Starity

Pankráció V.

130 oldal 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. október 29. 11:13 #2161
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lil98 @ 2014.10.29. 11:12)
Legyen mindkettőjük.  laugh.gif Hunter-t meg kell dobálni valamivel.  rohog.gif  _nevet.gif

Én nem dobnám meg rohog.gif Szeretem őt:'D
1 felhasználónak tetszik: Lil98
2014. október 29. 11:18 #2162
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 18943
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
Idézet (orangeRKO @ 2014.10.29. 11:13)
Én nem dobnám meg  rohog.gif Szeretem őt:'D

Magát az embert én is, csak azt nem, ahogy mostanában viselkedik. laugh.gif Viszont ha Heyman megjelelik megdobálom a csinos kis fejecskéjét. Csak találjam el. rohog.gif

Igazából csak most gondolok bele, hogy azok az emberek, akikért már minimum 4 éve rajongok, idejönnek Magyarországra. És mehetek, láthatom őket. Komolyan azt gondoltam, hogy soha a jó büdös életben nem látom őket élőben és most ott tartunk, hogy pár napon belül megérkeznek a jegyek és április 16-án pedig egy helyen leszünk, egy levegőt fogunk szívni. blush.gif wub3.gif Hihetetlen.
2014. október 29. 11:21 #2163
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lil98 @ 2014.10.29. 11:18)
Magát az embert én is, csak azt nem, ahogy mostanában viselkedik.  laugh.gif Viszont ha Heyman megjelelik megdobálom a csinos kis fejecskéjét. Csak találjam el.  rohog.gif 
Igazából csak most gondolok bele, hogy azok az emberek, akikért már minimum 4 éve rajongok, idejönnek Magyarországra. És mehetek, láthatom őket. Komolyan azt gondoltam, hogy soha a jó büdös életben nem látom őket élőben és most ott tartunk, hogy pár napon belül megérkeznek a jegyek és április 16-án pedig egy helyen leszünk, egy levegőt fogunk szívni.  blush.gif  wub3.gif Hihetetlen.

Én sem hittem el, hogy találkoztam a legnagyobb kedvencemmel, bár ő magyar.
Visszatérve a témára, ha.. 1, vagy 2 évvel előbb jönnek.. Akkor tuti, hogy elmentem volna. De így, nem tudom még, hogy megyek..
2014. október 29. 11:26 #2164
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

Idézet (orangeRKO @ 2014.10.29. 11:21)
Én sem hittem el, hogy találkoztam a legnagyobb kedvencemmel, bár ő magyar. 
Visszatérve a témára, ha.. 1, vagy 2 évvel előbb jönnek.. Akkor tuti, hogy elmentem volna. De így, nem tudom még, hogy megyek..

Már csak Iker-t és Thomas-t kéne látnom élőben. wub.gif
Én úgy vagyok vele, hogy ki tudja jönnek-e még majd a jövőben, Bécsbe is indultam, az nem jött össze és most úgy érzem, hogy ezt nem hagyhatom ki. smileeee.gif
2014. október 29. 11:28 #2165
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lil98 @ 2014.10.29. 11:26)
Már csak Iker-t és Thomas-t kéne látnom élőben.  wub.gif 
Én úgy vagyok vele, hogy ki tudja jönnek-e még majd a jövőben, Bécsbe is indultam, az nem jött össze és most úgy érzem, hogy ezt nem hagyhatom ki.  smileeee.gif

Nekem Iker Casillas a mindenem, ő kell nekem.
Nem hagyhatod ki!! :'DD Randy miatt.. rohog.gif
2014. október 29. 11:35 #2166
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

Idézet (orangeRKO @ 2014.10.29. 11:28)
Nekem Iker Casillas a mindenem, ő kell nekem.
Nem hagyhatod ki!! :'DD Randy miatt.. rohog.gif

Ha látod élőben szólj ám, tartsd addig ott, míg oda nem érek. laugh.gif wub.gif
Mit szólnál hozzá, ha nem is tudom, elrabolnám? rohog.gif Fogva tartjuk és kiéljük rajongói álmainkat. laugh.gif wub.gif és most kivételesen nem gondolok rosszra
2014. október 29. 11:35 #2167
- törölt felhasználó -    
Hát úgy látom (olvasom biggrin.gif), hogy kellőképpen rá vagytok pörögve a témára mint én laugh.gif
Csak sajna én nem tudok ott lenni, pedig egy óriási álmom válna valóra dry.gif Lil98 hozzád hasonlóan az én szüleim is rühellik a pankrát, emiatt nem is engednek sajna, pedig még azt is felajánlottam, hogy a jegyet azt teljes mértékben én állom csak juttasanak fel, de még így sem mentek bele. sad.gif
Aki majd megy, az érezzel nagyon jól magát, és figyeljen minden kis pici mozzanatra, mert részletes beszámolót kérek rohog.gif smileeee.gif
2014. október 29. 11:38 #2168
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lil98 @ 2014.10.29. 11:35)
Ha látod élőben szólj ám, tartsd addig ott, míg oda nem érek.  laugh.gif  wub.gif 
Mit szólnál hozzá, ha nem is tudom, elrabolnám?  rohog.gif Fogva tartjuk és kiéljük rajongói álmainkat.  laugh.gif  wub.gif és most kivételesen nem gondolok rosszra

Benne vagyok, én pedig rosszra gondoltam. rohog.gif spiteful.gif spiteful.gif

Randyt is elrabolnám rohog.gif
2014. október 29. 11:40 #2169
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

Idézet (DDLovato @ 2014.10.29. 11:35)
Hát úgy látom (olvasom biggrin.gif), hogy kellőképpen rá vagytok pörögve a témára mint én laugh.gif
Csak sajna én nem tudok ott lenni, pedig egy óriási álmom válna valóra dry.gif Lil98 hozzád hasonlóan az én szüleim is rühellik a pankrát, emiatt nem is engednek sajna, pedig még azt is felajánlottam, hogy a jegyet azt teljes mértékben én állom csak juttasanak fel, de még így sem mentek bele. sad.gif
Aki majd megy, az érezzel nagyon jól magát, és figyeljen minden kis pici mozzanatra, mert részletes beszámolót kérek rohog.gif smileeee.gif

Anyukám szerencsére tudja, hogy mekkora álom ez számomra és, hogy bármit megtennék érte, így elengedett, persze apu felügyelete alatt. Csak attól fél,hogy rápörgök az egészre aztán rosszul leszek... :/
Minden mozzanatra figyelni fogok, amiket lehet dokumentálok és ha a képek is jó minőségűek lesznek töltök fel majd belőlük. smileeee.gif
2014. október 29. 11:42 #2170
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

Idézet (orangeRKO @ 2014.10.29. 11:38)
Benne vagyok, én pedig rosszra gondoltam.  rohog.gif  spiteful.gif  spiteful.gif 
Randyt is elrabolnám  rohog.gif

Az jó, mert az igazság az, hogy én is, csak nem akartam nagyon perverznek tűnni. rohog.gif spiteful.gif
Raboljuk el mindkettőjüket. cool.gif pardon.gif
2014. október 29. 11:46 #2171
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lil98 @ 2014.10.29. 11:40)
Anyukám szerencsére tudja, hogy mekkora álom ez számomra és, hogy bármit megtennék érte, így elengedett, persze apu felügyelete alatt. Csak attól fél,hogy rápörgök az egészre aztán rosszul leszek... :/ 
Minden mozzanatra figyelni fogok, amiket lehet dokumentálok és ha a képek is jó minőségűek lesznek töltök fel majd belőlük.  smileeee.gif

Nekem is tudják, de akkor sem engedik sad.gif mad.gif
Bizti nem leszel rosszul, nyugi smileeee.gif
Rendben, már alig várom, addig is tovább fűzöm anyáékat hátha jobb belátásra térnek biggrin.gif
2014. október 29. 11:51 #2172
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

Idézet (DDLovato @ 2014.10.29. 11:46)
Nekem is tudják, de akkor sem engedik sad.gif mad.gif
Bizti nem leszel rosszul, nyugi smileeee.gif
Rendben, már alig várom, addig is tovább fűzöm anyáékat hátha jobb belátásra térnek biggrin.gif

Nincs senki, akivel mehetnél? Ha egy felnőtt menne veled, nem engednének el? unsure.gif
Én is ebben reménykedek, csak sajnos nem rajtam múlik... Képes vagyok nagyon felspannolni magam, a vérnyomásom felmegy az egekbe, szédülök, remeg a kezem stb. Ez bármikor előjöhet, tavaly például évnyitó közben lettem rosszul. mellow.gif
2014. október 29. 12:17 #2173
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lil98 @ 2014.10.29. 11:51)
Nincs senki, akivel mehetnél? Ha egy felnőtt menne veled, nem engednének el?  unsure.gif 
Én is ebben reménykedek, csak sajnos nem rajtam múlik... Képes vagyok nagyon felspannolni magam, a vérnyomásom felmegy az egekbe, szédülök, remeg a kezem stb. Ez bármikor előjöhet, tavaly például évnyitó közben lettem rosszul.  mellow.gif

Nem, sajna nincs sad.gif Ebbe kénytelen vagyok belenyugodni huh.gif unsure.gif
Velem is előfordult már, de a te érdekedben remélem, hogy veled most nem fog megtörténni smileeee.gif
2014. október 29. 12:19 #2174
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

Idézet (DDLovato @ 2014.10.29. 12:17)
Nem, sajna nincs sad.gif Ebbe kénytelen vagyok belenyugodni  huh.gif  unsure.gif 
Velem is előfordult már, de a te érdekedben remélem, hogy veled most nem fog megtörténni smileeee.gif

Sajnálom... sad.gif
Köszönöm. heart.gif Én is remélem. smileeee.gif
2014. október 29. 12:45 #2175
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lil98 @ 2014.10.29. 12:19)
Sajnálom...  sad.gif 
Köszönöm. heart.gif Én is remélem.  smileeee.gif

Hát köszönöm, ez jól esik smileeee.gif heart.gif
Nincs mit, és szívből kívánom, hogy érezd nagyon-nagyon jól magad smileeee.gif
2014. október 29. 17:30 #2176
- törölt felhasználó -    
Látom 3 oldalon csak arról álmodoztok, hogy milyen lesz majd a WWE-vel találkozni biggrin.gif De nem is baj xD
Amúgy Én ott leszek. smileeee.gif Ma mutattam tesóméknak a jegyárakat, még nem mondott konkrétat, hogy melyiket veszi meg de biztosan ott leszek. Nekem az a jó, hogy az egyik tesóm 20 éves aki még itt lakik velünk és ugyan akkor pankra fan mint Én és a 15 éves bátyjám, szóval mi majd hárman fogunk felmenni Pestre és szerintem anyumat meg itt hagyjuk egyedül, szegényke biggrin.gif Én már nagyon izgatott vagyok ettől ugyanúgy mint Ti, és el sem tudom hinni, hogy ez tényleg igaz. Bevallom először mikor Kinga átküldte a képet, hogy jönnek BP-re azt hittem, hogy ez csak vicc vagy éppen Ő szerkesztette, de aztán jöttet a fórumokon amiket írkáltak máshoz, aztán a jegyárak így ez már biztos nem kamu laugh.gif Amúgy szerintem mi sem fogjuk megvenni a 22.000 Ft-os jegyeket mivel ugye hárman megyünk és kicsit az drgága meg minden. Meg gondolom nem csak tesóm pénztárcája fog kinyílni hanem anyumé is , de nem valószínű mert már előre hallom anyumtól "Nem Én mondtam, hogy menjetek erre, Ti akartok." Kábé ez ami úgy eszembe jutott erről. biggrin.gif Hogyha én megtehetném én megvenném a 22.000 Ft-os jegyet legalább magamnak, hogy ott legyek, dehát nincs egy árva fityingem sem mert mindet elköltöttem, tesómnak megmondtam Én gyűjtök a legdrágább jegyre majd. biggrin.gif Kingát már csak azért is gyötröm, hogy jöjjön el Pestre, hogy legalább találkozzunk. (mégha lenne rá esély arra hogy pont ott találkozzunk xd)
2 felhasználónak tetszik: Lil98, viktoria333
2014. október 29. 17:34 #2177
- törölt felhasználó -    
Idézet (A.J.2013 @ 2014.10.29. 17:30)
Látom 3 oldalon csak arról álmodoztok, hogy milyen lesz majd a WWE-vel találkozni biggrin.gif De nem is baj xD
Amúgy Én ott leszek. smileeee.gif Ma mutattam tesóméknak a jegyárakat, még nem mondott konkrétat, hogy melyiket veszi meg de biztosan ott leszek. Nekem az a jó, hogy az egyik tesóm 20 éves aki még itt lakik velünk és ugyan akkor pankra fan mint Én és a 15 éves bátyjám, szóval mi majd hárman fogunk felmenni Pestre és szerintem anyumat meg itt hagyjuk egyedül, szegényke biggrin.gif Én már nagyon izgatott vagyok ettől ugyanúgy mint Ti, és el sem tudom hinni, hogy ez tényleg igaz. Bevallom először mikor Kinga átküldte a képet, hogy jönnek BP-re azt hittem, hogy ez csak vicc vagy éppen Ő szerkesztette, de aztán jöttet a fórumokon amiket írkáltak máshoz, aztán a jegyárak így ez már biztos nem kamu laugh.gif Amúgy szerintem mi sem fogjuk megvenni a 22.000 Ft-os jegyeket mivel ugye hárman megyünk és kicsit az drgága meg minden. Meg gondolom nem csak tesóm pénztárcája fog kinyílni hanem anyumé is , de nem valószínű mert már előre hallom anyumtól "Nem Én mondtam, hogy menjetek erre, Ti akartok." Kábé ez ami úgy eszembe jutott erről. biggrin.gif Hogyha én megtehetném én megvenném a 22.000 Ft-os jegyet legalább magamnak, hogy ott legyek, dehát nincs egy árva fityingem sem mert mindet elköltöttem, tesómnak megmondtam Én gyűjtök a legdrágább jegyre majd. biggrin.gif Kingát már csak azért is gyötröm, hogy jöjjön el Pestre, hogy legalább találkozzunk. (mégha lenne rá esély arra hogy pont ott találkozzunk xd)

Ááá értem laugh.gif De jó lesz neked. smileeee.gif
Én hivatalosan is nem megyek. Senki nem akar velem jönni, és nincs ki aki elvigyen rohog.gif Bár kedvem sincs nagyon.smileeee.gif Igaz, jó lett volna Randyt látni. Majd keresünk másik alkalmat, amikor talizunk. smileeee.gif heart.gif
2014. október 29. 18:00 #2178
- törölt felhasználó -    
Idézet (A.J.2013 @ 2014.10.29. 17:30)

Ja most mindenki nagyon rá van kattanva a témára biggrin.gif
De jó neked *-* Te is érezd majd nagyon, de nagyon jól magad smileeee.gif heart.gif
2014. október 30. 12:42 #2179
- törölt felhasználó -    
Húúú én most találtam ezekre a képekre. dry.gif
1 felhasználónak tetszik: viktoria333
2014. október 30. 13:41 #2180
viktoria333
viktoria333
visszatérő vendég
Hozzászólás: 166
Csatolások: 4
Azonosító: 205487