalán nem elvárható(..főképp,hogy az esküvő az egyik ami a legmeghatározóbb pillanat egy nő életében,teljesen érthető ha nem feltétlen akarja felhívni magára a figyelmet azzal hogy bejelenti hanem szép csendben,esetlegesen szűk családi körben éli át az életének ezen pillanatát.) Azt megint nem értem hogy mi az hogy élvezze a rivaldafényt vagy tegyen úgy..miért? Miért kéne bármit is megjátszania?Valaki egyébként sem amiatt lesz sztár mert valamilyen a viselkedése illetve mennyit szerepel a médiában hanem a munkássága és az elért eredményei miatt(Aki csak a viselkedése miatt válik ismerté az megint más kategória,de ő tett le az asztalra mondjuk annyit azért hogy ne merüljön fel az ő esetében ez).
"élőhalott fiús imidzsét"
??.Oké,mindegy.
"kikezdek az összes népszerű pankrátorral"
Az akkori karakteréhez tartozott ez,story,nem több,nem ő találta ki.
"senki sem tökéletes, még a világszép, okos, fiús és szerény AJ Lee sem"
Szerintem ezt senki nem is állította,mindenkinek vannak hibái,ez tény és való.
Összegezve én abszolút nem tudok egyetérteni a véleményeddel,röviden,1-2 dolog kiemelésével indokoltam is miért,de nem várom el senkitől hogy egyetértsen természetesen velem,én azt is elfogadom hogy te már nem szereted,csak én is reagálni akartam azokra amiket ott leírtál. Úgyhogy ennyit tudnék mondani,de ez semmiképp sem ellened szólt,csak a véleményedre érveltem én is a magam módján. smileeee.gif

Mielőtt félreértenél leszögezem, tiszteletben tartom az érveidet, de engedd meg, hogy leírjam, mit miért írtam.

"nem kötelessége minden pillanatát megosztani akkor sem ha ismert" ~ nem azt írtam, hogy élete minden pillanatáról számoljon be, hanem külön kiemeltem hogy a jelentősebb dolgokról, nehogy azt hidd, hogy azt írtam ossza meg velünk mikor volt el WC-n utoljára. laugh.gif

"...de ő tett le az asztalra..." ~ más WWE-díva is tehetne le az asztalra, csak az a bibi, hogy a WWE-s okosok nem engedik, mert ők sajnos elnyomás alatt vannak és AJ-n kívül senki más nem kerülhet a középpontba, de ez van, a WWE gondolom ezt hívja egyenlőségnek.

pardon.gif
2014. november 16. 20:38 #2225
- törölt felhasználó -    
Idézet (Apriiiil @ 2014.11.16. 20:00)
nem azt írtam, hogy élete minden pillanatáról számoljon be, hanem külön kiemeltem hogy a jelentősebb dolgokról, nehogy azt hidd, hogy azt írtam ossza meg velünk mikor volt el WC-n utoljára. laugh.gif 
"...de ő tett le az asztalra..." ~ más WWE-díva is tehetne le az asztalra, csak az a bibi, hogy a WWE-s okosok nem engedik, mert ők sajnos elnyomás alatt vannak és AJ-n kívül senki más nem kerülhet a középpontba, de ez van, a WWE gondolom ezt hívja egyenlőségnek.
pardon.gif

Természetesen én sem akartam úgy érteni egyébként hogy tényleg minden másodpercet megoszthatna. laugh.gif
Viszont ezen állításomnál én mégis nagyjából tartom a saját álláspontom mert én úgy érzem hogy az esküvő az egyik olyan dolog az életben ami kicsit személyesebb..amin bőven elég ha ott van a pár és a hozzájuk legközelebb álló családtagok és barátok.. ez egy olyan dolog hogyha valaki örömmel éli át ezt a pillanatot is a nagy nyilvánosság előtt akkor oké de nem mindenki van ezzel így,van aki elvonulva,a kíváncsi tekintetek elől meghúzódva akarja kimondani az igent,én szerintem ezt meg lehet érteni.
Viszont,tény és való,valóban elnyom a WWE nem egy dívát,ebben teljesen igazad van,de egyet azért ne feledjünk. Ez a cég sara,nem A.J saját döntése,ő bekerült ebbe a körforgásba,teszi amit kell,de az hogy más díva is lehetőséget kapjon ténylegesen a vezetőségen,a kreatívosokon múlik leginkább(akik sajnos nem fordítanak elég figyelmet néhány emberre,ez így van.)Mindenesetre a véleményünk eltérő,de ez így természetes. smileeee.gif
2014. november 17. 18:28 #2226
- törölt felhasználó -    
Idézet (WhiteAngel @ 2014.11.16. 20:38)
Természetesen én sem akartam úgy érteni egyébként hogy tényleg minden másodpercet megoszthatna. laugh.gif 
Viszont ezen állításomnál én mégis nagyjából tartom a saját álláspontom mert én úgy érzem hogy az esküvő az egyik olyan dolog az életben ami kicsit személyesebb..amin bőven elég ha ott van a pár és a hozzájuk legközelebb álló családtagok és barátok.. ez egy olyan dolog hogyha valaki örömmel éli át ezt a pillanatot is a nagy nyilvánosság előtt akkor oké de nem mindenki van ezzel így,van aki elvonulva,a kíváncsi tekintetek elől meghúzódva akarja kimondani az igent,én szerintem ezt meg lehet érteni.
Viszont,tény és való,valóban elnyom a WWE nem egy dívát,ebben teljesen igazad van,de egyet azért ne feledjünk. Ez a cég sara,nem A.J saját döntése,ő bekerült ebbe a körforgásba,teszi amit kell,de az hogy más díva is lehetőséget kapjon ténylegesen a vezetőségen,a kreatívosokon múlik leginkább(akik sajnos nem fordítanak elég figyelmet néhány emberre,ez így van.)Mindenesetre a véleményünk eltérő,de ez így természetes. smileeee.gif

hát azt gondoltam, hogy nem AJ döntése... rohog.gif
mindegy, akkor nagyjából megdumáltuk. beer.gif
2014. november 18. 17:12 #2227
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
okay....
http://31.media.tumblr.com/c635be8d2bac3f3baa65447baba798c8/tumblr_mnhv2sLRuB1qk6omfo1_500.gifhttp://38.media.tumblr.com/f57113e64d6fbef633094cb3abfe9740/tumblr_mnhv2sLRuB1qk6omfo2_500.gif
ááá, nem ölném meg azt a rbancot, kicsitse...biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Lil98, Mini A.J.
2014. november 18. 18:17 #2228
- törölt felhasználó -    
#AJBella #BrieLee Beautiful Bella heart.gif heart.gif heart.gif
http://www.kephost.com/images/2014/11/18/tumblr_nf7whtg0Pr1t8ijq8o1_500.png
1 felhasználónak tetszik: Lil98
2014. november 18. 18:21 #2229
- törölt felhasználó -    
Idézet (DDLovato @ 2014.11.18. 18:17)
#AJBella #BrieLee Beautiful Bella heart.gif  heart.gif  heart.gif 

? biggrin.gif biggrin.gif
2014. november 18. 18:39 #2230
- törölt felhasználó -    
Idézet (A.J.2013 @ 2014.11.18. 18:21)
? biggrin.gif biggrin.gif

Ha megnézed a RAW-t rájössz mindenre biggrin.gif
2014. november 18. 19:27 #2231
- törölt felhasználó -    
Idézet (DDLovato @ 2014.11.18. 18:17)
#AJBella #BrieLee Beautiful Bella heart.gif  heart.gif  heart.gif 

dikk sose unják meg ezt a beöltözősdit ott mindig farsang van?!
am meg jobban áll Brie-nek mint AJ-nek... laugh.gif
2014. november 18. 19:42 #2232
- törölt felhasználó -    
Idézet (Apriiiil @ 2014.11.18. 19:27)
dikk sose unják meg ezt a beöltözősdit ott mindig farsang van?!
am meg jobban áll Brie-nek mint AJ-nek... laugh.gif

Hehehh ez egy nagyon jó kérdés, lehetsèges biggrin.gif
Szerintem is nagyon jól áll ez a stílus Brie-nek^^ *-* <3
2014. november 19. 13:14 #2233
Direction Rajongo6
Direction Rajongo6
Őszinte Egyéniség.

StátuszStrip That Down lázban égek annyira szeretem ezt a számot Liam Payne-től.
Hozzászólás: 2150
Csatolások: 666
Azonosító: 218747
Idézet (DDLovato @ 2014.11.18. 19:42)
Hehehh ez egy nagyon jó kérdés, lehetsèges biggrin.gif
Szerintem is nagyon jól áll ez a stílus Brie-nek^^ *-* <3

Egyetértek Brie-nek százszorta jobban áll, mint AJ-nek.
2014. november 19. 13:16 #2234
- törölt felhasználó -    
Sziasztok! smileeee.gif
Nem rég...ma csatlakoztam a Starity-hez és megláttam ezt a topic-ot és úgy éreztem "megtaláltam a helyem" rohog.gif
Én is imádom a pankrációt és elég régóta nézem.
Akik már már a példaképeimnek nevezhetőek ők a Bella ikrek. smileeee.gif
A férfi pankrátorok között nincs olyan nagy kedvenc de aki kiemelkedik közöttük ő Daniel Bryan és a Miz(viszont utálom hogy összeállt azzal a Damien emberkével XD)
Ja és AJ-t is szeretem biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Direction Rajongo6, Lil98
2014. november 19. 13:18 #2235
Direction Rajongo6
Direction Rajongo6
Őszinte Egyéniség.

StátuszStrip That Down lázban égek annyira szeretem ezt a számot Liam Payne-től.
Idézet (WWEBella @ 2014.11.19. 13:16)
Sziasztok! smileeee.gif
Nem rég...ma csatlakoztam a Starity-hez és megláttam ezt a topic-ot és úgy éreztem "megtaláltam a helyem"  rohog.gif 
A férfi pankrátorok között nincs olyan nagy kedvenc de aki kiemelkedik közöttük ő Daniel Bryan és a Miz(viszont utálom hogy összeállt azzal a Damien emberkével XD)

Szia. Az én nagy kedvenceim is a Bella lányok úgy, mint neked. Legfőképpen Nikki.
2014. november 19. 13:23 #2236
- törölt felhasználó -    
Idézet (Direction Rajongo6 @ 2014.11.19. 13:18)
Szia. Az én nagy kedvenceim  is a Bella lányok úgy, mint neked. Legfőképpen Nikki.

Én inkább Brie fan vagyok de mostanában rászálltam Nikki-re is. heart.gif
1 felhasználónak tetszik: Direction Rajongo6
2014. november 19. 13:26 #2237
Direction Rajongo6
Direction Rajongo6
Őszinte Egyéniség.

Idézet (WWEBella @ 2014.11.19. 13:23)
Én inkább Brie fan vagyok de mostanában rászálltam Nikki-re is.  heart.gif

Hallottad, hogy Nikki AJ-el fog verekedni a Survivor Series-en?
2014. november 19. 13:29 #2238
- törölt felhasználó -    
Idézet (Direction Rajongo6 @ 2014.11.19. 13:26)
Hallottad, hogy Nikki AJ-el fog verekedni a Survivor Series-en?

Igen,már nagyon várom.Kíváncsi leszek,hogy ki fog győzni.Ha Nikki győz nagyon örülni fogok,de tuti hogy akkor még jobban kikészíti szegény Brie-t
Ha meg AJ akkor kicsit csalódott leszek,de mivel öt is szeretem nyilván örülni is fogok.
Nem tudom megjósolni ki fog nyerni.De most amúgy AJ tényleg kiszáll a WWE-ből?
2014. november 19. 20:11 #2239
- törölt felhasználó -    
Idézet (WWEBella @ 2014.11.19. 13:16)
Sziasztok! smileeee.gif
Nem rég...ma csatlakoztam a Starity-hez és megláttam ezt a topic-ot és úgy éreztem "megtaláltam a helyem"  rohog.gif 

üdv én meg az amerikai elnök felesége vagyok Gizi. _nevet.gif ...
2014. november 19. 20:15 #2240
- törölt felhasználó -    
Idézet (WWEBella @ 2014.11.19. 13:29)
Igen,már nagyon várom.Kíváncsi leszek,hogy ki fog győzni.Ha Nikki győz nagyon örülni fogok,de tuti hogy akkor még jobban kikészíti szegény Brie-t 
Ha meg AJ akkor kicsit csalódott leszek,de mivel öt is szeretem nyilván örülni is fogok.
Nem tudom megjósolni ki fog nyerni.De most amúgy AJ tényleg kiszáll a WWE-ből?

a pletykák szerint igen, de akkor végleg, de mondom ez egyelőre egyáltalán nem hivatalos, bárki mondhat bármit - egy bolond százat csinál.
130 oldal 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!