Pankráció V.
2014. október 19. 09:45
|
|
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline
|
Szia:D Velvet az enyém azt azért így tisztázzuk
D
2014. október 19. 12:23
AWW-sek figyelem!
SmackDown készen van, meg is lehet lesni.
A RAW meccsei is már megvannak, plusz a szavazás is kint van.
SmackDown készen van, meg is lehet lesni.
A RAW meccsei is már megvannak, plusz a szavazás is kint van.
1 felhasználónak tetszik:
MrVelvetSky
2014. október 19. 17:51
Idézet (Apriiiil @ 2014.10.18. 17:47)
bírtam azt a bizonyos október 13-ai Cameron vs. NeNe Leakes jelenetet (bár merem állítani, hogy a topik tagjainak nagy része nem látta, de 8). Cameron nem esett messze Ariane-tól, ezalatt pedig azt értem, hogy a WWE-s karaktere szinte majdnem megegyezik a valódi imidzsével és én imádom. <33(:
Én láttam a NeNe-s és a Cam-es jelenetet
Amúgy nekem foglalmam sem volt mindeddig,hogy Ariane hasonlít Cameron-ra, azt hittem Ariane ilyen kis békés, csendes lányka, dehát..
MrVelvetSky
2014. október 19. 19:29
Idézet (A.J.2013 @ 2014.10.19. 17:51)
Nekem nagyon tetszett :'D
Amúgy nekem foglalmam sem volt mindeddig,hogy Ariane hasonlít Cameron-ra, azt hittem Ariane ilyen kis békés, csendes lányka, dehát..
Szintén láttam
Én is ebben a hitben éltem mindig is, de ha egy olyan nagy Cam rajongó mondja mint Lina akkor elhiszem
2014. október 20. 15:27
Idézet (A.J.2013 @ 2014.10.19. 17:51)
Nekem nagyon tetszett :'D
?
2014. október 20. 16:15
Idézet (Apriiiil @ 2014.10.20. 15:27)
?
O akkor szerintem te még nem hallgattad és fordítottad le a Bye Bye dalát, én abból egyáltalán nem tudok leszűrni visszafogottságot.
de én így imádom ilyen Camesen. <33
Nem, nem hallgattam még meg, de akkor majd megfogom
2014. október 23. 22:06
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Idézet (Lil98 @ 2014.10.23. 22:02)
Vagy harmincszor megnéztem ezt a részt.
Remélem még a sz*rt is kiveri Seth-ből vasárnap.
Agresszív? Én? Ugyan.
Agresszív? Én? Ugyan.
Én is egy csomószor, olyan szinten röhögtem már rajta, mikor ott ül popcornnal a kezében és nézi a TV-t....
Lil98
2014. október 23. 22:12
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18943 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Idézet (riri17 @ 2014.10.23. 22:06)
Én is egy csomószor, olyan szinten röhögtem már rajta, mikor ott ül popcornnal a kezében és nézi a TV-t....
Szerintem lesz valami megint, hiába lesznek ketrecben Kane megint felbukkan, nem hiszem, hogy Dean nyer, bár rohadt jó meccs lesz, ezt előre látom.
Remélem lesz vér. Én mindig a vért várom, de hiába. 
Szinte biztos, hogy lesz valami, mert Dean nem nyerhet, az nem lenne jó a biznisznek...
riri17
2014. október 24. 13:38
Látom jól elvagyok azért
Na de tényleg.. Én már kicsit unom ezt,hogy mindig Kane az aki megvédi ezt és ezt az embert. Teljesen elcs*szték Kane karakterét, és ez így egyáltalán nem jó..Amúgy én is várom a vasárnapot, de remélem valami váratlan dolog fog történni, és nem megint az,hogy Kane-t kiküldik megpróbálja elverni Dean-t, nem sikerült neki, de mégis Seth nyer, vagy akár sikerült Kane-nek elvernie Dean-t. Kane a kedves panrátorom már 3-4 éve, de ez már nagyon unalmas amit vele művelnek és megutáltatják vele a rajongóit. Ha még maradt neki...Várom a vasárnapot, és remélem,hogy Dean fog nyerni. De ez kétes..
Lil98
2014. október 24. 15:10
2014. október 24. 15:42
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Idézet (Lil98 @ 2014.10.23. 22:12)
Szinte biztos, hogy lesz valami, mert Dean nem nyerhet, az nem lenne jó a biznisznek...
Csak egyszer, egyetlen egyszer verné el valaki úgy őket, hogy legalább 1 hónapig ne tudjanak szerepelni. De nem lesz ilyen, mert akkor mit néznének az emberek $9,99-ért? Vért csak akkor, ha az Seth-ből folyik. Vagy Kane-ből. Vagy a drága Triple H-ből. Úúú vagy mindhármukból. 
Az a baj, na mindegy... Szóval én mindig olyan vagyok, aki szereti 'beleásni' magát a dolgokba. Te még kicsit komolyabban veszed ezt, én annyira már nem.
Lil98
2014. október 24. 15:46
|
|
riri17coup d'état |
|
Idézet (A.J.2013 @ 2014.10.24. 13:38)
Látom jól elvagyok azért
Na de tényleg.. Én már kicsit unom ezt,hogy mindig Kane az aki megvédi ezt és ezt az embert. Teljesen elcs*szték Kane karakterét, és ez így egyáltalán nem jó..Amúgy én is várom a vasárnapot, de remélem valami váratlan dolog fog történni, és nem megint az,hogy Kane-t kiküldik megpróbálja elverni Dean-t, nem sikerült neki, de mégis Seth nyer, vagy akár sikerült Kane-nek elvernie Dean-t. Kane a kedves panrátorom már 3-4 éve, de ez már nagyon unalmas amit vele művelnek és megutáltatják vele a rajongóit. Ha még maradt neki...Várom a vasárnapot, és remélem,hogy Dean fog nyerni. De ez kétes..
Kane karaktere valami borzasztó, bocsi, hogy ezt írom, de siralmas látni mit művelnek vele. Rohadtul nem meglepő mikor leveszi a maszkot, mert már milliószor megtette. Kane karakterével az a baj, hogy nem tudnak mit kezdeni. Csak van ott és látszik rajta, hogy rohadtul nem szereti ezt csinálni, de nem tehet mást, mert nem találnak vagy nem is akarnak neki ellenfelet találni. Sajnálom Kanet, mert szerintem nem sok van neki vissza az aktív éveiből és ez így nagyon szar, bár őszintén szólva semmi ötletem nincs, hogy kit kéne ellene küldeni.
Lil98
2014. október 24. 19:20
|
|
ChaNeŁúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.24. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 234891 offline
|
Sziasztok! Ha nem bánjátok csatlakoznék hozzátok.
Na, szóval egy kicsit magamról:
Pest megyében élek. Lassan 17 éves leszek. Az igazi nevem Anna. A legnagyobb kedvencem A.J. Lee, de nagyon szeretem Cenat, Ortont, Nikki és Brie Bellat, Cameront, és Paiget....
Na, szóval egy kicsit magamról:
Pest megyében élek. Lassan 17 éves leszek. Az igazi nevem Anna. A legnagyobb kedvencem A.J. Lee, de nagyon szeretem Cenat, Ortont, Nikki és Brie Bellat, Cameront, és Paiget....
2014. október 24. 19:38
mennyi új tag... és milyen érdekes, hogy mindegyik csak pár napja regisztrált az oldalra vagy annál is előbb... (
)

MrVelvetSky
2014. október 24. 20:11
|
|
riri17coup d'état |
|
Amúgy remélem azért Dean nem veri el nagyon Sethiet, mert nekem ő is kedvencem, hiába van ilyen hülye karaktere, amit mellesleg imádok, mert rohadt jól alakítja, de nagyon jó pankrátor és valahogy belőle nem néztem azt ki sosem, hogy heel lesz. Szóval a WWE azzal a lépéssel tényleg meglepett, mert Deanre számítottam és remélem is, hogy lesz egy heel turnje. *-* (meg azt is várom, hogy legyen egy meccse Foley ellen; hogy legyen 1 estére Jon Moxley; és egyszer vonuljon be Jokerként, vagy legyen teljesen Joker karaktere
)

Lil98
2014. október 24. 20:39
Idézet (riri17 @ 2014.10.24. 15:46)
Kane karaktere valami borzasztó, bocsi, hogy ezt írom, de siralmas látni mit művelnek vele. Rohadtul nem meglepő mikor leveszi a maszkot, mert már milliószor megtette. Kane karakterével az a baj, hogy nem tudnak mit kezdeni. Csak van ott és látszik rajta, hogy rohadtul nem szereti ezt csinálni, de nem tehet mást, mert nem találnak vagy nem is akarnak neki ellenfelet találni. Sajnálom Kanet, mert szerintem nem sok van neki vissza az aktív éveiből és ez így nagyon szar, bár őszintén szólva semmi ötletem nincs, hogy kit kéne ellene küldeni. 
Igen értem, és semmi baj, mert 100%-osan igazad van. Így nem lehet azt csinálni amit az ember szeret, és látszik, hogy Kane sem tud lenni az aki valójában. Én más unom, hogy egyszer felveszi egyszer leveszi a maszkot, dehát ahogy Te is írtad mit lehetne mást tenni.
2014. október 24. 20:40
Idézet (Apriiiil @ 2014.10.24. 19:38)
mennyi új tag... és milyen érdekes, hogy mindegyik csak pár napja regisztrált az oldalra vagy annál is előbb... (
)

Jah, meg tök véletlen,hogy mindegyiknek nagyjából AJ a kedvence
2014. október 24. 22:48
|
|
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline
|
üzenetben még megtaláltok, de nem nagyon leszek topikban mostanában.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.