Idézet (A.J.2013 @ 2014.10.29. 17:30)
Látom 3 oldalon csak arról álmodoztok, hogy milyen lesz majd a WWE-vel találkozni
De nem is baj xD
Amúgy Én ott leszek.
Ma mutattam tesóméknak a jegyárakat, még nem mondott konkrétat, hogy melyiket veszi meg de biztosan ott leszek. Nekem az a jó, hogy az egyik tesóm 20 éves aki még itt lakik velünk és ugyan akkor pankra fan mint Én és a 15 éves bátyjám, szóval mi majd hárman fogunk felmenni Pestre és szerintem anyumat meg itt hagyjuk egyedül, szegényke
Én már nagyon izgatott vagyok ettől ugyanúgy mint Ti, és el sem tudom hinni, hogy ez tényleg igaz. Bevallom először mikor Kinga átküldte a képet, hogy jönnek BP-re azt hittem, hogy ez csak vicc vagy éppen Ő szerkesztette, de aztán jöttet a fórumokon amiket írkáltak máshoz, aztán a jegyárak így ez már biztos nem kamu
Amúgy szerintem mi sem fogjuk megvenni a 22.000 Ft-os jegyeket mivel ugye hárman megyünk és kicsit az drgága meg minden. Meg gondolom nem csak tesóm pénztárcája fog kinyílni hanem anyumé is , de nem valószínű mert már előre hallom anyumtól "Nem Én mondtam, hogy menjetek erre, Ti akartok." Kábé ez ami úgy eszembe jutott erről.
Hogyha én megtehetném én megvenném a 22.000 Ft-os jegyet legalább magamnak, hogy ott legyek, dehát nincs egy árva fityingem sem mert mindet elköltöttem, tesómnak megmondtam Én gyűjtök a legdrágább jegyre majd.
Kingát már csak azért is gyötröm, hogy jöjjön el Pestre, hogy legalább találkozzunk. (mégha lenne rá esély arra hogy pont ott találkozzunk xd)
Amúgy Én ott leszek.
Jaj de jó neked Barbi!
Én is szeretnék eljutni hisz ott lesz John és még egy csomó szupersztár akit imádok jó lenne velük találkozni aaaa

0 felhasználónak tetszik: