Mindenki imádott gonosza, Loki egy életrajzi filmben kapott szerepet, ahol Hank Williamst fogja megszemélyesíteni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tom Hiddleston életrajzi filmben fog szerepelni
2014. június 14. 16:18
Tom
Én akkor is megnézném a filmet, ha végig csak egy széken ülne és beszélne
Egyébként meg bírom az ilyen jellegű filmeket, a Johhny Cash is tetszett anno. Itt meg Tom is rádob egy lapáttal, sőt még énekelni is fog, amire kíváncsi vagyok. Úgyhogy nálam várós lesz a film!
2014. június 14. 16:46
nagyon kiváncsi vagyok már most, és ahogy olvasom, hogy énekelni fog, nálam így csak fokozzák az izgalmat, mellesleg én személy szerint kedvelem az ilyen filmeket ,szóval nálam már most nyert ügye van
2014. június 14. 17:38
|
|
TomHiddlestonFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 187251 offline
|
Biztos nézőssssss!!!!!!!
2014. június 14. 21:37
|
Nussy.Annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.10. Hozzászólás: 175 Csatolások: 5 Azonosító: 220965 offline
|
Biztos vagyok benne hogy megnézem!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: